פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,398 נושאים בפורום הזה
-
- 40 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
זה המחיר שדרשו ממני על ההתקנה. בטענה שיש שם הרבה שעות עבודה. האם המחיר הגיוני או שזה באמת חסר פרופורציות?
הודעה אחרונה מאת shapin, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שאלה אני עובד בחנות חשמל, לא פעם מגיעים אנשים ומבקשים את הדברים הבאים: חוט גמיש בעובי 16 מ"מ,או 25 מ"מ. מוגן כמובן. פיוז זכוכית 10 אפר או 16 או 25 + בית פיוז זכוכית. נעלי כבל שונים ומשונים. אני שואל ומתעניין. טוענים שהם מרכיבים סטים של ערכות התקנה למגבר במקום לקנות את הסטים המפונפנים להגדרתם שרובם זה יופי וגומי ולא נחושת טהורה. יש אמת כאן? זה יעבוד? זה יפגע במערכת לאורך זמן?
הודעה אחרונה מאת ArikC, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
הי. אבא שלי התחדש השבוע בסקודה אוקטביה חדשה דנדנשה, ולי נוסף פרוייקט חדש על הראש - להתקין לו מערכת GPS ברכב. הרכב מגיע עם מערכת מולטימדיה, הכוללת: רדיו, טלפון, הגדרות, ועוד כל מיני חארטות, אבל בלי מערכת ניווט כלשהי. המערכת מורכבת מיחידה עם מסך מגע בפאנל המרכזי, ועוד יחידה שנמצאת בתוך התא כפפות - משהו כזה: http://www.ebay.de/itm/orig-SKODA-Octavia-III-Navirechner-Navi-Navigation-MULTIMEDIA-5E0035819A-/261434976868 אני יודע שאפשר להוסיף את האופציה לניווט אצל כל מתקין מקומי - אבל אני טיפוס שאוהב לנסות לסדר את הדברים הללו לבד, ולכן אשמח לנסות לעשות זאת גם כאן. יש לי קצת ידע טכני, וגם אומץ (או טיפשות.. לנסות לעשות את הדברים הללו לבד, אז... אבל לשם כך אני צריך את עז…
הודעה אחרונה מאת Mr. Pooh, -
Eonon GA6151 1 2
מאת YuvalShs-
- אחראי פורום
- 29 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום חברים, רכשתי את המערכת הנ״ח למאזדה ורציתי לשאול כמה דברים.. באתר כתוב שיש RGB לצבעים על הכפתורים של המערכת ואצלי זה רק באדום איך אפשר לשנות את הצבעים למה שאני בוחר? הסאונד המקסימלי זה 30 ויותר לא עולה וזה עדיין די חלש לי לרכב, איך אפשר לשחק עם זה שיהיה חזק יותר? אין לי שפה עברית במקלדת, יש פיתרון לזה? זה לבינתיים השאלות, אשמח דם לטריקים וטיפים למערכת הזאת כי היא ממש מסובכת ואני לא ממש מבין באנדרואיד.. אם יש מדריך נחמד זה מאוד יעזור!
הודעה אחרונה מאת YuvalShs, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, בשעה טובה התחדשתי ברכב (סקודה פאביה 2011 ). לרכב יש את מערכת הסקודה swing עם חיבור AUX בלבד ורציתי לדעת האם יש מכשיר כזה, סוג של סטרימר שמצד אחד מתחבר לAUX ומצד שני משדר בלוטות' שיכול להתחבר לטלפון. אני יודע שיש מכשירים כאלה למערכות סאונד בבית השאלה האם קיים פתרון כזה גם לרכב, עדיפות למשהו איכותי מחברה מוכרת ולא סתם מוצר סיני לא מוכר. (בסופו של דבר הכל מיוצר בסין אבל אני סומך יותר על מוצר של חברה מוכרת) תודה רבה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת PeppEDogg, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, כרגע הסאב יושב בתוך תיבה אטומה 28 ליטר, והחלטתי לבנות תיבה פורטד שתכוון ל35Hz כדי לתת לסאב יותר חיים. הסתבכתי קצת אבל בסופו של דבר הצלחתי להגיע למידות התיבה: גובה-35 סמ רוחב-48 סמ עומק-29 סמ פורט בקוטר 3״ ובאורך 11.5״, רציתי לדעת איך ניתן להמיר מידות של פורט עגול למידות של פורט מרובע(כזה שעושים עם לוחות mdf פנימיים)? תודה רבה לעוזרים, סהר.
