Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

Audison bit Nova

אלבטרוס
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3143 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

או לפחות יודע מה ההבדלים העיקריים בינו לבין ה- Bit Ten-D? מנסה להחליט אם לייבא אותו (עולה בחו"ל כ- 2,500 ש"ח כולל DRC חדש) או את ה- Bit Ten-D (אלפייה פחות, כולל DRC). הייעוד שלו: חיבור מגבר לרדיו מקורי של גולף 2015 (Composition media).

פורסם (נערך)

Nove.

נראה שמכשיר הושק רק החודש. אני מסופק אם למישהו יש כבר נסיון איתו, בטח בארץ, אם בכלל מיובא כבר.

האם ההבדלים לא מובנים לך ממפרטי המכשירים והדפים הטכניים המופיעים באתר של אודיסון?

איזה מגבר בכוונתך לחבר?

האם מתכוון להחליף את הרמקולים המקוריים ו/או להוסיף סאב?

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
פורסם

על הנייר מדובר במכשיר ברמה גבוהה מאוד ,השאלה אם יש לך בכלל צורך במכשיר כזה או שאפשר

להסתפק במכשיר זול יותר ולהשקיע את הכסף במקום אחר.

אם אתה מתכנן מערכת מורכבת עם עבודה אקטיבית ברר אם יש לך אפשרות

להתחבר ל most interface של הרכב ולהוציא סיגנל אופטי

הייתי שוקל את ה NOVE או את ה BIT1

אם אתה מתכנן מערכת סולידית קומפוננט פסיבי+סאב

אתה יכול ללכת על ה BIT TEN הפשוט ביותר אין לך צורך ביותר מזה

ה BIT TEN D הוא אותו מכשיר רק עם כניסה אופטית נתון לשיקול דעתך.

פורסם

מובנים חלקית. חלק מהמפרטים באיטלקית בלבד (כמה שהצלחתי לחפש). מגבר אלפיין PDX V-9. רמקולים מקדימה קומפוננט וירטוס עם אטימה חלקית של הדלת סביבם. יש סאב. לא מחפש להגביר הרבה אלא לשמוע נקי ומהודק.

פורסם

ממעבר ברפרוף על הביט נובה (הכוונה היא על חוברת ההפעלה שלו)

אני מבין שמדובר בפרוססור תשעה ערוצים שמיועד דווקא לרמות הכניסה של המותג.

במילים פשוטות הביט 10 והביט נובה הם פתרונות אינטגרציה בעוד הביט1 והביט 1 HD הם פתרונות שיותר מיועדים לשוק ההיי-אנד בהם ברוב המקרים הבעלים של הרכב לא יתכוון כלל להשתמש במערכות המקוריות של הרכב אלא במקורות ניגון חיצוניים בלבד או לפחות, בעיקר.

לשימוש שלך אלון אני מתאר לעצמי שהביט 10 D יעשה עבודה מספקת - בייחוד אם אתה מתכוון להשאר עם מגבר חמישה ערוצים.

הביט נובה יכול להתממשק לתשעה ערוצי הגברה ובנוסף לכך מסוגל לברור בין שתי כניסות אופטיות (במידה ויש MOST למשל ונגן חיצוני עם יציאה אופטית) ביחד עם כניסת AUX שהיא כניסת RCA וכניסות מונחתות.

בדיוק כפי שלא רכשת ביט 1 מלחתכילה - אני לא רואה מה הטעם לרכוש את הנובה אם אין לך צורך בכך.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...