Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3233 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

להוריי יש רנו פלואנס 2015 עם אלפי דיסקים.

אתמול אבא אמר לי (ונתן לי תחושה שהמשיח כאן) "אני רוצה לעשות סדר בין כל הדיסקים, מה כדאי: לצרוב שוב דיסקים או להכין הכל בדיסק און קי".

הדרך שבה אני צורך מוסיקה הוא דרך הנגן בטלפון. אבא שלי החליט שזה יזלול לו את כל הסוללה ולכן הוא לא מוכן בשום פנים באופן. לכן האפשרות שהוחלטה הוא דיסק און קי.

אני עדין לא שלם עם ההחלטה, כי להתחיל להסביר לבן אדם שכל חיי התעסק עם דיסקים ולהסביר לו לעבוד עם תיקיות במקום ליצור פלייליסט קצת מפחידה אותי.

חשבתי אולי לקנות לו נגן MP3 עם ממשק גדול שהוא יוכל לבחור בין אומן, אלבום או ליצור לעצמו פלייליסט בתוך הנגן.

עד כמה הרעיון שלי גרוע או שאפשר ליצור הכל ב-USB חוץ מרשימת שירים?

תודה לעונים.

פורסם

מה אכפת לו שזה זולל את הסוללה אם יש מטען ברכב? לאמא שלי המרתי הכל ל mp3, שמתי בגוגל מיוזיק ועכשיו הכל זמין תמיד לפי אצל, ז'אנר, אלבום וכו

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

טאבלט או פאבלט עד אזור ה7 אינטש על מתקן + MORT PLAYER

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...