Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3372 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צ'רג'ר, כל ענין כמות היציאות/כניסות טרום הגברה/הגברה קצת מבולבל אצלך.

אין בעיה גם להוציא אות לשלושה מגברים ויותר, גם אם יש רק זוג יציאות בודד.

יכול להיות תלוי גם במגברים עצמם (שלעיתים יכולים לשכפל אות, או להוציא אותו ב-pass through).

אני מניח שביחידת ראש המדוברת יש לכל הפחות 2 זוגות יציאות (להלן 4 יציאות), ואולי גם יציאה לסאב בודדת. פותה"ש יכול לצרף תמונה של כל היציאות, אולי זה יעזור.

פותה"ש, דרישות ה-RMS שלך לא רלוונטיות. רמקולים נצילים יותר יזדקקו לפחות הגברה כדי להגיע לאותה עוצמה כמו כאלו שפחות נצילים.

אני בהחלט מסכים שאם ציוד של חברה מוכרת נשרף, מדובר בכיוון לקוי.

לא צריך להינעל על רמקולים כאלו או אחרים מבלי לפחות לשמוע אותם - משמע, לנסות לשמוע כמה שיותר אפשרויות ולמצוא את אלו שקולעים לך לטעם.

נראה לי שחלוקת תקציב סבירה תהיה -

כ-2000 ש"ח לצורכי התקנה, כולל בידוד מינימלי לכל הפחות.

כ-1500 לקומפוננט קדמי.

כ-750 לקואקסלים/קומפוננט אחורי מאותה סדרה/חברה, אם מתעקש (ולא, לא 6X9).

כ-1500 למגבר 4 ערוצים.

כ-1000 למונובלוק.

כ-750 לסאב.

משאיר עוד כ-500 ש"ח שאפשר לשחק איתם לכאן או לשם בכל רכיב.

כמובן שאפשר לחלק קצת אחרת.

ממליץ גם לעיין בפורום יד שניה. המון ציוד איכותי.

פורסם

אני מעדיף חדש יש לי בעיית אמון בציוד יד שניה במיוחד ציוד הגברה ואני רוצה רמקולים נצילים סתם לדוגמה המגבר הישן שלי היה 50rnms ליציאה חלש מאוד וה6X9 של מורל היו מסוגלים להוציא 120 והם לא היו מנוצלים בכלל לכן הדרישות שלי הן כאלה

פורסם

תום תודה רבה על התיקון שכחתי לגמרי מהפרט הזה שלpass trough

כמו שתום אמר ואני מחזק את זה

זה שהמגבר הוציא 50 w זה יכול להיות אובר רייטד

וגם עוד סוגיות שאני לא מתמצא בהן.

הנתון של ההספק חשוב אבל לא חשוב כמו הנצילות.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

Kill the ROAD and not YOURSELF

לכולם שמי שגיא תמיד שמח לעזור :)

כרגע סיוויק 05'

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תשמיע מוסיקה גם לגלגל ספייר!!!

Amp Butler TD1500 Amp: LUXMAN CM 4050 Focal Utopia 6w1 : Focal Utopia Be TBM berilliym: Sub: Focal Utopia 33wx2Focal Utopia 4w2    

JL AUDIO HD 750/1  RESOLUT T DSP

פורסם

אם אני אתייחס לבקשות של פותח השרשור מבלי לאמר את דעתי על נושא ה"וואטים" אז:

פעמיים - massive audio nano bit bx4

כל אחד כזה בגישורים אתה מקבל לא פחות מאשר ארבעה ערוצים של 480 וואט! ב4 אוהם.

זה אמור לנגוס לך 3K מהתקציב - נשאר עוד כ5K

משאיר כ2K למונובלוק חזק ובריא - צריך לבדוק עם HDP1 למשל נכנס בתקציב או גם משהו של מאסיב.

נשאר לנו 3K לתקציב

סאב וופר - הרץ אנרגי' 15 אינטש בתיבה - 700 שקלים אם אני זוכר נכון נמכר היום בארט-סאונד - זה פשוט מחיר לחטוף לסאב 15 כולל תיבה.

