פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
מגבר יחסית זול 1 2
מאת alechko01- 15 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
חבר טוב ביקש לרכוש לו מגבר עד 500 שקל. מצאתי באינטרנט מגבר של Crunch PZx1000.4 או דגם PZx2000.4 מחו"ל מeBay. רכב הונדה סיוויק מקדימה התקנתי לו זוג Morel מקדימה ומאחור Pioneer דגם 6 על 9 TSA6985 . האם מגבר של חברת קראנץ׳ הם טובים? האם צריך לשלם מכס על מגבר שמחירו 75 דולר ? האם יש דגם שקיים בארץ בתחום מחירים עד 500 שקל שהוא מומלץ? תודה.
הודעה אחרונה מאת NFS, -
דיבורית בלוטוס
מאת גלית55- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום רב מחפשת המלצה על דיבורית בלוטוס איכותית וקבועה לרכב ,רצוי עם רמקול חיצוני ,שתתחבר גם לוייז.(משתמשת בגלקסי 5) בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת גלית55, -
- 1 תגובות
- 715 צפיות
שלום לכולם יש לי ברכב מערכת מסוג provision 7200g ובמערכת יש waze מובנה ומערכת לבדיקת לחץ אוויר בגלגלים. אבל אין מקלט gps במערכת, וגם צריך לרכוש את החלק לגלגלים של הרכב שיעביר מידע למערכת. מישהו יודע מאיפה ניתן לרכוש מקלט gps למערכת הזאת ואת החלק לבדיקת לחץ אוויר בגלגלים?
הודעה אחרונה מאת raz2058, -
- 5 תגובות
- 8.7 אלף צפיות
אהלן. לאחרונה כשאני משלב להילוך אחורי המצלמה מראה מסך שחור כמו בצילום מסך שצירפתי. יש לציין שזה לא קורה כל הזמן, מדי פעם כן יש תמונה. יש כיוון למה יכולה להיות הבעיה? תודה.
הודעה אחרונה מאת adidas1, -
- 2 תגובות
- 716 צפיות
היי. קיבלתי לפני יומיים את הדיבורית במשלוח מחו״ל. הדיבורית הזו : https://www.parrot.com/us/car-kits/parrot-minikit-neo-2-hd#parrot-neo-2-hd הצלחתי להשיג אותה במחיר של 40$. (בארץ מתומחרת סביב 500₪). ההתנסות היא ראשונית כמובן ונדרש זמן לתת חוו״ד שוות ערך אבל עושה רושם שזו אחלה דיבורית . איכות השמע מאד טובה (משווה ל-bury הקבועה שהיתה לי). היא מסתנכרנת היטב עם אייפון . ניתן לתת הוראות בדיבור בלבד ויציאת שיחות. ניתן להקליט שמות אנשי קשר בקולך ואז הדיבורית מזהה בקלות את איש הקשר (להבדיל מהפעלת סירי). אפשר לחבר בו זמנית שני טלפונים ועוד....
