Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3253 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, התחדשתי במאזדה 6 שנת 2013, הצורה החדשה (דגם פרימיום במידה וזה משפיע) ואני מעוניין להחליף את מערכת המולטימדיה המקורית.

רצית לשאול האם יש חסרונות בהחלפה?

אני צריך לשים לב למשהו מיוחד או שכל מערכת שמתאימה במידות תתאים למטרה?

התקציב עד למטרה הוא עד 2,000 ש"ח.

אשמח לעזרתכם.

סופש נעים:)

פורסם

גם אני התחדשתי לאחרונה בדיוק באותו אוטו כמו שלך, וגם אצלי המחשבה הזו עברה.

קח בחשבון שיש מערכות מולטימדיה מסוימות שמתאימות ל6 הנ"ל אם אתה רוצה לשמור על שליטה מההגה, תצוגה מלאה של מצלמת רוורס וכו'.

מקריאה בפורומים בחו"ל, המערכת הכי מומלצת שנותנת תמיכה מלאה בכל הפיצ'רים של המערכת המקומית היא זו (לינק לדיון הפורה):

https://www.aliexpress.com/store/product/Big-Discount-and-Gifts-for-Christmas-Android-4-4-Car-Stereo-For-Mazda-6-Atenza-2013/806118_32548895138.html?aff_platform=aaf&cpt=1501839154056&sk=VnYZvQVf&aff_trace_key=1b3fe9a037ca428f9a3cad14e9da20a0-1501839154056-08636-VnYZvQVf

עוד אחת שכנראה תתאים (לא מצאתי עליה ביקורות עדיין, בניגוד לזו שבלינק העליון):

https://he.aliexpress.com/item/Updated-Quad-Core-HD-1024X600-Car-DVD-GPS-for-Maza-6-with-Radio-Mirror-Link-BT/32452734372.html?spm=a2g16.10010108.1000016.1.70938bee9NH3Vy&isOrigTitle=true

אם במקרה מישהו שקורא כאן בפורום החליף/התנסה במולטימדיה/ות הנ"ל, אשמח לרשמים.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

פורסם

תודה על התגובה המהירה.

בסופו של דבר שדרגת את מערכת המולטימדיה?

אבחן את הקישורים, תודה!

אני בהחלט מעוניין לשמור על שליטה מההגה, מצלמת רוורס וכו, אז אם אני מבין נכון במידה וארכוש מערכת מולטימדיה "כללית", לדוגמא כאלו של פיוניר, הם אינם מתאימים ולא יספקו תמיכה מלאה?

פורסם

לא, עדיין לא.

מחכה לשמוע ממישהו אחר ששידרג ולראות בעיניים איך זה עובד, קצת חושש להוציא סכום כזה גדול על משהו שיכול להיות שאתאכזב ממנו.

בדוק את הקישורים, יש שם גם לינקים לסרטונים בוידאו.

אני בהחלט מעוניין לשמור על שליטה מההגה, מצלמת רוורס וכו, אז אם אני מבין נכון במידה וארכוש מערכת מולטימדיה "כללית", לדוגמא כאלו של פיוניר, הם אינם מתאימים ולא יספקו תמיכה מלאה?

אתה מבין נכון. זו בדיוק הבעיה.

Cadillac ATS Premium 2015

Citroën C5 Aircross Shine PK 2021

• תוכן חדש...