Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

דיבורית Parrot Minikit Neo 2 HD

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי.

קיבלתי לפני יומיים את הדיבורית במשלוח מחו״ל.

הדיבורית הזו :

https://www.parrot.com/us/car-kits/parrot-minikit-neo-2-hd#parrot-neo-2-hd

הצלחתי להשיג אותה במחיר של 40$. (בארץ מתומחרת סביב 500₪).

ההתנסות היא ראשונית כמובן ונדרש זמן לתת חוו״ד שוות ערך אבל עושה רושם שזו אחלה דיבורית .

איכות השמע מאד טובה (משווה ל-bury הקבועה שהיתה לי). היא מסתנכרנת היטב עם אייפון . ניתן לתת הוראות בדיבור בלבד ויציאת שיחות. ניתן להקליט שמות אנשי קשר בקולך ואז הדיבורית מזהה בקלות את איש הקשר (להבדיל מהפעלת סירי).

אפשר לחבר בו זמנית שני טלפונים ועוד....

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

ראיתי גם ב-390. שזה עדין גבוה מהמחיר ששילמת, אבל השאלה היא איפה השגת מחיר כזה (לינק למכירה, משומש, רכישה בחו"ל ומישהו הביא איתו וכיוצב').

אגב, אני לא סגור אם החנות הזו היתה פעם ספונסר בפורום או לא.

המשתמש שלהם חסום כיום (יכול לקרות בגלל שהפסיק להיות ספונסר לדעתי או כי פרסם באופן לא חוקי).

בעבר היו גם מציעים מבצעים לחברי הפורום בשרשור של המצלמות DVR לרכב.

העיקר שמרוצה. :mm_yeah:

פורסם

אני קניתי את שלי מאמזון במסגרת מכירה "Like New" . בעצם מוצר חדש רק שמישהו פעם פתח האריזה...

היה אחד במלאי אז...צריך סבלנות לחפש וקצת מזל. המשלוח עלה לי כ-5 דולר עם שיפיטו.

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

• תוכן חדש...