Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3179 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קניתי מיצובישי אאוטלנדר 2014 לפני כחודש וחצי. הרדיו עבד בסדר גמור עד שבוע שעבר שאז פתאום כל התחנות התאפסו וכאשר אני מנסה לדפדף בין תדרים הוא קופץ ב 0.2MHz בין כל האיזוגיים (91.7, .91.9, ...).

יש למישהו מושג למה זה פתאום קרה ואיך אני יכול לסדר את זה?

תודה!

פורסם

אלו תדרים אמריקאיים אם אני לא טועה, איפושהו בהגדרות של הרדיו תוכל למצוא דרך להחליף סוג תדרים ואז תוכל להגיע לזוגיים.

Chevrolet Sonic RS 2014, 1.4T

פורסם

גש למרכז שירות של מיצובישי - יאפסו לך את המכשיר. סביר להניח שהפעולה תהיה ללא חיוב.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

יש לי את אותה הבעיה במיצובישי ספייס סטאר 2014 עם מערכת מולטימדיה. לא הצלחתי למצוא בהגדרות אפשרות לשנות את זה.

איפוס יספיק? לנתק את המצבר?

פורסם

הפתרון הנמצא ממש פשוט(מסתבר).

לא צריך לפרק לנתק או לנסוע לשום מקום.

הנה סדר הדברים:

1. הדלקת המערכת וכניסה למסך הגדרות.

2.דפדוף למסך ההגדרות השני(יש רק שניים-פשוט דפדפו אחד ימינה)

3.למעלה במרכז המסך ישנה המילה settings, לחצו עליה לחיצה ארוכה עד שהמסך עובר להגדרות פנימיות.

4. שנו את האזור(region) ל china.

5.צאו למסך ראשי ע״י לחיצה על manu בצד שמאל למעלה.

עכשיו התדרים זוגיים.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תוכן חדש...