Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי אני בעל רכב ניסאן x trail 2017

הגרסת אנדרואיד של המכשיר הינה - 4.1.2

עכשיו נתקלתי בבעיה דיי מעצבנת!! אני לא יכול לסמן את הכפתור של התקן ממקורות לא יודעים מסיבה אחת והיא שהמערכת מבקשת ממני סיסמא בעלת 6 מספרים !!!

abe2700354bf516ae4ed5d6011e0af1b.png

afc546103e849525b652fc369fac64e5.jpg

אני מתחנן אליכם שתעזרו לי בבקשה !

תמונה של המערכת - b9e96f0665e95409826cd0b19e7a5948.jpg

פורסם
תתקשר לשרות של ניסאן או תסתכל בספר רכב אולי רשום שם סיסמא בצד

Sent from my iPhone using Tapatalk

זה חסום בכוונה על ידי היבואן, צריך להתקין פריצה.

ברור לי שזה חסום מן הסתם , אבל איך אני מתקין את הפריצה ? הוא לא מזהה לא USB שאני מכניס למערכת , אז איך ? הצלחתי להגיע דרך הוויז לgoogle chrome ואפילו להוריד אפליקציה, אבל כשאני מנסה להתקין מגיע למסך הזה...

מתחנןרק שתעזרו

פורסם

זה לא טריויאלי לגמרי, צריך להכנס למצב RECOVERY ושיהיה לך על הUSB אימג' מתאים למערכת שלך.

בעבר היה מדריך כזה בפורום iandroid, אבל הפורום לא עובד כבר תקופה, ולא מצאתי מקום אחר.

יש אנשים שעושים את זה בתשלום של 150-250 ש"ח, סתם לדוגמה :

Tesla model Y RWD

Mazda Miata NC1 2008

• תוכן חדש...