Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3234 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים בוקר טוב,

אז בשעה טובה רכשתי לעצמי רכב חדש ואשמח לתת רענון לכל מערך הסאונד ברכב שאינו נמצא במצב להיט מי יודע מה (סטנדרט של סובארו)

לרכב בוצעה התקנה של מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית ובעל הרכב בזמן הרכישה ביקש גם את המערכת המקורית שמגיעה עם הרכב מחול בשעת היצור שלו (מדובר על מערכת דיי בסיסית אך פשוטה ופוקציונלית)

בזמן הרכישה קיבלתי את 2 הסטים וכרגע מורכבת על הרכב המערכת הישנה והפשוטה בעוד שהמולטימדיה וצמות החיבורים נמצאות בקייס שמור אצלי בדירה.

המולטימדיה שהגיעה בארץ בסיסית ולא נוחה ואשמח להחליפה.

אני מעוניין לרכוש מולטימדיה איכותית עם מסך ברור שתשלב מצלמת רוורס וכמו כן תפיק סאונד איכותי בקישור נכון ומתאים לרמקולים חדשים שארכוש.

כמו כן אבקש לקבל המלצה על רמקולים שיתאימו לרכב (קומפוננט ומגבר, אין מקום לסאב ואין בו צורך)

אני מחפש לקבל צליל נקי ואיכותי בלי עיוותים בסאונד גבוהה, מצד שני לא מריץ מסיבות עם בגאז' פתוח בחניון...

התקציב יעמוד על 2000-3500 שקל בהתאם לאיכות המוצר כמובן (לא שולל רכישה של ציוד יד 2)

המחיר צריך לכלול בתוכו גם את עלות ההתקנה.

האם יש חיה כזו ואצליח להשיג את מבוקשי בהתאם לתקציב?

תודה רבה

פורסם

תתחדש

אם מדובר במולטימדיה של אדי שהגיעה עם הרכב, בדוקאם אתה מצליח להסתדר איתה, היא מאוד איטית ומעצבנת, עם ממשק אנדרואיד נעול, אבל יש BT ,חיבור למצלמת רוורס ושליטה על אקולייזר.

התקציב שלך מאוד גבולי אולי תצליח להכניס קומפוננט ומגבר יד שניה אבל תצטרך גם לשלם התקנה

אפשר גם ללכת על מולטימדיה חדשה עם יציאות חזקות יותר אבל תצטרך לותר על. הגברה או רמקולים

אני הייתי מחפש מגבר וקומפוננט איכותיים יד 2 למתקין כרגע על המערכת שיש לך אם היא מספקת אותך ובהמשך משדרג גם אותה.

פורסם

אפשר למתוח את התקציב בעוד 500 ש"ח. אבל המטרה היא יותר להחליף את המולטימדיה הקיימת למשהו נוח ואיכותי יותר. עניין המגבר הוא סוג של העדפה. אם המולטימדיה החדשה תעשה את העבודה מבחינת הגברה אז אין בעיה לוותר על מגבר.

פורסם

תחליט אם אתה הולך על אנדרואיד סיני, או מותג ידוע. אנדואיד אפשר להזמין מEBAY סביב ה1500 יתרונות התקנת כל אפליקציה שתחפוץ חסרונות סאונד פחות איכותי. אפשרות שניה היא ללכת על מותג ידוע כמו למשל על פיונייר עם APPLE CAR PLAY או ANDROID AUTO מובנה יתרונות סאונד משופר חסרונות אי אפשר להתקין את רוב האפליקציות ובחלק הממכשירי הטלפון אין אפשרות לMIRROR LINK.

פורסם
תחליט אם אתה הולך על אנדרואיד סיני, או מותג ידוע. אנדואיד אפשר להזמין מEBAY סביב ה1500 יתרונות התקנת כל אפליקציה שתחפוץ חסרונות סאונד פחות איכותי. אפשרות שניה היא ללכת על מותג ידוע כמו למשל על פיונייר עם APPLE CAR PLAY או ANDROID AUTO מובנה יתרונות סאונד משופר חסרונות אי אפשר להתקין את רוב האפליקציות ובחלק הממכשירי הטלפון אין אפשרות לMIRROR LINK.

הידע שלי בענף הסטריאו והמולטימדיה לרכבים שואף לאפס כך שקודם כל אשמח לדעת מה זה mirror link? ולגבי האיכות, אני מעדיף סאונד איכותי מאשר מולטימדית אנדרואיד פתוחה לכל אפליקציה או משהו כזה. הסאונד תמיד גובר מבחינתי על הגאג'טים

• תוכן חדש...