הודעה אחרונה מאת saharmen, -
-
אפשר חוות דעת על JL audio JX1000 1d או המלצה למשהו אחר ?
- 7 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
היי רכשתי סאבוופר מסוג "בזוקה" ורציתי לדעת איך ניתן לקבע אותו בבגאז', משום שכל ברקס או פניה חדה הוא מתגלגל ונדפק. תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום רב, חדש כאן ויכול להיות שכבר נשאל אך לא מצאתי. קיבלתי מהעבודה I35 שנת 2014 עם מע' מולטימדיה, הורדתי סרטונים לUSB (פורמט MP4) אבל המערכת לא מזהה אותם. מצליחה לקרוא את התיקיות השמורות אך לא את הסרטונים. אשמח להסבר מה לעשות לצורך הצגת סרטונים מכרטיס. בנוסף רשום שיש לו ניווט אך לא פעיל.. מה צריך לעשות ? תודה מראש לעוזרים, יהודה
- 2 תגובות
- 975 צפיות
היי, יש לי Ford Fiesta 2012 הדגם הבסיסי Ambiente ידני. כרגע הרכב בלי קישוריות Bluethooth, אבל הבנתי שניתן לקנות מתאם שמתחבר למערכת המקורית. עשיתי חיפוש ולא מצאתי אחד מקורי ולא הבנתי איזה אפשרויות אני מקבל עם המתאם (AUX דרך ה-Bluetooth בלבד או קישוריות מלאה). תודה.
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, ה HU הנוכחי שלי מתחיל לגסוס לי ואני צריך להתחיל לחפש לי אחד חדש, אני פוזל לכיוון מערכות האנדרואיד החדשות ויש לי כמה שאלות והתלבטויות שהייתי שמח אם תוכלו לעזור לי בהן, כרגע "ננעלתי" על 2 חברות שעשו עליי רושם טוב, Eonon ו Joying, עכשיו הבעיה העיקרית שלי היא שאין לי שמץ של מושג מה הגודל המקסימלי שאני יכול להתקין אצלי באוטו, הנה תמונה של ה DASHBOARD שלי: עכשיו אני צריך את עזרתכם להתמקד ב HU...בעיקרון תקצבתי לעצמי לקנות HU ב 3500ש"ח בארץ ככה שמבחינת המחירים של המערכות אנדרואיד באתרים שראיתי אני יכול לקנות את ה TOP ולהגיע ל 1500-1700 ש"ח כולל מיסים וכו' מקסימום אז אין לי בעיה לקחת את הכי טוב שיש פשוט אני לא מבין כלום בכל נושא האנדרואיד ובנושא הת…
הודעה אחרונה מאת ROEi1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עד לפני כחודש עבד אצלי מגבר DLS RA40 שהרים סט של ETON 2 חלקים ממש . אחרי 8 שנים של עבודה הוא החליט למות והפסיק לעבוד . העיניין הוא כזה בעבר עבדתי עם 2 מגברים 4 ערוצים ומונו בלוק הסב והמונו יצאו מהרכב כי נמעס לי הצפוף ברכב קטן כמו שלי (סוזוקי גימני) עכשיו העיניין הוא כזה HU שלי זה קלריון 786 הוא נשאר סט קידמי 2 חלקים ETON SRS 160 מחפש מגבר שיוצא מהם מה שצריך עם אופציה לחבר סב בגישור בעתיד אם יש אופציה להרים אותם אקטיבי כמו שהיו עד עכשיו אני אשמח להצעות ואם לא גם דרך הקרוס אובר זה סבבה אבל פחות בא לי . הדבר הכי חשוב לי זה הגודל חשוב לי שיהיה כמה שיותר קטןןןןן תקציב פחות משנה לי כרגע אשמח לשמוע המלצות גם יש שניה לילה טוב לכולם עומר
הודעה אחרונה מאת motronix, -
-
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום, מתעניין ברכישת יונדאי i25 2012-13. חלק מהרכבים שראיתי באים ללא מערכת מולטימדיה ואף לא מצלמת ו/או חיישני רוורס. מישהו יודע מניסיון האם יש אלו בעיות מיוחדות עם התקנת מערכת מולטימדיה ברכב זה- מעוניין בפונקציות- אפשרות שימוש בסלולרי bluetooth מצלמת רוורס + חיישנים לא מעוניין במערכות הכוללות waze או תוכנת ניווט דומה- אין לי צורך בזה. כמו כן, אשמח להבין באלו עלויות מדובר. תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת mickey, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
