Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3169 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לחברי הפורום

רכשתי פולו שנת 2012 בעלת מערכת סטנדרטית ללא מסך מולטימדיה אך יש שליטה מההגה על פונקציות של ווליום וכדומה ,חייב לציין כי יש מין חור כזה מתחת למערכת של הרכב שמעצבן מאד

1. אני רוצה להתקין מערכת מולטימדיה שכוללת דיבורית ,dvd,ושאר החידושים שקיימים ,הסאונד מאד חשוב לי
  2. שדרוג הרמקולים של הרכב

האם האפשרות להתקין אצל היבואן מערכת מקורית משתלם ?

האם יש מערכת מומלצת להתקנה ומקום מומלץ באזור ראשון לציון ?

האם יש אפשרות לקנות מערכת מקורית יד 2 ?

אודה לעזרתכם ,

טל שיין

פורסם

אהלן טל , ברוך הבא !

אני מאמין שניתן יהיה לקנות מערכת מקורית מהיבואן ולהתקין אותה אך לא מאמין שזה משתלם .

מערכות מומלצות להתקנה תלויות בדרישות שלך , נסה לפרט מה אתה מצפה מהמערכת . ניווט ? שיקוף מסך ? DVD ? כמו - כן , פרט מה התקציב שברשותך .

לגבי מערכת מקורית מיד שנייה , אפשרי לחלוטין אך קח בחשבון שהיא תנעל ברגע שינתקו אותה מהחשמל של הרכב ( כמובן שיש לה קוד שניתן להשיג מהיבואן אך לא יודע איך מתנהלת הפרוצדורה הזו ) .

מציע לך להמתין לתותחי הפורום שיתנו קצת מהידע והנסיון שלהם .

אבירן .

פורסם

תודה על הברכה

חשוב לי שתהיה דיבורית שיכולה להתחבר לספר טלפונים של הנייד (אנדרויד)

יכולת להתחבר ליו טיוב או סאונד קלאוד ,dvd

חיבור מצלמת רוורס

כמו כן אני רוצה להחליף את הרמקולים שמגיעים עם הרכב לקומפוננטים +מגבר

• תוכן חדש...