הודעה אחרונה מאת pilgonico, -
אהלן, זה המערכת שיש לי כרגע, לפני התקנה: קומפוננטים Rainbow 6.2 מגבר PHASE ארבעה ערוצים סאב של GENSIS מונובלוק JL 500 מולטימדיה פיוניר 5850 הולך למתקין ישראל שהומלץ עליו המון בפורום. בכלל שהכפלתי את התקציב הראשוני של המערכת מחפש לחסוך קצת איזה כבלים להזמין? אפשר לינק? או חברות/דגמים/מידות? לא מבין כ"כ בזה :~D לא מחפש משו מזהב או בשווי של, העיקר שיספק את הסחורה טוב ובמחיר שפוי. מה ההבדל בין המחירים לארץ? פער משמעותי? אולי לקנות כבר אצל המתקין? תודה חברים
הודעה אחרונה מאת איתמר123, -
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מה שיש לי כרגע זה רדיו דיסק Pioneer DEH-X6850 קומפוננט Audison APK 165 סאב Hertz ES 300.5 ומגבר Pioneer GM-A6604 האמת שעוד לא התקנתי את המערכת חח היא יושבת לי בבית כבר איזה חודשיים ואני אמור שבוע הבא להתקין אותה, הקטע שיש לי דודים שמגיעים לארץ מארה"ב בקרוב ואני לא בטוח שאני לא אתאכזב מזה שאין לי רמקולים מאחור לכן אני שוקל להוסיף 6X9.. מה דעתכם האם זה יוסיף או יוריד מאיכות השמע? ראיתי שיש אנשים פה שמסתייגים מלהוסיף רמקולים אחוריים עם סאב.. ומה דעתכם על הזוג הזה https://www.amazon.com/PIONEER-TS-D6902R-360W-SPEAKERS-PAIR/dp/B00126KFVU/ref=sr_1_1?s=car&ie=UTF8&qid=1485457694&sr=1-1&keywords=PIONEER+TS-D6902R הסתכלתי בזאפ ובארץ המחיר שלהם הוא…
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
POLO 2012 AUX
מאת טון- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי. יש לי פולו 2012 עם מערכת RCD210 אני חושב... בשביל להתקין בה AUX אני צריך לקנות כבל מיוחד, הבעיה היא שכל הכבלים שמצאתי בEBAY תואמים רק עד לדגמים של 2011... אשמח לעזרה או עצה. תודה רבה.
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. האם ישנו הבדל שמיע בין מערכות המוציאות 2v או 5v בrca? אני שואל כי אני מעוניין לשדרג קצת את המערכת שלי מבחינת עוצמה, מבלי לגעת בשאר הרכיבים מלבד הhu. ברור לי שב5 וולט הגיין יהיה נמוך יותר, אך השאלה היא האם סף הקליפינג/דיסטורשן יהיה גבוה יותר מול 2וולט? תודה .
הודעה אחרונה מאת ליין מן, -
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 759 צפיות
יש לי את החיישנים לרוורס ולפרונט תודה
הודעה אחרונה מאת tood, -
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, ברשותי Head Unit של LG מדגם LAC 5900N שאני מעוניין להתקין ברכב. הבעיה היא שאין לי את הקוננקטור שבא איתו. דיברתי עם מספר מתקינים ואין להם את הקוננקטור הזה. מישהו יודע מאיפה ניתן להשיג את הקוננקטור הזה? או לחלופין האם ניתן להתקין את היחידה בלי קוננקטור, אלא עם כבלים בודדים (Jumper cable wires), משהו דומה לכבלים של ארדואינו אבל יותר עבים? אם כן מאיפה אפשר להשיג כבלים עבים מספיק?
הודעה אחרונה מאת מרק10, -
- 0 תגובות
- 804 צפיות
ברשותי רכב מסוג סיטרואן c3 לא ברור לי מה נלחץ שגוי אבל כרגע מערכת שמע לא נפתחת בעת לחיצה על כפתור ההפעלה כאילו נחסמה האופציה לפתוח/לסגור את המערכת. האם מישהו נתקל בתופעה ויודע להנחות אותי כדי אני "משחרר" את פתיחת המערכת (מדובר על המערכת המקורית המגיע עם הרכב)
הודעה אחרונה מאת c3help, -
היי מחפש מגבר לרכב עד 500 שקל! לא מחפש משהו מטורף כי הוא יחובר רק לסאב 8" וקומפוננטים בדלתות. אשמח להצעות ריאליות!
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 816 צפיות
אני מזמן חושב על הנושא הזה אבל עדיין לא מצאתי פיתרון מושלם למעשה אני כבר כמה שנים טובות מחבר את הטלפון למערכת סטריאו על ידי חיבור אוקס או בלוטות' בימינו מסכי טלפונים גדלו והיום אני רואה מולי ברכב שני מסכים זהים בגודל 6 אינץ', וזה די מיותר אז איך אפשר להפוך את הסמארטפון למולטימדיה? מה שחסר לי בעצם זה שליטה מההגה ומצלמת רוורס כל השאר יש בסמארטפון גם ככה
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
יש לי מגבר של Energy ארבע ערוצים 2500 וואט , וסאב בזוקה של רוקפורד , ו4 רמקולים של פיונר 230 וואט והמערכת המקורית של הונדה. בתקציב של 1000 שקל בערך מה אפשר לשפר?
