Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3424 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צהריים טובים ושבת שלום לכולם ,

ברשותי הרכב שציינתי בכותרת שנת 2005 .

יש מכשיר דאבל דין ואליו הכח מחובר

לרכב כעת יש 2 רמקולים פשוטים בדשבורד אך יש גם מקום לטויטרים .

בגדול אני רוצה סאונד נקי וטוב עם באס (אני שומע המון מיינסטרים ולפעמים קצת אלקטרו)

חשבתי על קומפוננט 6.5״ (כי הבנתי שזאת המידה של הרמקולים בדש של הסמארט) טוב מקדימה (אשמח להמלצה למשהו איכותי) מגבר וסאב 8״ כי אין הרבה מקום לסאב.

אשמח שתמליצו לי על מוצרם שיעשו את העבודה אך בתקציב גג של 2000 ש״ח . לא רוצה להשקיע יותר מדי . תודה מראש לעוזרים

C200k W204 & C180k W203 coupe

פורסם

לפי מידע ברשת, הרמקולים בחזית מותקנים בתוך תיבות פתוחות (עם פורט).

אני מציע לעשות שיעורי בית, לבדוק מה הנפח המדובר ולנסות להתאים עד כמה שניתן רמקולים לפי מפרט ה-T/S שלהם.

כמובן, לנסות להקשיח עד כמה שניתן את התיבות הקיימות (קצת חומר בוטילי עליהם ואולי גם בתוכם פלוס חומר ספוגי כלשהו).

• תוכן חדש...