Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מגבר

jako1234
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2975 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברכב שלי, טויוטה יאריס התקנתי רמקולים קדמיים

קומפוננט ‏6.5 ‏אינטש JBL GX600C

ומאחור

6X9 JBL CLUB9630

לאחר כחצי שנה עם הרמקולים החלטתי לפנק את עצמי עם מגבר אבל מעולם לא היה לי מגבר ברכב ואני לא מבין בזה

והרמקולים שיש לי מעולים טובים אבל שאני נכנס לרכבים של חברים אני חושב שאני נמצא בתוך קופסת גפרורים ברכב שלי שאני שומע מוזיקה לעומת רכב עם מגבר

החלטתי שאני אקנה בקרוב מגבר אבל מתלבט ומעדיף אחד של JBL (הרי זה הסט שיש לי ברכב)

בתקציב של עד 800 שקל מצאתי:

מגבר לרכב JBL GX-A3001 (עולה כ700 שקלים)

או

מגבר לרכב JBL GX-A604 (עולה כ500 שקלים)

אין לי מושג אם באמת מחיר גבוהה יותר יתן תמורה טובה, שכן רוב הדרישות שלי הם מוזיקה נעימה איכותית ללא בומים (לכן גם לא רוצה סאב) הרוב רדיו אבל לשמוע באיכות :-)

מותקמת אצלי מערכת DEHX4750BT פיוניר

אשמח לעזרתכם, והמלצות בנושא..

דרך אגב את המגבר אפשר להתקין מתחת לדשבורד מקדימה (על הקורת פלסטיק) או חייב להתקין בבאגז'?

תודה,

פורסם

JBL GX-A3001 בכלל לא רלוונטי עבורך מדובר במגבר מונובלוק עבור סאבוופר.

JBL GX-A604 מדובר במגבר 4 ערוצים בסיסי שמתאים לצורך העניין.

אני באותו תקציב ממליץ גם על ה Pioneer GM-A6704.

אם אתה רוצה להשקיע קצת יותר לך על ה - JBL Club 704.

את המגברים האלו לא ניתן להתקין מתחת לדשבורד

אתה יכול להתקין אותם מתחת לכיסאות או בתא המטען.

פורסם

הדגם JBL GX-A3001 זה מגבר מעולה אבל זה מגבר מונו בלוק זה מגבר לסאב וופר

והדגם JBL GX-A604 זה מגבר מעולה לציוד שמותקן אצלך ברכב והוא נכנס לך לתקציב

פורסם

תודה על העזרה, אבל לפי ההמלצה והתקציב אני חושב שאקח את

GX-A604 JBL כי זה יהיה יותר מתאים לתקציב ולדרישות שלי שהם ממש לא גבוהות

השאלה אם אני אקבל יותר עוצמה ואיכות? כי לפעמים אני מרגיש בתוך קופסת קרטון

מישהו אמר לי ללא סאב חבל לקנות מגבר

מה דעתכם?

וגם כמה תעלה לי התקנה?

פורסם

הראש של המערכת שלך מגביר את הרמקולים ב18 rms פחות או יותר אם אתה מביא מגבר שמספק לכל רמקול 60 rms אז ברור שתקבל יותר עוצמה. בעיניין האיכות הרמקולים האלה בנויים לקבל הספק יותר גבוה בשביל להגיע למיצוי אז במידה ותשתמש במגבר טוב כן תקבל שיפור באיכות.

לגבי המגבר של הjbl אין לי שום מושג אבל אני כן יכול להמליץ לך על מגברים מהסדרות הנמוכות של אלפיין שנמכרים בתקציב שלך או מגברים של סאונד-סטרים שנותנים תמורה טובה למחיר שלהם.

או ללכת על מגבר יד 2 ברמה יותר גבוהה וזאת הייתה האופציה שאני הייתי בוחר. לדוגמא יש פה בפורום sr4 Audison שנמכר ב700 ועלית בכמה רמות לדעתי.

לגבי סאב- שוואיה שוואיה יש לך 6x9 שאלה רמקולים שיודעים לנגן באס יפה,ועם הגברה יותר כמובן,תתחיל במגבר טוב ומשם תגביר.

בהצלחה!

Hu: Jvc 2 din + dsp bit one

Amps: Zapco reference 350.2 + Audison sr 4 + Audison sr1DK

Comp: Morel Hybrid 602 + Audison Apk 165

Sub: Jl audio12W3

פורסם

אתם מדברים על מגברי מיינסטרים בעלות נמוכה ומייחסים להם את הערך מעולה - לא יודע איך להביט על זה.

מה הSNR האמיתי שלהם ומה נתון הנצילות של הרמקולים שאתם מתכוונים לשייך אליהם? הספק זה גם נתון מאוד מטעה כי הוא נמדד בתדר מסויים ובודד.

מה הדאמפינג פקטור שלהם בגישור לעומת הסאב וופר שתשדכו אליהם?

סה"כ המגברים האלה נותנים סחורה טובה למחירם כאן אני לא מתכוון אפילו להתווכח אבל קשה לי לאמר על המגברים האלה מעולים בייחוד בגלל שהם עדיין נתמכים רובם על טכנולוגיה ישנה מאוד.

יש היום מגברים זעירי מידות, סופר שקטים, סופר נקיים וחלקם עדיין בטווחי מחיר שפויים.

מאסיב אודיו - מאוד נקיים, מאוד שקטים - לא חזקים כפי המוצהר ממה ששמתי לב עד עכשיו - אבל זעירי מידות!

ARC סדרת XDI - שקטים, נקיים, חזקים למדי - זעירי מידות, קצת יותר יקרים אבל לא בהרבה.

ARC סדרת KS מיני - מדהים כמה הם קטנים, מדהים איזה כוח וניקיון אות יש להם - לא זולים במיוחד.

סדרת HDP - חזקים מאוד! אבל מעבירים את האות כמה דגימות בדרך, קצת פחות נקיים ממה שהייתי רוצה שיהיו ולא הכי זולים - עדיין קטני מידות ביחס למגברי מיינסטרים מיושנים.

סדרת HCP - שווה לבדוק וכל חיקוי של סדרת HCP או HDP

מה הופך מגבר למעולה?

מה הופך מגבר למותג?

לא נראה לי שיש כאן אדם בודד אחד שבאמת יודע מה הוא עושה כשהוא בוחר מגבר - זה ממש כמו לראות מישהו שם אצבע עם רוק ומנסה להבין את כוון הרוח ופשוט הולך בלי לדעת לאן.

אגיע לזה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

אז ככה,

אם ל4 הרמקולים שלי אני אקנה מגבר 4 ערוצים זה יספיק?

האם לקנות 5 ערוצים עם הכנה לסאב ?

או בכלל לקחת מגבר 5 ערוצים ולהוסיף סאב קטן ..?

• תוכן חדש...