Jump to content

גיזמו

  • הודעות

    75
  • כאן מאז:

הנקודות של גיזמו

נהג חדש

נהג חדש (2/14)

1

מוניטין

  1. מגבר אודיסון srx4 איזה סאב מומלץ גודל 8? אני ממש רוצה להשתמש בקומפוננט הזה הוא מעולה. מה שה אומר מנחת?
  2. שלום רב. ברשותי מערכת ישנה שהיא מספיקה לי. קומפוננט הרץ ספייס מקומט אמנם אבל לא קרוע ,סאב של קיקר 12 שאני רוצה להחליף ל8 אינטש כי הרכב של קטן ,ריו 5 דלתות .ומגבר של אודיסון . יש מערכת בילט אין של הרכב האם אני צריך לקנות מתאם או משהו ? האם רמקולים מקומטים גמרו את הסוס או שניתן להשתמש? אני די בור בעניינים האלה אשמח לעזרה.
  3. כל הדגמי שלהם באתר זה אותם דגמים שהיו בזמנו שאני קניתי. הSPACE היו הכי טובים BY FAR בלי להשוות ל MIELLE כמובן.
  4. אני מחפש את הדגם SPACE באתר שלהם ולא מוצא משום מה. מצאתי את זה http://www.rgsound.it/space-1_hertz-id-181.html
  5. האמת שלא אין לי מושג
  6. הי יש ליי רמקולים של הרץ דגם ספייס ובגלל שאכסנתי אותם צמודים כל הגומי התעקם והתעוות מהמגנט האם ניתן לסדר? הטוויטרים נגנבו לי איפה ניתן לקנות אותם?
  7. לא הייתי בארץ ,עדיין מוכר את כל הסט 2300שח
  8. up מחיר ירד
  9. HU : clarion 646 amp : audison srx4 sub kicker comp 12 כולל תיבה. comp: hertz space אחלה סט , כל יחידה פה איכותית , אין תקלות הכל שמור במצב מעולה . מחיר נדרש 3000 על הכל ביחד. ניר 0523311441
  10. האם למישהו יש מושג כמה הוא עולה בערך בחנויות ומי מחזיק אותו? אני מעוניין להחליף את הסאב שלי כי אני עובר לרכב קטן יותר. כמה אמור לעלות העברה של מערכת מרכב לרכב אחר?
  11. מה מומלץ יותר מבחינת אבזור , בטיחות , חסכון דלק?
  12. שלום לכולם במסגרת חיפושיי אחר רכב לאישתי בדקתי רכב שנאמר לי כי הוחלפה כנף. לאחר הבדיקה הבודק אמר כי יש סימני מתיחה בתא מנוע + סימני תיקון בתא מנוע + חומר. אין פגיעה בשילדה עצמה. הסתכלתי לתא מנוע והחלק שמאחורי הכנף באמת יש שם מן חומר איטום או לא יודע מה זה . האם זה חמור? ששאלתי את הבוחן אם זה חמור הוא אמר שלא אבל יש ירידת ערך. מה אומרים האם זה יקשה עלי למכור אותו הלאה?
  13. מה אומרים על רנו מגאן 2006? איזה מבין התצורות מומלץ? שאלה נדושה אבל אשאל שוב מה עדיף הסיטרואן או המגאן או שזה הבדלים קלושים? איך שוק יד ה2 שלהם? אני יודע שקורולה יד שניה יש שוק מצויין אבל מה עם הצרפתיות?
  14. אוקיי, יש גם מנורה שדולקת באופן קבוע ונאמר לי על ידי המוסך כי אלו הם אדי דלק שנשרפים. אין אפשרות לתקן את זה, צריך לנתק את המנורה או לתכנת מחדש את הממיר הקטליטי. הוא טוען כי זה לא פוגע בזיהום אוויר או בתצרוכת דלק והמון אנשים נוסעים עם המנורה דולקת. כל זה נאמר לי על ידי מוסך מרכזי הרצליה. מחיפוש שעשיתי פה אני רואה שזה יכולה בעצם להיות בעיה של P042 בעצם? האם זה אומר להחליף ממיר קטליטי? איך אני יודע שזו הבעיה? הטויוטה היא קורולה ראניקס 2003 עם 100000 קמ האם גם הראניקס סובלות מזה? לא נאמר לי כי צריך להחליף את הממיר ואת המחשב. הוא אמר מקסימום לוקחים לתכנות עלות 2000 שח.
  15. בדקתי טויוטה קורולה 2003 בבדיקה נמצא לחץ צילינדרים כ 12 במקום 10 שזה האופטימלי. הבודק אומר מנוע בינוני. הלכתי למוסך טויוטה המרכזי והוא טוען שזה בסדר גמור ואין לי מה לחשוש. מה אומרים האם זה קריטי? דבר נוסף יש נקישה בהילוך אחורי מה זה אומר?
×
×
  • תוכן חדש...