Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3333 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אחת היכולות היפות של RDS הוא ה AF . המערכת יודעת למצוא את התדר הטוב ביותר של התחנה שאתה מאזין אליה ולקפוץ אליו כך שאתה מקבל שידור באיכות גבוהה ללא הצורך כל הזמן להתעסק עם מציאת תדרים טובים יותר. כשאני יוצא למשל מירושלים , בגלל ההרים המערכת קופצת ממשדר למשדר בכל סיבוב כמעט. זה לא מורגש בהאזנה.

@zvir

הפונקציה הזאת קיימת גם קיימת ברדיו. עובדה שהיא אפילו מופיעה בספר ההוראות. נראה שאנחנו בישראל מקבלים גרסת FIRMWARE מוזרה משהו שבה היא לא מופעלת.

אגב, מה המשמעויות הבטיחותיות שלה?

מייסד מועדון החמש - בעל מרצדס 170v ליומן השיפוץ

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בסיטרואן ZX שנת 1996 שהייתה לאבא שלי, היה RDS במכשיר המקורי של הרכב. אני עוד זוכר שהתלהבתי מזה כילד.

מכוסה בצד:

🚗 .Alfa 147 2.0 Manual With B12 Pro- Kit+ Eibach Antiroll kit+ EBC Yellowstuff brakes kit+ 17" GT wheels with Toyo R888R+ Red leather seats|

נוסעת כל  יום:

Alfa 159 TBi  With Bilstein B6+ Ragazzone Exhausts+ K&N Filter

פורסם
א. חשוב גם בשביל מעבר תדרים וגם לזכור לאיזו תחנה אני מאזין ומה שמרתי בזיכרון

ב. הRDS לא עובד כלל. כולל שמות של תחנות.

מעבר תדדרים זה AF, לא RDS.

לזכור לאיזו תחנה אתה מאזין? יש לנו בערך 10 תחנות בארץ שאת התדרים שלהן כולנו יודעים, ובכל אחת דואגים מידי כמה דקות להזכיר לנו לאיזו מהן אנחנו מאזינים. ובכלל, כמה מאיתנו מאזינים -לכל- התחנות שזמינות לנו?

הפונקציה הזו היא חשובה ביותר , גם בטיחותית , ונמצאת בכל רדיו מקורי . במיוחד בדגמים אירופיים.

פשוט מדהים עד לאן קונצרן PSA התדרדר.

אשמח לדעת למה לקבל טקסט מתחלף על המסך, שיכול להסיח את הדעת, בטיחותי יותר מ-3 ספרות קבועות על המסך.

לא ש RDS זה משהו רע, להיפך, אבל קשה לי להבין את הדרמה מסביב לחוסר שלו.

!AWDSOME

פורסם

AF הוא חלק מתקן הRDS.

אין סיבה שרדיו בשנת 2017 לא ייעבוד בו הRDS. במיוחד שזה קיים ומדובר על נושא תוכנתי בלבד.

פורסם

דיברתי עכשיו עם סיטרואן, עם שני נציגים שונים. בקצרה אסכם שהם טוענים שהעניין דורש עדכון, שכרגע לא ידוע מתי יהיה אותו. אני בודק כרגע בחו"ל האם קיים RDS ובאיזו גרסת תוכנה.

• תוכן חדש...