Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3201 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני עדיין משלם על הסאב וופר האחרון שרכשתי :-P

:? עולה כמו השתלת כליה.

בנוסף למערכת מקורית שיש בה הוספת פעולות (בחלקן) DSP כמו שצויין כאן - הרמקול המקורי עצמו והתושבת המקורי - מותאמים להתאים לדיפון באופן בה מושגת אטימה וחפיפה טובה וזה גם כן מוסיף לתחושה יותר טובה של באס (במובן הכמות ולא במובן האיכות) שמופק מהמערכת המקורית.

כאשר מתקינים רמקולים אפטר מרקט גם על זה צריך לפצות בעזרת בידוד והתקנה נכונים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
אני עדיין משלם על הסאב וופר האחרון שרכשתי :-P

:? עולה כמו השתלת כליה.

בנוסף למערכת מקורית שיש בה הוספת פעולות (בחלקן) DSP כמו שצויין כאן - הרמקול המקורי עצמו והתושבת המקורי - מותאמים להתאים לדיפון באופן בה מושגת אטימה וחפיפה טובה וזה גם כן מוסיף לתחושה יותר טובה של באס (במובן הכמות ולא במובן האיכות) שמופק מהמערכת המקורית.

כאשר מתקינים רמקולים אפטר מרקט גם על זה צריך לפצות בעזרת בידוד והתקנה נכונים.

המערכת המקורית שהגיעה עם הרכב הזה לא היה באסים בכלל, כלום, אפס בחיים לא נתקלתי במערכת מקורית כזו גרועה.

לא פעם ראשונה שאני עושה שינויים במערכות מקוריות ובכל הפעמים הקודמות התוצאה הייתה סבירה. פה האיטום והטבעת עץ פשוט עשו פלאים.

ד. א חובר גם לפני זה סאב אקטיבי כדי לבדוק עם הוא מפצה ואכן נוסף הבאס אבל היה עדיין היה חסר הוופר של הקומפוננט שפשוט לא הורגש בכלל.

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

• תוכן חדש...