מישהו יכול להסביר לי קצת על מערכת המולטימדיה הזאת? http://www.ebay.com/itm/10-2-Android-5-1-1-Lollipop-Car-Stereo-GPS-Radio-for-Mitsubishi-Lancer-EVO-X-/201510316031?hash=item2eeaf367ff:g:is8AAOSwkl5XfPhl קצת על הפיצ'רים שלה, מה יש בה, מה אין בה, האם היא תתאים למערכת שמע משודרגת וכו'... תודה מראש
הודעה אחרונה מאת Menro, -
- 1 תגובות
- 821 צפיות
קניתי את הרכב(דגם LT+). עכשיו יש את החיבור עם האייפון שעובד בצורה אוטומטית שמראה את כל מה שמוצג על המסך. לי יש NOTE 4 והוא אנדרואיד,אז הסוכן הוריד לי תוכנה שגם אפשר לראות דרכה את כל מה שיש על הצג. עכשיו בקשר לוייז,יש רק מערכת של גוגל מפות שהיא אין בה את כל המשטרות שהוויז מתריאה וכו'. אין אפשרות לעשות משהו עם הוויז?
הודעה אחרונה מאת אליהו שבת, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש לבנות סטאפ חדש, בתקציב שלא יחרוג מ-5K (כולל הכל), רצוי בפחות. מה אני מחפש: סט קומפוננט 6.5 מגבר 4 ערוצים HU - דאבל דין סאב העדפות: אין בעיה עם יד 2 (בעיקר למגבר, פחות לשאר הרכיבים) הדגש הוא SQ, הרבה יותר חשוב מאשר העוצמה אין בעיה עם הזמנה מחו"ל (בעיקר אמזון) במידה ופער המחיר מצדיק חשבתי על כמה כיוונים לרמקולים בינתיים, כולם בטווח של 1000-1500 ש"ח: Morel Virtus 602 DLS RC6.2 Audison AV k6 Audio system HX 165 SQ כיוונים להגברה: Hertz HCP 4D Audio system M80.4 Rockford P600X4 PIONEER GM-D8604 לגבי HU כנראה איזה פיוניר, מישהו יודע אם דגמי AVH280-290BT תואמים את התדרים של הרדי…
הודעה אחרונה מאת Ofer Dotan, -
-
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, האם אכן קיים מתאם כזה שעוזר באמריקאיות לשמור על הצלילים המקוריים של הרכב? (דלת נהג פתוחה,אורות דולקים)... קראתי כאן שאכן קיים,אבל הסתובבתי בכמה חנויות למערכות והם טוענים שאין. יש לציין שלא הייתי במקומות מקצועיים כל כך. אז אם כך,איך קוראים למתאם הזה? וכמה עולה לקנות אחד כזה? והכי חשוב איפה ניתן לקנות
הודעה אחרונה מאת snirzaguri, -
- 0 תגובות
- 639 צפיות
אהלן. יש ברשותי skoda fabia 2012 עם מערכת Swing. אין במערכת בלוטוס וזה עצוב לי נורא (אין גם את ההגדרות של הבלוטוס בהגדרות המערכת כמובן...). קצת חיפשתי איך אפשר להוסיף לה בלוטוס בלי עזרים חיצוניים, ומצאתי שיש אפשרות לחבר מודול בלוטוס ישירות למערכת ולפתוח את האפשרויות לבלוטוס (מדיה ושיחות) בעזרת vcds. הייתי רוצה לחסוך לעצמי פירוק של המערכת רק כדי לוודא איזה מודול אני צריך לקנות, וגם כי את כל המידע הזה שאבתי בעזרת גוגל טרנזלייט מפורומים בגרמנית או רוסית, ולכן אני שואל פה. האם יש מישהו שביצע את ה"שדרג" הזה בעצמו ויודע להפנות אותי למקורות מידע רלוונטיים באנגלית (או עברית )? או יותר טוב, לקשר למודול בלוטוס + מיקרופון (+ לחצן לקבלת שיחות, אבל זה פחות קריטי) שבוודאות מתאים על …
הודעה אחרונה מאת bezangeloo, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 947 צפיות
קבלתי לפני חודשיים כרכב ליסינג (חברת הליסינג הרץ) מטעם הארגון שבו אני עובד. כלל גישה לוויז , פאנגו. מזה כשבוע אין גישה לאינטרנט. אני מוותר על הטובות, שאלתי איך אני מחליף סים ? איך מגיעים לסים ?
