Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3351 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קשה להגיד בוודאות. אם יש אפשרות, עדיף לבדוק מראש.

במערכת אצלי Joying 4.4.4 אני עובד עם מודם HUAWEI E3372 בלי בעיות. ואצל אחי עם המערכת החדשה יותר (מעבד אינטל) הוא לא עובד.

מחיפוש זריז באינטרנט נראה שהמודם שיש אצלך הוא Alcatel X220 שעובד עם אנדרואיד (יכול להיות שתצטרך אפליקציה בשביל זה) אבל זה לא מבטיח שיעבוד על המערכת..

פורסם

JOYING היום הינם יותר מסתם "מדבקה" אלא מותג סיני - חשבת אולי ליצור קשר עם מחלקת התמיכה שלהם?

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

הי, תודה על התגובות.

נראה לי שאני פשוט אנסה לחבר אותו. התמיכה שלהם אמנם קיימת אבל לא משהו. כשחיברתי דיסק און קיי והמערכת לא קראה אותו הם רשמו לי להשתמש במוצרים של סאנדיסק מדגם מאוד ספציפי - לא עושה שכל.

אגב, דיסק און קי הצלחתם לחבר? אצלי חיברתי לשני הכבלים שיוצאים מאחורה ולמרות שהנורה בDOK דלקה - לא הצלחתי לגשת אליו משום מקום.

פורסם

דווקא עושה מאוד שכל.

אני עובד בחברה שגם כן, בדיוק כמו ג'ויינג - תומכת אך ורק בדונגלים של סאן דיסק - שלושה דגמים בלבד.

זה עניין של ואלידאציה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הי, תודה על התגובות.

נראה לי שאני פשוט אנסה לחבר אותו. התמיכה שלהם אמנם קיימת אבל לא משהו. כשחיברתי דיסק און קיי והמערכת לא קראה אותו הם רשמו לי להשתמש במוצרים של סאנדיסק מדגם מאוד ספציפי - לא עושה שכל.

אגב, דיסק און קי הצלחתם לחבר? אצלי חיברתי לשני הכבלים שיוצאים מאחורה ולמרות שהנורה בDOK דלקה - לא הצלחתי לגשת אליו משום מקום.

לגבי DOK בדוק בבקשה שהוא מפורמט ל- FAT32 או NTFS או ext4

• תוכן חדש...