Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3301 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים, מתנצל מראש על חוסר הקשר לאודיו רכב אך אנסה את מזלי כאן.

ברשותי סמוראי 84 פתוח כמובן. מחפש חובב פיבר,שמחפש פרויקט מעניין, וחושב שהוא יכול לעשות את העבודה הזו( יש לי סגירה מחבר שאפשר להשאיל לכמה זמן שנצטרך לטובת מדידות העתקה וכו) המעוניין בכמה שקלים.

הפניה לבעלי עסקים תהיה לא רלוונטית מכיוון שוודאי נעבור את המחיר בהרבה.

תמונה להמחשה

אשמח לתשובות בפרטי, תודה רבה da1ff2f5dc3bce42538759032820bccb.jpg

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

מוטי, העליות ליצירת תבנית MOKUP ואז העלויות ליצירת העתק יהיו מטורפות.

וגם אז אתה צריך בעל מקצוע שיודע מה הוא עושה - סוג הבד או יותר נכון שילוב סוגי הבד שצריך בכדי שחלק כזה יהיה בטיחותי - זה קריטי.

ההמלצה שלי היא לנסות לבדוק באנגליה או בארה"ב חלפים אצל מועדונים של חובבי רכב.

תאמין או לא - אבל הייתי מחפש בטורקיה או יוון או באיים בכלל חלפים לרכב הזה.

כאשר ההמלצה הכי גדולה שלי תהיה לפנות לפורום של רכבי שטח איפה שיש אנשים שחולים על הדבר.

אדבר בהזדמנות עם שכן שיש לו פטרול מטורפת - לפני כן היה לו סמוראי מדהים, לדעתי הוא ידע מאיפה להשיג חלפים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

היי מוטי .

אני עוסק בתחום של החומרים המרוכבים .

אין לי עניין לקחת את הפרוייקט , אבל אם תהיה לך שאלה ספיציפית אתה מוזמן ליצור איתי קשר ואנסה לעזור.

בהצלחה.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

תודה רבה חברים.

העלות של להביא סגירה כזו לארץ מאוד יקרה. יש המון חלקים בהמון מדינות פשוט השילוח של חלק כזה גדול מאוד בעייתי. בגלל זה חשבתי שבארץ יהיה קל יותר.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

פורסם

תביא את החלק מחול בשילוח ימי דרך חברת בלדרות שתטפל לך בכל נושא המכס, שווה את הכסף.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...