Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3401 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לקנות בקרוב רכב חדש ומתלבט אם לקחת את האבזור שהוצע לי ע"י היבואן (בעיקר מערכת מולטימדיה ומצלמת רוורס).

אם אחרי הקניה, אלך ואקנה בעצמי את האבזור, האם בממוצע יצא לי יקר יותר או זול (בהנחה שאקנה את אותו האבזור \ אבזור באותה רמה)?

פורסם

האבזור שהוצע לך ע"י היבואן הוא אבזור מקורי של הרכב (ז"א מהמפעל של היצרן או בהתקנה מקומית בארץ?)

אם בהתקנה מקומית - אני ממליץ לך ללכת ולרכוש מערכת מולטימדיה ומצלמה מבעל מקצוע שאתה מכיר וסומך עליו וגם להיות עד לעבודות ההתקנה.

במידה והאבזור מקורי מהיצרן ולא היבואן הייתי כמובן ממליץ על זה משום שבד"כ אבזור זה יהיה עדיף ויראה יותר טוב בכל רכב.

 

פורסם (נערך)

להתקנה על ידי היבואן חסרון, וגם יתרון.

החסרון - היבואן בוחר את הדגמים ואת המתקין, אין לך שליה עליהם.

היתרון - היבואן אחראי כלפיך על נזקים אפשריים בהתקנה, וגם על המערכת המותקנת, נדמה לי שעדיף על אחריות של רדיו...(השלם את החסר). זה כולל גם נזקים למערכות הרכב המקוריות כתוצאה מההתקנה.

עריכה אחרונה על ידי sperial
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

 

פורסם

כשאני רכשתי לאחרונה רכב חדש, ביקשתי שיהיה "ערום" לגמרי, למרות שהציעו לי במתנה מערכת ומצלמה בהתקנה מקומית.

מעדיף להתקין ולשלם את כל האבזור במקום שמכיר ויודע שעושים עבודה נקיה כמו שצריך, כולל החיווטים ונותנים אחריות אמיתית, מאשר לקבל בחינם למרות שיש אחריות.

שמעתי על מקרים שקיבלו חיישני רוורס במתנה וכל יומיים היתה תקלה, אז נכון שיש אחריות אבל אתה זה שצריך לרוץ ולתקן את התקלות על חשבונך, אז אפילו שזה בחינם זה עולה במחיר אחר.

זה דעתי בכל אופן.

הכי חשוב שתתחדש ותהנה מהרכב.

×
×
  • תוכן חדש...