הודעה אחרונה מאת liorrrrrr, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
שלום, ברשותי קומפוננטים Rainbow 6.2 מגבר PHASE 4 ערוצים JL 500 וסאב GENSIS מתכנן להרכיב ממש בקרוב רק חסר HU. מה ההבדלים המורגשים ששווה בשבילם להוסיף 500 ש"ח בשביל ה-8750? אם בכלל.. תודה!
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
שלום, (מקווה שזה הפורום הרלוונטי) רכשתי לא מזמן רכב סוזוקי קרוסאובר חדשה מהיבואן. שידרגתי למערכת מולטימדיה, וקיבלתי ביחד עם הרכב, מפורק, את הרדיו דיסק המקורי שמגיע עם הרכב (ראו תמונה מצורפת). מישהו יודע לתת הערכת מחיר לרדיו דיסק כזה? תודה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת moose, -
- 5 תגובות
- 749 צפיות
שלום לכולם אני רוצהלשפר את המערכת הקיימת שלי הציוד שיש לי כרגע יחידת ראש nippon 4.4 הדגם עם 4 ליבות סאב קייקר מגבר boss pf2200 רמקולים אחורים 9*6 infinity 9603ix קומפנט קדמי JBL CS760C מאז התקנת המגבר אני בקושי שומע תקדמי הסבירו לי שזה בגלל שהם לא מוגברים ובשביל להגביר אותם אני צריך להוסיף מונו בלוק שיקח תסאב ואז לחבר אותם למגבר החלטתי לשדרג אותם תקופנט הקדמי ולהוסיף מונו בלוק תקציב עד 2000 כולל התקנה
- 11 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
אז ככה יש רעש מעצבן רטט כזה מהרמקול של הדלת. זה רעש של זמזומים כאלה אני לא יודע מה לעשות איתו הוא משגע אותי. המערכת מקורית כולה כולל הרמקול והרדיו דיסק, זה משנת 2010 אולי בגלל זה? https://www.youtube.com/watch?v=LoHhMVmOyuc בסרטון בכוונה הגברתי באסים עד הסוף כדי שתראו את ההבדל בין הימני לשמאלי. אבל כשהבאסים באמצע אז זה פחות בולט.
מערכת למאזדה 2
מאת Hapoel- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש לי תקציב של 2,000-2,500 ש"ח כולל התקנה (אפשרות לחריגה של עוד 500 ש"ח). אני רוצה מערכת שיישמעו בה באיכות גבוהה שזה הרבה יותר קריטי לי מווליום בקולי קולות. אני לא צריך מסך מגע או דברים כאלה מחפש איכות שמע נטו. השאלה אם ניתן לחבר רמקולים חדשים לHU המקורי או שיש צורך להחליף אותו? ומה כדאי לי לקנות בתקציב כזה? קומפוננטים/6X9/סאב+מגבר ? לא כל כך מבין בנושא.. אני באמת שומע את כל סוגי המוזיקה, יש רוק, אינדי, האוס, טיפה מזרחית, מיינסטרים באנגלית וכ'ו..
