Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3211 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הרכב הוא מאזדה 6 2012 אם זה משנה

אני לא מבין הרבה בתחום רק יודע שקומפננט ומגבר יכולים לתת לי אחלה תוצאה

(חושב שאני יודע) לעומת המערכת הבסיסית שיש כרגע ברכב

יוגע כם שרמקול 6*9 הוא מעולה אבל לא חושב שיש מקום אצלי

אשמח להמלצות לפני שאני הולך כעיוור למתקין העדפתי לבוא לפה לקבל טיפה מושג

תודה רבה

פורסם

ב 1000 שקלים לדעתי תוכל לעשות משהו בסיסי וטוב:

להחליף לקומפוננט בדלתות הקידמיות + לבצע איטום דלתות עם Dynamit + התקנה. הקומפוננט חייבים להיות נצילים מאוד, מכיוון שמגבר + התקנה שלו תעלה לך לפחות עוד 1000 שקלים.

הקומפוננט שמניסיון יפעל מעולה ללא מגבר על המערכת הבסיסית של הרכב הוא HERTZ DSK 165. רמקולים מעולים שעולים 550 + התקנה ב 250 + אטימה חלקית.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם

זה דור 2 או 3?

האם בכוונתך להשקיע גם באזורים אחרים של המערכת במסגרת תקציב אחר (ע"ס השרשור הזה) או שעכשיו אנחנו מדברים על ירידה בתקציב? עדיף לפתוח שרשור התייעצות שכולל הכל ותקציב מלא, ולא כל פעם בחלקים.

מעבר לזה, אפשר ללכת למתקין (ורצוי אולי מספר כאלו) כ"עיוור", אבל לא לבצע התקנה כלשהי, רק לקבל הצעת מחיר/התקנה ואז לחזור להתייעצות.

פורסם
ב 1000 שקלים לדעתי תוכל לעשות משהו בסיסי וטוב:

להחליף לקומפוננט בדלתות הקידמיות + לבצע איטום דלתות עם Dynamit + התקנה. הקומפוננט חייבים להיות נצילים מאוד, מכיוון שמגבר + התקנה שלו תעלה לך לפחות עוד 1000 שקלים.

הקומפוננט שמניסיון יפעל מעולה ללא מגבר על המערכת הבסיסית של הרכב הוא HERTZ DSK 165. רמקולים מעולים שעולים 550 + התקנה ב 250 + אטימה חלקית.

אוקיי תודה על התשובה, אין אפשרות בתקציב הנל גם קפנוננט וגם מגבר "סביר" ?

פורסם

רק כיד 2. הקומפוננט של הרץ הוא מעולה למחיר שלו. לדעתי אין משהו נורמאלי במחיר שלו, גם כיד 2. מגבר בסיסי מאוד יעלה 300. רק ההתקנה של שניהם תעלה יותר מ 500 שקלים.

שוב, קומפוננט טוב ונציל עם אטימה טובה יעשה את העבודה.

SUZUKI CROSSOVER TURBO 2017

Alpine

spg-17cs

Hertz Hi Energy 250

HERTZ HCP 4

פורסם
זה דור 2 או 3?

האם בכוונתך להשקיע גם באזורים אחרים של המערכת במסגרת תקציב אחר (ע"ס השרשור הזה) או שעכשיו אנחנו מדברים על ירידה בתקציב? עדיף לפתוח שרשור התייעצות שכולל הכל ותקציב מלא, ולא כל פעם בחלקים.

מעבר לזה, אפשר ללכת למתקין (ורצוי אולי מספר כאלו) כ"עיוור", אבל לא לבצע התקנה כלשהי, רק לקבל הצעת מחיר/התקנה ואז לחזור להתייעצות.

דור 2 הצורה הישנה

התקיב הוא סופי

ההתקנה תתבצע בגריז מערכות שם קיבלתי הרבה המלצות וגם שם אעשה את מערכת המולטימידה

אני מאוד לחוץ בזמנים ואם היה לי זמן הייתי חורש מקומות ומקבל הצעות אני רוצה פשוט ללכת ולעשות ולכן רוצה לתקבל אינדיקציה פה

פורסם

בצע חיפוש בפורום אודות גריז. התמונה לא כל כך חיובית.

כלומר ירדת מענין מערכת האנדרואיד/חליפית למקור?

1000 ש"ח כולל הכל?

פורסם

לא אחי, 2000 שקל זה מה שעולה לי המערכת מולטימידה גירסה הכי חדשה של האנדוראיד הובטחה לי ואחריות כמובן

בנוסף אמרתי שאשקיע עוד 1000 על סאונד

פורסם

אישית לא הייתי קונה מערכת אנדרואיד כזו, אבל יש מספיק דיונים בנושא למה כן או לא.

אפשר לקנות פיוניר AVH-X5850BT בפחות מ-2000 ש"ח (בדומה למה שהומלץ לך בשרשור ההוא), ואולי עם קצת התוספות מסביב (מסגרת/מתאם שליטה הגה/חיווט) להגיע לסכום דומה.

מידת הרמקולים המקורית במאזדה הינה 5X7. לצורך התקנת רמקול 6.5 יש צורך במתאם (לא סיפור, אבל תוספת לעלויות התקנה).

יש עוד כל מיני רמקולים סביב ה-500 ש"ח, מספר דגמי בסיס של JBL, פיוניר סדרת TS-A, מוראל מקסימו, פוקאל ועוד.

ההמלצה הטובה ביותר תהיה לנסות לשמוע אותם, אם כי זו לא משימה פשוטה בהכרח.

אפשר גם לחפש משהו בפורום יד שניה, לעיתים יש מציאות ולעיתים ניתן גם להתרשם מציוד שעדין מותקן.

מציע לבצע גם סקר עלויות התקנה (ומה הן בדיוק כוללות).

מתקינים שונים גובים אחרת, לעיתים בצדק ולעיתים לא.

עוד אני חושב, שאם אתה רואה את עצמך נוטה לכיוון שדרוג עתידי של תוספת מגבר ו/או סאבוופר, כדאי לשקול רכישה של לפחות סדרה אחת מעל לדגמים הנ"ל (וגם של הרץ). באופן גס, מדובר על תוספת של כ-50% למחיר של הנ"ל.

• תוכן חדש...