משאיר לך עוד 2300 לסט שני חלקים קידמי ויש לך כאן הרבה משחק עם המון מותגים - הייתי מתמקד על פוקאל או הרץ ולדעתי לחלק מהרכיבים אם תעשה עסקה מספיק חכמה יתכן והרץ מילה יכנס לך בתקציב לסט קידמי סופר איכותי.

מציע לרדת מרמקולים אחוריים ולהגביר סט קידמי איכותי יותר בהגברה (בי-אמפ) אקטיבית דרך הקרוס הפסיבי שלהם.

אפשרות לחילופן - חצי מהתקציב (או אולי קצת יותר) על מגבר שישה ערוצים מבית ARC AUDIO סדרת XDI ביחד עם סט ביניים שלהם ARC 6.2 וסאב וופר - זה שהמלצתי מבית הרץ.

אתה כל כך מתייחס לוואטים שאני כבר די בטוח שאתה לא תרצה לוותר על סאב 15 אינטש במחיר כזה.

אני מדבר על שני ספונסרי פורום ושני יבואנים ספונסרים.

ארט-סאונד (יבואן אודיו סיסטם)

או ARC AUDIO (ראה ערך יוסי אלפיין)

בהצלחה.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מבחינת קומפוננט ומגבר:

אחרי חיפוש רב בן חודשים... אני הייתי הולך על מגבר מוסקוני מבלי לחשוב פעמיים. וקומפוננט עם קיפות משי, כמו גלאדן.

יש גם הרבה מלים יפות על מורל... שווה לנסות למצוא מישהו שמותקנים אצלו...

גם גראונד זירו בעליה לאחרונה.

פורסם

lancoforce תודה על העזרה אשקול את מה שאמרת וsareea אצל אח שלי מותקנים מורל tempo coax 6X9 והם נשמעים מעולה אני אתייעץ עם המתקין שלי כשיגיע הרגע לקנות את המערכת

פורסם (נערך)

בכיף, אם אתה באזור הצפון אני ממליץ להתקנות אצל הישאם מ HQ AUDIO.

אחרי שעברתי אצל שני מתקינים אחרים, שגרמו לי סתם לבזבז כסף והתחרטתי... הגעתי אליו בסוף ונדהמתי, הוא מקצועי ברמות, עובד בידיו את העבודה ואין לו עובדים מתחתיו כמו הרוב...

אתה חייב לשמוע את הרמקולים של

GLADEN

יש לי באוטו הרץ מילי פרו 1650. הם יפים ונקיים. אך לא כמו גלאדן ששמעתי... חבל שלא שמעתי אותם לפני קניית ההרץ.

בהצלחה

עריכה אחרונה על ידי sareea
פורסם

הישאם הוא קסם של בן אדם - תמיד תענוג להפגש איתו.

דרישת שלום חמה אם אתה מחליט להיעזר בו ולבחור אותו כמתקין, לדעתי גם הישאם מוכר מאסיב אודיו.

בנימה זו מעלה כאן את הנקודה כי ביום חמישי הבא - ה23 למרץ, יתקיים מפגש ארצי אצל ארט סאונד - הזדמנות נהדרת לרכישת מערכת וגם לפגישת חברים ורכישת ידע על בסיס האזנה מושכלת!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
הישאם הוא קסם של בן אדם - תמיד תענוג להפגש איתו.

דרישת שלום חמה אם אתה מחליט להיעזר בו ולבחור אותו כמתקין, לדעתי גם הישאם מוכר מאסיב אודיו.

בנימה זו מעלה כאן את הנקודה כי ביום חמישי הבא - ה23 למרץ, יתקיים מפגש ארצי אצל ארט סאונד - הזדמנות נהדרת לרכישת מערכת וגם לפגישת חברים ורכישת ידע על בסיס האזנה מושכלת!

אני לא מאזור הצפון אני מהשפלה וכן אני וחבר שלי מתכוונים להגיע למפגש בגלל סיבות כאלה ואחרות אני עדיין בלי רכב והמערכת שלו צריכה חידוש אז נקפוץ נראה חחח

• תוכן חדש...