Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סאבוופר IMAGE DYNAMICS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3248 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

אחרי חיפושים ארוכים ברשת, מצאתי סאב IMAGE DYNAMICS מבית היוצר האמריקאי המקורי ולא של POWERBASS. הרמקול מדגם ID12 V2 D4. הרמקול שמור בחנות כתצוגה כבר מספר שנים והיה בשימוש ע"י לקוח שעשה טרייד.

הרמקול במצב חדש בתיבה מותאמת עם פורט שמכוון ל 32HZ.

המחיר שדורשים עליו עם תיבה הוא 700 שקלים (חדש תוצרת POWERBASS ללא תיבה עולה 790 שקלים).

השאלה שלי היא כזאת:

1. סאב יכול לאבד מהכוח שלו אחרי נניח 10 שנים? (הוא עבד אולי שנתיים).

2. המחיר כדאי או שלברוח?

3. האם יש שוני ברמקול תוצרת ID לבין POWERBASS?

תודה

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

1.סאב לא יאבד מהכוח אבל צריך לבדוק שהסראטנד לא יבש וסדוק.

2.זה הסאב הבסיסי ביותר של id, סאב sq לא רע המחיר לא מציאה בהתחשב בגילו ובזמן שעבד.

3. לא מכיר מספיק את הסאבים החדשים שמיוצרים תחת powerbass, בעבר היו לי זוג idmax 12 v3 שעשו עבודה מדהימה.

שורה תחתונה יש בפורום יד 2 idmax 12 , משער שהמחיר דומה קנה אותו ותהיה מבסוט.

hu:eclipse 7200 MK II ,amp:image dynamics q450.4+boston gt28+mono rockford 1501bd,comp:duble hertz mlk165+midrange hl70, subwoofer:fi q15

:evil:

פורסם
1.סאב לא יאבד מהכוח אבל צריך לבדוק שהסראטנד לא יבש וסדוק.

2.זה הסאב הבסיסי ביותר של id, סאב sq לא רע המחיר לא מציאה בהתחשב בגילו ובזמן שעבד.

3. לא מכיר מספיק את הסאבים החדשים שמיוצרים תחת powerbass, בעבר היו לי זוג idmax 12 v3 שעשו עבודה מדהימה.

שורה תחתונה יש בפורום יד 2 idmax 12 , משער שהמחיר דומה קנה אותו ותהיה מבסוט.

לצערי, ה SETUP שיש לי ברכב לא מתקרב למה שה IDMAX דורש... בשבילו אני צריך לשנות מ 8 ללפחות 4 גייג' + מגבר בריא + קבל. לאמרוצה להשקיע אלפי שקלים בשביל זה...

בשביל ה ID12 לא צריך לעשות דבר.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם (נערך)

זה סאב עם שני סלילים של 4 אוהם, משמע סופי 2 או 8.

לא תוכל להגביר אותו בחיבור 2 אוהם ע"י מגבר 4 ערוצים בגישור, אם זה התכנון. וב-8 אוהם תאבד הספק.

גם ל-HX250 שאתה איתו כרגע חסר כנראה קצת הספק.

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...