Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3199 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז ככה

הכבל מתח (מהמצב למגבר) מתחמם ואפילו התחיל קצת להישרף ממש בצמוד למגבר

אפרט על המערכת אם זה יעזור

מדובר ברכב הונדה סיוויק שנת 2000

מגבר- lightning audio s 4.600.4s

רמקולים - 6x9 פיוניר 600 וואט

רדיו דיסק- pionner deh5450sd

סאב - boss nx 129dc

אני משער שהסאב הנ"ל לא מוכר במיוחד אז אפרט עליו עד כמה שאוכל

2800w peak/1400w rms

duel 2.5" (64mm) high temp aluminum voice coil

freq response 25Hz-1.5kHz

sensetivity 95db (1watt/1meter)

duel 4 ohm

כרגע הסאב מחובר בתצורת 2 אוהם שלדעתי היא הגורם לבעיה עקב צריכה גבוהה מידי

אני אנסה כרגע בכל מקרה לעשות חיבור של 4 אוהם לוודא שזו הבעיה

אך יותר מאשמח לשמוע גם ממישהו עם ניסיון וידע בתחום אולי אני טועה :-D

תודה מראש לעוזרים ויום קסום

נ.ב אני משחק הרבה עם האקולייזר וגם עם הכיוונונים מהמגבר

פורסם

המגבר לא אמור להיות יציב בחיבור בגישור ב-2 אוהם. מפתיע שלא נכנס להגנה.

אתה לא יכול לחבר את הסאב ב-4 אוהם. רק 2 או 8 אוהם.

ברור שאם תחבר ב-8 אוהם ירד העומס, מאחר וההספק שהמגבר יספק יהיה כחצי מזה המוצהר ב-4.

על הכבל, שהוא מקור הבעיה שלך, לא סיפקת פרטים.

או שהוא דק מדי (בין אם בהגדרה או בין אם באופן ממשי) או שאולי יש בעיית מגעים כלשהי.

ובכל מקרה מה קורה מבחינת ההגנות שלך על הכבל, להלן פיוז? קיים? ערך תקין?

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם
המגבר לא אמור להיות יציב בחיבור בגישור ב-2 אוהם. מפתיע שלא נכנס להגנה.

אתה לא יכול לחבר את הסאב ב-4 אוהם. רק 2 או 8 אוהם.

ברור שאם תחבר ב-8 אוהם ירד העומס, מאחר וההספק שהמגבר יספק יהיה כחצי מזה המוצהר ב-4.

על הכבל, שהוא מקור הבעיה שלך, לא סיפקת פרטים.

או שהוא דק מדי (בין אם בהגדרה או בין אם באופן ממשי) או שאולי יש בעיית מגעים כלשהי.

ובכל מקרה מה קורה מבחינת ההגנות שלך על הכבל, להלן פיוז? קיים? ערך תקין?

קודם תודה על ההתעניינות

במקור היה לי גם מגבר וגם מונובלוק קרה מה שרה והמונובלוק נישרף לי אז כרגע החיווט שלו עדיין קיים ומזאת משתמע

שמהכבל מתח הראשי (שכן יש לו פיוז צמוד למצבר) כבל 4 גאג' וביציאה שלו למגברים הוא מפוצל ל2 קטנים יותר הקבל מתח עצמו של חברת סאונד סטרים

גם בחיבור ב 8 אוהם אני חושב שהסאב עדיין זולל המון מהמגבר בכל זאת 1400 רמס ועוד ה2 רמקולים 6X9 עם הספק של 600 וואט

עכשיו לא ניראה לי שהשארתי פינה לא סגורה

פורסם

האם ידוע מה גרם למונובלוק להישרף?

השילוב של הנ"ל עם המצב הנוכחי מרים גבה לגבי טיב ההתקנה. מציע לבדוק היטב אצל בעל מקצוע שמכבד את עצמו.

לגבי "הזלילה", זה לא עובד ככה.

המגבר מספק הספק לפי יכולתו וע"ב ההתנגדות שמציג האלמנט שמחובר אליו. העובדה שהסאב מוצהר 1400W (שלדעתי שקרי לחלוטין בהתחשב במוניטין החברה המדוברת) לא משנה דבר. מדובר בגדול בעמידות טרמית של הסליל שלו. וההספק שציינת של הרמקולים האחוריים הוא הספק מקסימום חסר ערך.

בכל אופן, לדעתי המגבר מקבל גודל כבל עד 4AWG. ולכן אם אין עוד מגבר כרגע, הייתי מציע לחבר אליו את הכבל הראשי ולא את אחד הקטנים יותר שמתפצלים.

• תוכן חדש...