פורום אודיו ומולטימדיה לרכב
מחפשים מערכת חדשה? רוצים לבצע איטום סאונד או להשוויץ ב-SPL המשוגע שהשגתם? כאן תמצאו את כל מכורי ומומחי האודיו לרכב שיש לנו להציע.
70,399 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 500 צפיות
מחפש משהו כזה לפוקוס 1 אבל בארץ:
הודעה אחרונה מאת Silencer23, -
- 3 תגובות
- 838 צפיות
שלום ברשותי ניסן ג'וק שנת 2011 עם מערכת שמע מולטימדיה מקורית של ניסאן. אני מאד לא מרוצה מרמת השמע, בעיקר בגלל הצליל הלא נעים שמפיקים הרמקולים (צליל צורם לטעמי, במיוחד בדברים הווקלים ששומעים את הזמר שר). קראתי קצת בפורומים בחו"ל והגעתי למסקנה (מקווה שהיא לא מוטעת) שהחלפת רמקולים יכולה להספיק ולא צריך להוסיף מגבר/ סאב / להחליף את ה Head Unit. להבנתי המרקולים המקוריים הם 2 Ohms ולכן בפורומים בחו"ל לא ממליצים לשים רמקולים עם 3 או 4 Ohms. מצאתי בזאפ רמקולים קואקסיאלים 6.5" אך בעלי 2.3 Ohms, דגם JBL GX600C 420W 6.5 1. האם הרמקולים אמורים להתאים למרות שהם 2.3 Ohms או להמשיך לחפש רמקולים שהם 2 Ohms? האם זה יכול לפגוע באיכות השמע? 2. האם לדעתכם החלפת רמקו…
הודעה אחרונה מאת srool, -
- 0 תגובות
- 609 צפיות
היי, יש לי איביזה 14 עכשיו יש לי מערכת מולטימדיה מהחברה (שהתקינו בעת קניית הרכב לא משהו מובנה אלא פשוט של חברה אחרת) עשיו לפני כמה חודשים עשו לי איפוס למערכת ומאחורי ההגה יש לי את הבקר הזה שאפשר להגביר ולהנמיך ופשוט הוא לא עובד יותר. אי אפשר לשלוט דרכו על המערכת. לפני האיפוס היה אפשר לשלוט אם זה להגביר או להנמיך או להעביר שירים וכו׳... יש לכם דרך להגיד לי איך אפדר לסדר את זה במקום ללכת אליהם שיחברו לי את הבקר הזה למולטימדיה? שוב זה לא מולטימדיה של סיאט עצמם אלא בקניית הרכב שמו מולטימדיה חדשה. באיביזות 14-13 לא מגיעות עם מולטימדיה מובנה מהיצרן. תודה רבה (:
הודעה אחרונה מאת sportcar123, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שבת שלום לכולם, מותקן ברכב: Hu - pioneer 5750bt קומפוננט - morel virtuas 602 אחוריים מקוריים של הרכב boss סאב - lanzar max st מגברים cerwin vega h4900.4 ו tinly חזק אבל חברה לא מוכרת הבעיה העיקרית שיש המון הגדרות הן במגבר והן במערכת ואני לא יודע מה זה אומר כל המספרים שמוצגים בeq של המערת או בחוגות של המגברים. רציתי לדעת עם יש מדריך בנושא שיכול לעזור לי להגיע למיצוי של רכיבים אלו. במידה וצריך אצלם את המוצרים ואעלה. תודה והמשך יום טוב
הודעה אחרונה מאת snirzaguri, -
- 1 תגובות
- 626 צפיות
ברצוני להתקין ברכב שלי מקלט טלויזיה לקליטת ערוצים,למקלט יש חיבור +- שחור ואדום וגם לשתי האנטנות שלו אותו הדבר יש חשיבות להיכן אני מחבר את הפלוס והמינוס ברכב או שאני יכול לחבר פשוט לכבל של המסכים האחורים שלי ?פשוט יותר קל לי לאתר אותם ולחבר ל + וה - שלהם השאלה אם זה לא יצור עומס על הכבל?? Sent from my SM-G935F using Tapatalk
הודעה אחרונה מאת adib2007, -
- 2 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
הנושא עלה פה פעם - אבל המידע שם מועט ביותר. יש לי מערכת connected car של יונדאי. עברה שנה נגמרה החבילת גלישה. א. איך מוציאים את הסים? ב. היכן מצאתם את העסקה המשתלמת ביותר? תודה
הודעה אחרונה מאת Nakamichi, -
- 1 תגובות
- 605 צפיות
מישו מכיר את הדגם קומפוננט הזה ? האם הוא טוב ? קיים אצל מישו ? שווה קנייה ?