הודעה אחרונה מאת Hapoel, -
- 4 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אחרי חודש התנסות בלתת למערכת בספורטאז' החדשה נקודת גישה מהפלאפון, נשבר לי. יש לי סים של חברת אורנג' (מקבל מהחברה שאני עובד בה) אני מחפש את המכשיר הנכון לרכב בשביל לתת אינטרנט אלחוטי באופן קבוע אשמח להכוונה/הדרכה/לינק אני לא מבין בתדרים או באופן כללי באינטרנט אלחוטי ברכב, אז ממש אשמח להכוונה. תודה
הודעה אחרונה מאת Or Elgavi, -
רמקולים 9*6
מאת aviad3894- 4 תגובות
- 812 צפיות
רציתי לדעת המלצה ל 9*6 יש לי מגבר של סרווין שמחזיק סאב של סרווין יש לי מגבר של סאונד סטריים מחובר עליו קומפונט של מורל טימפו אני רוצה לחבר 9*6 ואני רוצה המלצה ורציתי לדעת גם מה הבדל בין הרמקולים האלה של hertz ואם שווה לקחת אחד מאלה או גם מאחורה מורל טמפו 9*6 https://www.alexsander.co.il/product/7706/hertz-ecx690-5 https://www.alexsander.co.il/product/6181/hertz-dcx-690-3#0 אני יודע שחלק ירשמו שאין צורך לרמקולים מאחורה אבל חסר לי את הסאונד מאחורה שישמע סאונד מעגלי ברכב
הודעה אחרונה מאת alechko01, -
- 1 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם לאחרונה קניתי פולקסווגן פולו יאנג 2011. הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה בהתקנה מקומית, כמו בתמונה הזאת: http://www.autosport.co.il/wp-content/uploads/2012/07/DSC_4397.jpg מכיוון שאיכות חשובה לי, המערכת הזאת די מאכזבת אותי: 1. טאצ' מאוד לא מדויק. 2. המערכת נוטה להיתקע, ואז צריך לכבות ולהדליק. 3. אי אפשר לנגן מוזיקה דרך הבלוטות' 4. חסר כבל AUX. 5. הכפתורים בצד לפעמים לא עובדים. 6. מסנוור בלילה. אני רוצה להחליף את המערכת למערכת מקורית של פולקסווגן. חשוב לי שהיא תשתלב טוב עם הפונקציות ברכב: תצוגה גראפית לחיישני רוורס, עמעום בהתאם למצב האורות. בנוסף, הדברים הנ"ל חשובים לי: 1. קליטת רדיו טובה. לא מחפש לקלוט את רדיו חיפה בבאר שבע, אבל שלא י…
הודעה אחרונה מאת dudu.d, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם. יש ברשותי סקודה פאביה מודל 2016. עם קבלת הרכב החלטתי לשדרג את הרדיו המקורי במערכת מולטימדיה מתקדמת. למזלי (ולצערי) ללא יותר מידי חיפושים בחנות אבזרי רכב הראשונה שניכסתי מצאתי והתקנתי מערכת מולטימדיה מבוססת אנדואיד תואמת מקור. בהתחלה המערכת עשתה את העובדה וללא ספק היית שווה כל שקל. אך לאחר תקופה המערכת התחילה לקרוס פעם אחר פעם. וגם לאחר שאבזרי רכב החליפו את המערכת בחדשה התקלה חזרה. לאחר מספר ניסיונות לפתור את הבעיה סוכם עם בעל החנות שאקבל החזר מלא עבור המערכת. כרגע אני מתבאס כי נהנתי מאוד מהמערכת ואין לי שום כוונה לחזור לרדיו המקורי והפשוט. אשמח להמלצה חמה על מערכת מולטימדיה תואמת מקור אמינה לסקודה שלי. והאם יש אפשרות למצוא מקום שמתקין מערכת מקורית זהה למער…
הודעה אחרונה מאת dudu.d, -
- 0 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
קניתי קאמרי הברידית חדשה 2017 אוטו נפלא אבל מערכת המולטימדיה גרועה ברמה לא אפשרית. אשמח אם יש כאן מישהו עם חוויה דומה ללחוץ יחד על היבואן להחליף את המערכת. המערכת מבוססת אנדרואיד 4.1.1 שזה מ 2012. גרסת הוויז היא 3.9.60 שז מלפני שנה וחצי. לוקח למערכת דקות ארוכות לעלות ונידמה לי שהיא לא תומכת ברשתות דור 3 כך שאני מוצא את עצמי הרבה בלי חיבור אינטרנט עשרות באגים ותקיעות כל זה בלי להזכיר את ההתרסקויות פעמיים שלוש בכל נסיעה. פשוט זוועה.
