Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3156 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מנסה לעזור לחבר להתקין מערכת סוני בלנדקרוזר 120.

אני רגיל להשתמש בכלוב פח שמגיע יחד עם כל הדיוניט ולשים אותה ברכב.

בלנדקרוזר יש כבר כלוב פח שהוא חלק מהדשבורד, ולא ניתן להשחיל את הכלוב של סוני לתוכו.

מאחר והמערכת עצמה היא בגודל 1 דין ורק עם מסך גדול, יש צורך באיזושהי תמיכה פנימית בתוך הכלוב של הטויוטה.

כמו כן יש צורך במסגרת פלסטיק חיצונית מסביב למסך על מנת לסגור את הפער עם המסגרת המקורית.

מסגרת פלסטיק שהזמנתי להתקנת דאבל דין בלנדקרוזר לא מתאימה מאחר וברכב המדובר המסגרת המקורית היא חתיכה אחת עם פנל בקרת האקלים.

לא מצאתי מוצרים מתאימים ברשת. מישהו מכיר ויכול להפנות אותי?

אני מחפש כלוב או תמיכה מתאימה לרדיו ומסגרת למסך.

תודה

WhatsApp Image 2017-11-02 at 11.02.01.jpeg

WhatsApp Image 2017-11-02 at 11.02.00.jpeg

WhatsApp Image 2017-11-02 at 11.02.00(1).jpeg

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם

מהסתכלות בתמונות בגוגל, נראה שהדגם שנמכר ללא מסך במקור, מחולק מבחינת הפאנל כולו (נפרד מהבקרת אקלים).

ונראה שלכאורה הכפתורים של הבקרה הם בדיוק באותו גודל.

נראה שיש אפילו מוצרים מושלמים שכאלו. לדוגמה.

אבל הייתי מתעמק בזה קצת יותר לפני רכישה נוספת.

לא יודע אם יש פתרון לענין הכלוב, למעט שימוש בקיים או שינוי/חיתוך שלו.

אפשרות נוספת היא לבצע עבודת קאסטום כלשהי.

פורסם

בלי קשר, אם הקרוזר שלו הוא הדגם המפואר, מתחת למושב הנהג יש מגבר של jbl.

חובה מתאם בין המערכת למגבר אחרת יעבוד צולע לחלוטין.

www.car-pad.co.il - טיפים, חדשות, השקות, מבחנים, ועוד. על מכוניות. רק על מכוניות. 

כתב רכב וצרכנות רכב - אתר ומגזין 'אוטו'

לשעבר:

עורך פודקאסט הרכב 'דרייב' . מגיש יחד עם בועז קורפל וקינן כהן.

כתב הרכב של ביזפורטל, אתר הפיננסים. 

• תוכן חדש...