הודעה אחרונה מאת פרימו, -
- 0 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
היי, חיפשתי די ארוכות פה בפורום ובגוגל מידע לגבי חיבור אייפון ב-USB למערכת המולטימדיה ה-connected car של מיצובישי (שלהבנתי זהה לזו של יונדאי - כלמוביל), אבל לא מצאתי התייחסות לכך, גם לא בסקירות של הגרסה החדשה של המערכת. מישהו יודע האם ניתן לחבר אליה אייפון ב-USB ואז לנגן מוזיקה שקיימת בטלפון דרך המערכת? ניסיתי אולי גם למצוא את ההוראות של המערכת הזו (או של יונדאי), כי אולי שם רשום, אבל לא מצאתי בגוגל. תודה.
הודעה אחרונה מאת rsigall, -
- 0 תגובות
- 840 צפיות
היי.. אני חדש בפורום. האם יש דרך ל mirroring של טלפון samsung s7 למסך 12 אינץ של לקסוס 450h שנת 2016 ? אשמח גם למתקין מומלץ ומחיר משוער. תודה מראש אלון
הודעה אחרונה מאת aginal, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מפגש אודיו מרכז הקרוב יתקיים ביום שבת, ה 7.1.17 החל מהשעה 12:30 במיקום הקבוע מאחורי אצטדיון ר"ג (בחנייה שמול הבאולינג). כהרגלנו בקודש, המפגש פתוח לכולם וכולם מוזמנים. שתייה וכיבוד קל יתקבלו בברכה. במקרה של גשם או חסימת האצטדיון לרגל משחק כדורגל ינדוד המפגש אל תחת גשר מבצע קדש שבעברו המזרחי של הקניון, מול המקדונלד'ס. **** חשוב לציין!! מי שמגיע למפגש בבקשה שינהג בזהירות גם בדרך למפגש וגם במתחם המפגש. בלי רייסים פרפורים ועוונטות. אנחנו לא מחפשים בעיות עם החוק והמשטרה. בנוסף יש הרבה הולכי רגל אז לשים אקסטרה תשומת לב. **** למי שלא מכיר,הנוהל הוא לרשום בצורה מסודרת מי מגיע(יוזר+שם שנדע להכיר אחד את השני) ומה הוא מביא. אין טעם לתגובות "מצטער, לא אוכל ל…
הודעה אחרונה מאת Alonegel, -
- 0 תגובות
- 529 צפיות
יש לי מערכת מולטימדיה של intelligent information systems. כאשר לוחצים על ניווט קופץ לי הודעה שהgps לא מוגדר,יש למישהו מושג מה לעשות? והאם ניתן להחליף מערכת הפעלה למערכת? תודה לעונים
הודעה אחרונה מאת refaelbuk, -
- 0 תגובות
- 519 צפיות
היי למישהו יש ניסיון או מכיר את הדיבורית הזו? http://www.techtoys.co.il/product.aspx?p_id=17988
הודעה אחרונה מאת pilgonico, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, ברשותי סובארו בי 4, אני מחפש מישהו שמבין טוב. אשמח לדעת גם איזה אופציות קיימות על מנת לחבר חיבור AUX למערכת המקורית... תודה חברים!
