Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3271 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

שלום.

הרכב בו יותקן הסט הוא פג'ו 205. המגבר שיגביר את הסט הוא מגבר קטן ובסיסי של סוני מדגם XM-4S.

אני חודש הבא בארה"ב ואין לי בעיה לחזור עם סט משם.

יש לי כמה חששות, בעיקר מבחינת ההתאמה של הסט לרכב. אני די בטוח שקוטר הרמקול בדלתות הוא 5.25. לא יודע לגבי העומק האפשרי. זה רכב ישן מאוד ולכן אזדקק להסטוריונים בפורום שזוכרים פרטים על הרכב הזה אם יש כאלה.

השאלה השניה היא לכדאיות הרכישה. התקציב לקומפוננט הוא עד 200$, לא רוצה לחרוג מעבר לסכום הזה. בארץ הייתי רוכש כנראה מורל טמפו/משהו אחר בסגנון עד 600 שקלים, השאלה האם תקציב כזה יתן איזשהו הבדל או סט מעניין שאין להשיג כאן ושווה את המאמץ.

לגבי הרדיו דיסק. יש סיכוי שאקנה אחד חדש בהמשך. ראיתי שאפשר להשיג דגמים של אלפיין מאמזון באירופה במחירים די טובים. השאלה שלי היא לגבי הבלוטוט' באלפיין. האם עובד טוב הן הדיבורית והן הזרמת המוזיקה? האם נדרשת תוספת כלשהי כמו שקורה הרבה אצל אלפיין?

למשל הדגם הזה. כמו כן האם רדיו דיסק מאירופה יתאים לרדיו בארץ.

תודה ויום טוב.

עריכה אחרונה על ידי farkash7

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• תוכן חדש...