Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 2977 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

בוקר טוב, מבקש את עזרתכם לאחר הבנה כי מה שחסר לי ברכב זה שדרוג בסיסי של הרמקולים המקוריים והמערכת המקורית(אופציה להמשך)

לגבי הרמקולים- הבנתי שהקדמיים הם 4 אינצ והאחוריים 4×6, רציתי לשאול על רמקולים מומלצים במידות האלו(לא קומפננטים מהסיבה שאני לא מתקים מגבר ומחפש משהו בסיסי), מעדיף משהו מזאפ שניתן להזמין עם משלוח, את ההחלפה אני אעשה.

בנוסף האם אפשר קישור לקונקטור שממיר מחיבור הרמקול המקורי לחיבור של 2 חוטים, מצאתי קישור באינטרנט אך אני לא בטוח אם זה הנכון...

https://m.ebay.com/itm/Pair-Wire-Cable-Wiring-Harness-for-Buick-Chevrolet-Suzuki-Vehicles-Speakers/173259562639?hash=item2857131e8f:g:HTAAAOSwVWpa1Hfj

שאלה אחרונה לגבי החלפת הפנאל האם מישהו התנסה ויכול לשלוח לי קישור להזמנה של הפנאל החדש(עם המקום לדאבל דין), ראיתי באינטרנט קישורים שונים אז אם מישהו הזמין ויכול להמליץ מניסיון.

תודה רבה

פורסם

מצרף תמונות של הכבל המקורי של הרמקולים, למראית עין נראה שהקישור שמצאתי אכן לא מתאים לסוג החיבור הזה, מישהו יכול לעזור למצוא את הקונקטור המתאים?

20180426_153650.jpg20180426_153659.jpg

20180426_153702.jpg

פורסם

זה נראה מתאים לכאורה:

https://www.crutchfield.com/p_120729300/Metra-72-9300-Speaker-Harness.html

לגבי מתאם מסגר ושאר ירקות יש הרבה חברות בתחום ביניהן - Metra, connects2, car-av וכו'.

את הרמקולים 4X6 לא הייתי משדרג אלא מנתק ושוקל התקנה של 6X9 על המגש עצמו.

נסה לבצע חיפוש נוסף בפורום לגבי הספארק וגם רכבים נוספים עם רמקולים קדמיים בגודל "4.

הוסף גם תקציב לכל הסיפור.

פורסם (נערך)

ראיתי את הקונקטור הזה אך אני לא מצליח למצוא סימוכין שהוא אכן מתאים לספארק( אומנם הוא בצורת T אך אני לא בטוח שזה אכן מתאים)

התקציב לרמקולים קדמיים הוא עד 300 שקלים - דגש לרמקולים בסיסיים יחסית ולא קומפננט, מה גם שהגודל הזה לדעתי מגביל במשוואת איכות- עלות- תועלת, לכן אני מבין שאקבל משהו יותר טוב מהמקורי(קרטון) וזה יהיה מוגבל.

עדכון- לאחר צפייה בסרטון של החלפת רמקול נראה כי אכן השתמשו בקונקטור של metra 72 9300 למרות שלא רשום שהוא שייך לשברולט, ראיתי באיביי תחליפי לדגם הזה בעלות של 8 שקלים. אזמין ואעדכן על ההתאמה.

לגבי רמקול אודה להמלצה.

עריכה אחרונה על ידי babilon
פורסם

הגעתי אליו דרך מיון באותו אתר.

אם תחפש בביקורות שם, יש כמה התייחסויות לספארק - מתאים בעקרון, אבל הקליפס נעילה לא יושב כמו שצריך וגם הקוטביות של הצבעים כנראה הפוכה.

למרות הרצון לשמור על מקוריות וכזה, אתה חושב שלמישהו (חוץ ממך) יהיה אכפת אם הקונקטור יהיה חתוך והחוטים מחוברים כראוי לרמקול אחר (שיגיע עם חוטים שיהיה ניתן להלחים)? עאפשר אולי לרכוש סתם סט נעלי כבלים מתאים שיהוו תחליף לקונקטור.

רמקולים פשוטים אפשר לרכוש גם בשליש מחיר בערך, השאלה אם יספק אותך.

בדוק נתון נצילות (גבוה יותר, יותר טוב) כשאתה משווה רמקולים של חברות מוכרות. כמדומני לדגם של הרץ מסדרה דיצ'י יש נתון גבוה יחסית לאפשרויות אחרות.

פורסם

בדרך כלל בימים עברו היתי חותך ומחליף נעלי כבל. הפעם התעצלתי, איך אני יכול לבדוק את קוטביות הרמקול? (פרט להרכבה והשוואה על ידי שמיעה )

פורסם

אתה יכול לבדוק עם הרמקול הישן מה הפלוס ומה המינוס ע"י סוללה ואז לעשות קורלציה לחיווט של הרכב.

האפשרות האחרת לדעתי תהיה רק לאחר חיבור ושימוש בסיגנל בדיקה כלשהו.

• תוכן חדש...