הודעה אחרונה מאת asypeer, -
- 1 תגובות
- 655 צפיות
ברכב הליסינג שהיה ברשותי עד לאחרונה התרגלתי כבר לדיבורית בלוטוס מובנית כחלק מהרדיו ולשמוע את וויז דרכה כעת אני מחפש לעצמי רכב פרטי והמובילה היא יונדאי I10 ידנית מ2014 שאין לה לצערי בלוטוס . מה הפתרונות במצב זה ? מתקין מומלץ בפ"ת או באיזור קרוב ?
- 6 עוקבים
- 8 תגובות
- 20.5 אלף צפיות
שלום חברים , בשעה טובה קיבלנו את הרכב IX35, הרכב מגיע עם מולטידיה מקורית של יונדאי מבוססת על אנדרואיד 4.4.4 במכשיר יש סים דאטה, גישה לוויז ועוד כמה שטויות . רציתי להוריד למכשיר PLAY STORE או אפליקציות נוספות אך לא מצעתי שום דרך ל " יציאה לבחוץ " בהגדרות המכשיר . זאת אומרת שלא מצאתי דרך כיצד לייבא קבצבים להתקנות שונות . ניסיתי לשלוח מהמכשיר שלי (גלקסי ) דרך בלוטוס קובץ התקנה למולטימדיה אבל המולטימדיה מסרבת לקבל את הקבצים . כנראה היא מוגדרת ככה מראש על ידי היצרן/תוכנה . אשמח לעזרתכם כיצד כן ניתן להוסיף עוד אפליקציות ... בברכה תודה רבה
הודעה אחרונה מאת BobbyMiata, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אהלן חברים , אשמח להמלצה למישהו שמתקן מגברים באיזור המרכז ודרומה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מקלט בלוטוס
מאת saharmen-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 811 צפיות
שלום לכולם, אני רוצה לקצר את חוטי הrca שעוברים ברכבי, אני מחפש מקלט בלוטוס איכותי שימוקם בצמוד למגברים ויהיו לו שני יציאות rca(שניים אדומים ושניים לבנים(כדי שאוכל לחבר מהמקלט את המונובלוק ואת ה4 ערוצים ללא בעיה). בינתיים בחיפושים שלי מצאתי רק מקלטים שמכילים יציאת rca אחת כך שידרש מפצל ואני לא בטוח עד כמה הצליל יתחלק טוב בין הסט הקדמי לסאב. את החיתוכים אני אעשה דרך המגברים עצמם ובעצם כל השליטה תהיה דרך מכשיר האייפון, בכל מקרה אני לא שומע רדיו ובמידה וכן גם הוא דרך הפלאפון. אשמח לעזרה בנושא, אין תקציב יעודי כי אין לי הערכה כמה דבר כזה אמור לעלות, אשמח להמלצות על מוצר טוב ואיכותי אך כמובן שלא יעלה כמה אלפים ויצריך ממני dsp וכו׳. תודה רבה, סהר.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
מגברי Focal
מאת nady-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכנן לשדרג את המגבר שלי בקרוב וחשבתי לבחון את המגברים של Focal. מישהו יכול להמליץ או אולי לא להמליץ עליהם ? היום אני משתמש ב Rockford Fosgate - Punch P600X4 שעשה עבודה טובה אבל יש לו תקלה מרגיזה ואין לי סבלנות להתעסק בתיקונים. חשבתי על ה R-4280 או על FPP 4100 אמורים להגביר סט קומפוננט 6.5 אינטש Focal - PS165 Mac Audio 6x9 Olympic Gold בנוסף מורכב ברכב גם מונובלוק – Lanzar - Opti 500X2 סאבוופר – Lanzar - Opti 1232d למישהו יש ניסיון איתם או אולי ממליץ על מגברים אחרים ? פתוח להצעות,תקציב לא רלוונטי אבל לא למכור כליה. תודה
הודעה אחרונה מאת motronix, -