הודעה אחרונה מאת שרול, -
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
שלום חברים , אני הולך לקנות השבוע את המערכת של פיוניר AVH-X2750BT , ויש לי מכשיר LG G2 ממה שראיתי המערכת תומכת בשליטה על האנדרואיד דרך mirrorlink \ app radio אבל לא הצלחתי למצוא מידע מפורט או רלוונטי על תאימות הכבל עצמו בשילוב עם המערכת זו ו- LG G2 מה שהכי חשוב לי זה שאוכל לאפשר שליטה על WAZE במערכת ידוע לכם האם הכבל מגיע עם המערכת ? אם לא , אז האם אפשר להשתמש בכבל דאטה רגיל או שהכבל mirrorlink הוא כבל "מיוחד" עם חיווט אחר ? ראיתי שיש כמה סוגים של mirrorlink חלקם עם כבל בלבד וחלקם עם "מכשיר" אבל למיטב הבנתי המערכת הזאת לא דורשת יותר מכבל.. אשמח אם מישהו שהתנסה בזה ישתף אותי במידע \ לינק לקניית כבל מתאים במחיר נורמלי מאיביי עלי אקספר…
הודעה אחרונה מאת yonim, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 938 צפיות
שלום מדובר ברכב סוזוקי סוויפט שנת 2008, ברכב מותקנת מערכת מקורית PACR05 ובנוסף מותקנת דיבורית כזאת בדיוק של PAROT http://www.sjaudio.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=876 ראיתי באינטרנט כל מני פתרונות, לפני שאני מתעסק עם זה ומתחיל להוציא דברים, האם יש אפשרות לגרום לדיבורית הזאת להשמיע שירים מהפלאפון דרך BLUETHOOTH ? ההגיון אומר שכן, אבל אין לי מושג איך. בנוסף, ראיתי את הפתרון הבא https://www.youtube.com/watch?v=3T6TvGeR_rI מאיזו חברה אמריקאית, רק הבעיה שאצלי זה לא נראה כמו הרכב שלו, אין לי קליפסים כאלו מסביב לרדיו, לכן אני לא יודע אם אצליח לפרק אותו.. וגם לא כלכך מתאים לי לקדוח.. יש למישהו רעיון? תודה
הודעה אחרונה מאת yonim, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
אהלן,השגתי שתי יריעות של החומר gladen audio areo wave פה יש נתונים על החומר: http://www.gladen.com/dampingmaterial.html הבנתי שאחת משיטות היישום של החומר הוא על גבי בוטיל,במקרה הזה יש לי בתוך הדלת דנימאט אקסטרים. בנוסף יש לי מאחורי כל מידבאס דינמאט dynaxorb. האם כדאי להחליף את הdynaxorb ביריעות הנ"ל ולשים אותן ע"ג הדינמאט ? המטרה שלי כרגע היא שיפור טווח המיד - קניתי גם F.A.S.T RINGS בתקווה שזה יעזור,והמטרה השנייה היא לבודד רעשים וויברציות מהדיפון של הדלת,אני הולך להוסיף עוד דינמאט על הדיפון,האם כדאי לשים את היריעות הנ"ל על הדיפון ולא בתוך הדלת? לפי הבנתי התכלית של החומר הנ"ל הוא ספיגת סאונד ובידוד בין משטחים. אשמח לעצה,תודה.
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
משהו יודע מה ההבדל בין pioneer 8750 ל 5750? למעט פאנל נשלף
- 0 תגובות
- 499 צפיות
מחפש משהו כזה לפוקוס 1 אבל בארץ:
הודעה אחרונה מאת Silencer23,
-
מי מחובר 53 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 992 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- מייק24
- banji man
- adir10
- AviorXD
- Supertigre
- nio
- Derish
- sperial
- yossy
- kingoftheroad123
- yahaga
- yuvk