Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3261 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

יש לי כרגע סט קומפוננטים של JVC.

JVC CS VS608 "6.5

התנגדות 4 אום.

נצילות 87db.

עוצמה מקסימלית 300w.

עוצמה אפקטיבית RMS60w.

ורדיו דיסק של Panasonic Cq-C1333W.

יש לי כרגע תיבה לסאבוופר של 12" ואני מתכנן לקנות את הסאבוופר: Pioneer TSW311S4.

אבל אני לא יודע איזה מגבר להתאים למערכת הזו, אני אשמח אם תוכלו להציע לי מגבר עד ה 500, 600 שקלים משהו שיספק צלילים מספיק טובים, אם קיים דבר כזה במחיר הזה בכלל

פורסם
מגבר שיכול להיות לך מצוין זה של פיונר GMA 6704 זה יענה לך בדיוק על הדרישות

אתה מתכוון לזה?

http://m.zap.co.il/jacket.aspx?siteid=4630&siteurl=http%3a%2f%2fwww.bombuy.co.il%2fמגברים-לרכב%2fמוצר-מספר-3092&modelid=938139&prodId=8910349&platform=2

ודרך אגב אני לא אצטרך מגבר עם 5 ערוצים? בגלל הקומפוננטים? הבנתי שכל רמקול זה ערוץ אז יש 2 רמקולים ו2 רמקולים קטנים, נקראים טווטרים אני חושב, שזה כבר 4 ערוצים, והסאבוופר בנוסף זה יוצא 5 ערוצים.

פורסם

לא, אין צורך ב-5 ערוצים אלא אם אתה מגביר אקטיבית (ערוץ הגברה לכל רמקול נפרד, וביצוע חיתוך תדרים באמצעים חיצוניים).

סט קומפוננט מגיע עם קרוסאובר שאליו נכנסת (לרוב) כניסת הגברה אחת ומשם יש פיצול חוטים (ותדרים) עבור "הרמקול הגדול" (מידבאס) ו"הרמקול הקטן" (טוויטר).

את הסאבוופר אתה תחבר בגישור (שני ערוצים ביחד).

מציע לבדוק אם יש הצעות מעניינות כאן בפורום יד שניה, גם בעלות מעט יותר גבוהה.

פורסם
לא, אין צורך ב-5 ערוצים אלא אם אתה מגביר אקטיבית (ערוץ הגברה לכל רמקול נפרד, וביצוע חיתוך תדרים באמצעים חיצוניים).

סט קומפוננט מגיע עם קרוסאובר שאליו נכנסת (לרוב) כניסת הגברה אחת ומשם יש פיצול חוטים (ותדרים) עבור "הרמקול הגדול" (מידבאס) ו"הרמקול הקטן" (טוויטר).

את הסאבוופר אתה תחבר בגישור (שני ערוצים ביחד).

מציע לבדוק אם יש הצעות מעניינות כאן בפורום יד שניה, גם בעלות מעט יותר גבוהה.

האמת שזה ממש לא התחום שלי ואני לא באמת יודע איזה מגבר הוא טוב ואיכותי ואיזה הוא יותר טוב, אני ממש אעריך את זה אם תוכל לעזור בלמצוא מגבר איכותי חדש או יד 2 שהוא בטווח מחירים שציינתי, ושיספק את המירב עם הסאבוופר והקומפוננטים.

את ההתקנה אני אשאיר לבעל מקצוע כי זה ממש לא התחום שלי :wink:

פורסם
אם אתה לא מחפש להשתגע המגבר של פיונר יביא לך תוצאה טובה מאוד

כן אני חושב שאולי אני אלך על המגבר הזה.

אם אני אביא קיט התקנה לבעל מקצוע, מה הטווח מחירים שלוקחים על ההתקנה?

פורסם
אני ממש אעריך את זה אם תוכל לעזור בלמצוא מגבר איכותי חדש או יד 2 שהוא בטווח מחירים שציינתי.

העפתי מבט קל, והאמת שלא ראיתי משהו יוצא דופן.

הפיוניר שהציע דין_13345 יעשה את העבודה כפי שציין.

כחדש, אולי יתאים גם Zapco ST-4B, שניתן לכאורה למצוא במחיר דומה לפיוניר והוא בעל ביצועים דומים (אבל גם טיפה קטן יותר, אם זה משמעותי מבחינתך).

פורסם
העפתי מבט קל, והאמת שלא ראיתי משהו יוצא דופן.

הפיוניר שהציע דין_13345 יעשה את העבודה כפי שציין.

כחדש, אולי יתאים גם Zapco ST-4B, שניתן לכאורה למצוא במחיר דומה לפיוניר והוא בעל ביצועים דומים (אבל גם טיפה קטן יותר, אם זה משמעותי מבחינתך).

האמת שנראה לי אני אלך על הפיונר, ושאלה אחרונה כמה אמור לעלות התקנה מבעל מקצוע עם קיט התקנה/ בלי התקנה.

פורסם

כדי לענות על השאלה הזו, תאלץ לבצע סקר שוק.

מתקינים שונים גובים מחירים שונים, לעיתים עם קשר לאיכות העבודה והציוד ולעיתים בלי.

* אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך או אם ברור למי אתה מגיב.

פורסם

קיטים זה מחיר בנפרד והתקנה בנפרד על איזה רכב מדובר ותלך על קיט איכותי בזה עדיף רמה טובה שלא יהיה לך רעשים נפילות מתח וכו קיט התקנה 4G

פורסם

לא חושב שיש צורך ב-4G, כבל 8G איכותי יספיק לדעתי במקרה זה, אלא אם יש תוכנית ארוכת טווח (או סתם מחשבה קדימה) לשדרוג ההספק הכללי.

פיוניר עצמם ממליצים על קיט RD-223 שלהם שהוא כבל 10G עם קצוות כפולים (?!) ושני פיוזים של 30A.

פורסם
כדי לענות על השאלה הזו, תאלץ לבצע סקר שוק.

מתקינים שונים גובים מחירים שונים, לעיתים עם קשר לאיכות העבודה והציוד ולעיתים בלי.

* אין צורך לצטט הודעה אחת מעליך או אם ברור למי אתה מגיב.

קיטים זה מחיר בנפרד והתקנה בנפרד על איזה רכב מדובר ותלך על קיט איכותי בזה עדיף רמה טובה שלא יהיה לך רעשים נפילות מתח וכו קיט התקנה 4G

ציטוט נועד כדי שאתה תראה את ההודעה שלי ב"הודעות פרטיות" שלך ולא תנחש אם הגבתי באשכול או לא.

בכל מקרה לנושא שלנו, אני אלך על קיט 4 Gaugue

שהוא עולה 200 שקלים.

הרכב שלי הוא מיצובישי גאלאנט 2001, אתם לא יכולים להגיד לי בסביבות כמה מקובל לקחת על התקנה עם קיט שאני מספק?

פורסם

אני לא רואה בהודעות פרטיות ציטוטים. רק הודעות פרטיות ו"תודות".

לפחות בשימוש במחשב. אולי בטלפון עם tapatalk זה עובד. לא יודע, לא משתמש.

בכל אופן, זה מנוגד לחוקי הפורום בעקרון.

הערכה גסה מאוד - 250 ש"ח וצפונה.

בדוק עלות גם ללא אספקת קיט התקנה מצידך, שכן אצל מתקינים שונים זה לפי מטר רץ, והמחיר לא יהיה שונה ואולי אף זול יותר.

• תוכן חדש...