Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר massive audio blx4

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3205 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תביט בחתימה שלי, ארחיב מחר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

אדי, זה דגם אחר (BLX מסדרת NANO BLU ולא BX מסדרת NANO BIT), הגם שהנתונים המפורסמים דומים/זהים.

תמיד היה לי ספק בהספק האמיתי שלהם ביחס למוצהר, בעיקר בגישור.

ב-BX היה פיוז חיצוני שגם דרכו היה ניתן לפרש הספק מעשי נמוך יותר.

אפילו הצגת הנתונים בלינק שצורף קצת מבלבלת, כי יש התייחסות להספק PEAK של 2X480W, בעוד שכמה שורות למטה יש התייחסות להספק בגישור גם 480W שכאילו משתמע שמדובר ב-RMS, למרות שזה לא כתוב במפורש.

בסרטון הבא שמתייחס למונו מסדרת ה-Nano Block, נראה שב-4 אוהם אין בעיות, אבל בהתנגדויות נמוכות יותר כנראה שהם לא מספקים לגמרי את המוצהר (ואני משליך מכאן גם לגבי גישור במגבר רב ערוצי).

אני לא אומר שמדובר במגבר רע, גם תלוי כמובן במחיר המוצע, רק להבין מה פחות או יותר הציפיות ממנו.

[video=youtube;yNaDpsK--8Y]

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

כן, אני רואה עכשיו כשאני לא מול סמארטפון בשעות לילה שמדובר בBLX ולא בBX

המפתיע הוא שהנתונים מאוד דומים לBX אבל המחיר נראה הרבה יותר גבוה.

לפחות על הBX אני יכול לאמר שהוא כנראה לא בטווח ההצהרות שלו לגבי הספק - הוא בהחלט מרגיש חלש יותר ממה שהייתי מצפה ממגבר 4*120

מצד שני - הוא סופר נקי ושקט - אין ממנו רעש בכלל!

הרמקולים שאני מגביר עליו - אחד מהם זה סנטר סורס פוינט 3.5 אינטש שתכלס מנגן כמעט תחום תדרים מלא וזוג אחוריים שנותנים השלמת נפח - פשוט מפיקים דבש.

האם המגבר הזה שווה את הכסף? לפחות הBX - כל שקל ושקל שהשקעתי עליו.

הBLX לפחות למחיר הזה נשמע קצת יקר ובטווח המחירים הזה כבר אפשר למצוא לא מעט יריבים שהם בהחלט חזקים יותר, אם כוח זה מה שפותח השרשור מחפש הייתי בכלל מביט על מגברים כמו HDP4 או ARC XDI\KS שנתונים ביצועים טובים יותר יחד עם זאת מאסיב אודיו בניגוד לחברות שמייצרות מגברים חזקים אבל עם איכות אות פושרת בתחום המחירים הזה - מאסיב דווקא מייצרים מגברים מאוד נקיים ושקטים אבל עושה רושם שהם קצת יותר "רגועים".

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצטער על האיחור בתגובה לא הייתי בבית בכל מקרה אני מחפש איכות יותר מעוצמה כרגע מותקנים לי קומפוננטים יחסית חזרים של אודיסון דגם APK 165 http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=66 והם לא מנוצלים בכלל בגלל שיש לי מגבר מעפן לא ארחיב בדגם התעניינתי בדגם זה כי השגתי מחיר טוב מחבר שהוא חבר של היבואן הרשמי בנוסף אני מתכנן בהמשך להוסיף מונו בלוק ולהחליף את הרמקוליים האחוריים כך שהכל יהיה מוגבר

פורסם (נערך)

אני לא אומר שמדובר במגבר רע, גם תלוי כמובן במחיר המוצע, רק להבין מה פחות או יותר הציפיות ממנו.

יכול להיות שמדובר במגבר טוב, אך מבחינתי החברה איבדה לגיטימיות כשפרסמה נתונים לא נכונים.

יש תקן CEA-2006 והם עובדים עם תקן CTA (כנראה כדי להטעות את הצרכנים), ואז מצרפים "דף בדיקה" של 200 ואט, 400 ו-800 כשהמגבר לא מצליח לרדת באומים

אני מצפה לקצת רצינות.

לדעתי זו פגיעה באינטליגנציה של חובבי האודיו.

נ.ב.

תודה תום על הקישור המועיל ליוטיוב

עריכה אחרונה על ידי BEEKER

-

• תוכן חדש...