Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום, התחדשתי בספייס סטאר לאחרונה, הרדיו דיסק המקורי מספק אותי בעיקרון (יש בלוטוס ושליטה מההגה, אני לא צריך יותר מזה), אבל האיכות שמע פח, אני שומע רוק ומטאל 99.9% מהזמן וזה ממש מציק בווליום גבוה. אז כמה שאלות:

1. רק להחליף את הרמקולים יפתור את העניין או שהרדיו דיסק המקורי באיכות פח ואין מנוס מלהחליף יחידת ראש? אם מישהו מכיר את הדגם יהיה מעולה.

2. יש רמקולים מומלצים לדלתות קדימה ואחורה? נראה לי שזה 6.5 אינץ', שיעבדו טוב בלי מגבר? אין לי תקרה של תקציב, מעוניין להוציא כמה שפחות אבל לא להתבאס, לכן אשמח לדגמים בטווחי מחירים מנמוך עד בינוני שעושים את העבודה.

3. כאמור לא מעוניין לשים מגבר וסאב, עש רמקולים 6.5 אינץ' שיספקו את העבודה מבחינת בסים או לשים 6*9? פחות רוצה לשים במגש האחורי פשוט.

פורסם

תודה, את השרשור הראשון ראיתי לפני, את השאר לא.

עדיין לא ממש סגור לגבי השאלה הראשונה שלי, האם הרדיו דיסק המקורי באיכות גרועה ולא יעזור להחליף רמקולים? אגב יש לי רדיו דיסק פיוניר DEH-4950UB, הבנתי שאפשר להתקין אותו, השאלה אם כדאי והאם אפשר לחבק אותו לשליטה מההגה ולמיקרופון של הדיבורית?

• תוכן חדש...