Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3231 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

קניתי את הרכב שלי כרגע מקדימה היו מותקנים זוג MB Quart OSC216

הרגע הגיע ללא מגבר ולכן במשך זמן מה לא היה סאונד מהרומקולים הקדמיים כלל

בסופו של דבר קניתי מגבר והתקנתי אותו.

הכל היה מצוין למשך יום יומיים. לפתע הסאונד הפסיק מהרמקול הימני.

מדי פעם כאשר אני עובר על שיבוש כלשהו בכביש \ פנייה ימינה הסאונד חוזר לרמקול הימני.

כאשר הוא חוזר לרוב הוא מלווה ב "בומים" מוזרים, כמו אלא ששומעים אם מגיבים סאב עד הסוף.

בנוסף זה נשמע כאילו הרמקול "מתדפק" על הפלסטיק של הדלת.

פירוק הפאנל של הדלת זו לא משימה מאוד פשוטה והייתי רוצה לדעת במה מדובר לפני שאני עושה את זה.

לדוגמה אם זה בוודאות סימן למותו של הרמקול, הייתי רוצה שיהיו לי מוכנים רמקולים אחרים על מנת שלא אצטרך לעשות את התהליך פעמיים.

פורסם

לדעתי מדובר בחיבור רופף, אין הרבה אופציות מלבד לפתוח את הדלת ולבדוק, או שבכלל מדובר בחיבורים בפאנל עצמו.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם (נערך)

בינתיים עשיתי בדיקה נוספת, החלפתי את ה RCAים במגבר (כלומר את הימין והשמאל) - הבעיה נותרה ברמקול הימני.

גם אני חשבתי בהתחלה שמדובר בחיבור רופף, אך אם כך, מה פשר הרעשים הבלתי נסבלים של הבומים?

עריכה אחרונה על ידי Morningstar
פורסם

המשך את שרשרת הבדיקה שלך.

הצלבת RCA כבר, עכשיו תצליב בין יציאות רמקולים במגבר (או באופן כללי בדוק שהן תקינות ומחוזקות כראוי), שלב הבא יהיה החיבורים בקרוסים של הקומפוננט ולאחר מכן ברמקולים עצמם.

חיבורים לקויים בהחלט עשויים לגרום לפיצפוצים שכאלו, אבל גם יכולות להיות סיבות אחרות.

• תוכן חדש...