Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

POLO 2012 AUX

טון
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3411 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי, אשמח אם תוכלו לעזור לי.

יש לי פולו 2012 עם מערכת RCD210 אני חושב...

בשביל להתקין בה AUX אני צריך לקנות כבל מיוחד, הבעיה היא שכל הכבלים שמצאתי בEBAY תואמים רק עד לדגמים של 2011...

אשמח לעזרה או עצה.

תודה רבה.

פורסם

שלום חבר.

מהנסיון שלי ועשיתי לא מעט כאלו במודל שלך יש לא מעט בעיות עם הAUX הבעיה היא ב RCD210 .בלי שום קשר יש צורך בVAG בכדי לפתוח את האופציה ברדיו אך ברוב המקרים זה לא עובד.

אשמח לעזור לך לנסות.

המלצה שלי זה לשדרג את הרדיו ל RCD310 או לחלופין ל RCD 510

כך תהנה מסאונד איכותי ששום מכשיר סיני לא יודע לספק כמו המכשירים המקוריים.

בשני המכשירים האלו הAUX פתוח מהמפעל במכשירים .

פורסם

תודה רבה אחי! מעריך את העזרה מאוד!

אני אזמין עכשיו את RCD 510 מEBAY. להזמין גם כבל אוקס שמתחבר לפנינים של המערכת מאחורה, נכון? יש משהו ספיציפי שאני צריך או שכולם יעבדו?

פורסם

במקום להזמין עוד מערכת מקורית, פשוט "תמיר" אותה למערכת אפטרמרקט איכותית. תקבל הרבה יותר תמורה למחיר.

אם אתה מתעקש, חפש פה בפורום יד שניה, לדעתי יש שם כמה מכירות של ה-510 שעשויות להיות עדין רלוונטיות.

פורסם (נערך)

לקנות ר"ד/מערכת מולטימדיה של חברה מוכרת בתחום (לדוגמה פיוניר, קנווד וכו').

האיכות תהיה גבוהה יותר עם אפשרויות מובנות לפי הצרכים שלך, כמו כניסת AUX, חיבור USB (עבור דיסק און קי או חיבור לטלפון) וגם למשל בלוטות'.

מאחר ולא מדובר במערכת מקורית/תואמת מקור, תזדקק לרכוש במקביל מתאם מסגרת ואולי גם מתאם חיווט (בהתאם לצורך של אי חיתוך צמות מקורית/אספקת מתח אחרי סוויץ'/שמירה על שליטה מההגה אם קיים וכו').

עריכה אחרונה על ידי Tom_22
  • תוכן חדש...