Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מערכת ל seat Leon mk2

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3239 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

כרגע יש לי ברכב את המערכת המקוריות שמגיע בדגם קופה פלוס, 6 רמקולים, מערכת מקורית של סיאט עם בלוטוס ושליטה מההגה.

חשוב לי לשמור על השליטה מההגה וגם חשוב לי לשמור על הפרקטיות של הבגאז.

פעם היו לי כמה מערכות בכמה רכבים ונשאר לי מורל דוטק אוביישן וסאב 8׳ של jbl.

יש מערכת דאבל דין מקורית של סיאט שתשמור לי על השליטה מההגה?

אפשר לח ר מגבר למערכת המקורית שיש ברכב עכשיו?

מחפש המלצות מאנשים שעשו שינוי כזה ברכב ויכולים להגיד לי כמה זה פשוט/מסובך העניין.

תודה

פורסם

עשיתי התקנה בלאון דור שני.פרסמתי בפורום פרטים ותמונות.

תשתמש בחיפוש של הפורום, אתה תמצא תשובות לרוב השאלות שלך.

פורסם

ראיתי את מה שעשית, אני מחפש משהו הרבה יותר סולידי.

למערכת המקורית יש יציאת rca?

חשבתי אולי להרכיב את הקומפוננט שיש לי ואת הסאב או עוד קומפוננט מאחורה.

דאבל דין חליפי של סיאט יתחבר לי לשלט של ההגה או שצריך את המתאם שאתה השתמשת בו?

תודה

פורסם

למערכת המקורית אין יציאות RCA אבל אתה יכול להשתמש במנחת (של אודיסון לדוגמא) שימיר את היציאות רמקולים לRCA.

כל מכשיר אפטרמרקט יצטרך מתאם כמו שהיה לי על מנת לשמר את הפיקוד מההגה ולספק פלוס אחרי סוויץ, פיקוד רוורס ובלם חירום. ישנם מכשירים בודדים שיש להם יכולות CANBUS ואינם דורשים מתאם.

פורסם

כשאתה אומר ימיר, אתה מתכוונן לזה שאחת היציאות שמשמשת לרמקולים תבוטל ובמקום זה לחבר מנחת?

או שבעצם זה מעקף ואחריו אני מחבר מגבר?

תודה

פורסם

מנתקים זוג רמקולים מהרדיו (קדמיים) ומחברים את היציאות של הרדיו למנחת. משם למגברים ואז חזרה לרמקולים המשודרגים.

אני ממליץ לנתק גם את האחוריים ולהשתמש בהם דרך המנחת כמקור אודיו לסאב, ככה תהיה לך שליטה על עוצמת הסאב בעזרת הFader של המערכת המקורית.

• תוכן חדש...