Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3341 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ראשית אגיד שאני לא מבין דבר וחצי דבר בתחום האודיו לרכב (ממש כלום)

 

מסתבר שהרכב שקניתי הגיע בלי שני רמקולים קדמיים (כנראה שהבעלים הראשון שם מערכת יקרה, הוציא את הרמקולים המקוריים ולא החזיר כאשר מכר את הרכב).

אני לא מחפש סאונד מטורף, מעולם לא "שיפרתי" מערכת ברכב וזה לא מאוד מעניין אותי - פשוט מפריע לי שאין לי רמקולים קדמיים.

 

אמרתי אם כבר אני קונה אין טעם לקנות מקורי שבמילא עולה הרבה והמליצו לי לקנות זוג קומפוננטים 6.5

 

אשמח להמלצה עבור זוג כנ"ל בתקציב של עד 500₪, זה ממש לא דחוף ולכן אפשר גם להזמין מאיביי, אין לי בעיה גם עם יד שנייה.

פורסם

אין טעם להתקין קומפוננטים בלי מגבר כי לא תוציא מהם שום דבר מיוחד אז חבל להשקיע בהם, שכן - סט טוב עד רציני יכול להגיע לאלפי שקלים. אם הסאונד ברכב לא ממש מדבר אלייך אז תמצא משהו ביד 2, 2way, או שתעביר את האחוריים לקדימה.

hu: pioneer prs80

amp: celestra fa2300x, Zapco ST-2000XM II, hertz hdp4

front: hertz spl show ST44 + SV165L

sub: fi q15, psi recone

פורסם

שטויות.

יש קומפוננטים נצילים שישמעו בסדר גם ללא מגבר חיצוני.

חפש המלצות של Audio King עד 700 ש"ח.

ובמקביל, עיין בפורום יד שניה בחיפוש אחר משהו שעומד בתקציב שלך וחזור להתייעצות.

פורסם
אין טעם להתקין קומפוננטים בלי מגבר כי לא תוציא מהם שום דבר מיוחד אז חבל להשקיע בהם, שכן - סט טוב עד רציני יכול להגיע לאלפי שקלים. אם הסאונד ברכב לא ממש מדבר אלייך אז תמצא משהו ביד 2, 2way, או שתעביר את האחוריים לקדימה.

מה הקשר ? מי אמר שחוק ברזל הוא שחייב מגבר לקומפוננט ? למה קואקסייאלים 2way שכוללים בעצמם 2 אלמנטים נפרדים מורכבים אחד על השני לא צריכים מגבר וסט קומפוננט חייב ? יש קומפוננטים שדורשים בקושי 50RMS בנצילות 97DB, ואתה כבר מתחיל לדבר פה על הגברה חיצונית.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

×
×
  • תוכן חדש...