הודעה אחרונה מאת AUDIO KING, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 636 צפיות
האם שלט כזה: https://www.aliexpress.com/item/Car-Universal-Steering-Wheel-Control-Key-wireless-remote-control-Applicable-to-any-brand-car-navigation-DVD/32732499366.html שמורכב על גלגל ההגה עשוי להיות מסוכן, בהתחשב בעובדה שבמרכז ההגה יש כרית אויר?
הודעה אחרונה מאת גברעם, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 935 צפיות
היי חברים מצאתי דגם של מולטימדיה של פיוניר: https://www.amazon.de/Pioneer-MVH-AV280BT-Auto-Radio-schwarz/dp/B01AHNGQIY/ref=sr_1_1?s=ce-de&ie=UTF8&qid=1485243160&sr=1-1&keywords=pioneer ואני שוקל להזמין דרך אמאזון (גרמניה), מישהו יצא לו להזמין והיה בסדר? תודה.
הודעה אחרונה מאת the1wave, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מתכנן לקנות מערכת מולטימדיה עם מצלמת רוורס והפלסטיקה למאזדה 3 2007. אני מחפש מערכת נורמלית לא להשתגע שהאיכות סאונד תהיה טובה ואני רוצה שיהיה כלול בה וויז. כמה יעלה לי משהו כזה? ואיפה? אני מאיזור צפון סתם לידיעה.
הודעה אחרונה מאת Noxius, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 723 צפיות
שלום רב לאחרונה התקנתי מערכת רמקולים חדשה לרכב שכוללת: Hu מערכת מולטימדיה של Syncope קומפוננטים קדמיים+ טוויטרים עם קרוסאובר של Morel Hybrid רמקולים אחוריים של JVC מגבר 4 ערוצים שאין לי פרטים עליו וסאב וופר 10 אינץ של פוקל הרמקולים האחוריים מחוברים למערכת מולטימדיה ורק הקומפוננטים הקדמיים מחוברים למגבר ביחד עם הסאב אני רוצה שכל הארבעת רמקולים+ סאב יחוברו ישירות למגבר ולפיכך אני מתלבט בין מגבר מונובלוק לבין מגבר 5 ערוצים מה יותר טוב? תקציב למגבר עד 1500 ש"ח לא מחפש מערכת שמע ברמת אולפן רק שישמעו מוסיקה איכותית ונקייה עם באס טוב. תודה על העזרה.
הודעה אחרונה מאת lanosforce, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
היי, אני מחפש לחבר מגבר למערכת סטריאו מקורית, המגבר כבר קייים אצלי, אני מעוניין להשתמש בו, אבל אני רוצה להוסיף מנחת, עדיף שיכלול DSP\עיבוד אות כלשהו אבל לא חובה, אשמח אם תוכלו להציע לי משהו שיהיה יחסית בסדר בסדרגי גודל המחירים הבאים: אם מדובר על מנחת רגיל - עד 200 ש"ח (ל4 ערוצים) אם מדובר על מנחת עם עיבוד צליל - עד 800 ש"ח (ל4 ערוצים לפחות) - bit 1/10 מגיעים לאזור ה2000. מה שמצאתי בינתיים זה זה: http://www.ebay.com/itm/Alpine-4311-Car-Radio-Speaker-to-RCA-Converter-/171703949141?hash=item27fa5a5755:g:nmgAAOSwNSxU9HU~ אבל הוא יקר יחסית (~200 רק ל2 ערוצים) אשמח לשמוע על עוד המלצות. תודה
-
מראה אנדרואיד
מאת chenrp-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
ראיתי מראה עם אנדרואיד ומצלמה ו gps ו wifi ומצלמת רוורס עם מסך 5" מובנה במראה. האם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלו? רואים טוב את המסך? רואים טוב במראה?
הודעה אחרונה מאת chenrp, -
-
- 5 תגובות
- 952 צפיות
דרך הפיידר והבאלאנס? תודה.
הודעה אחרונה מאת אלפינה, -
שלום לכולם, יש משהו שמכיר את המגברPioneer GMD9604? 1. מבחינת איכות ואמינות? 2. האם הוא יותר טוב מהמגבר של הרץ המקביל שלו? 3. האם הוא מוציא 100r.m.s אמיתיים ל4 אום? תודה רבה לעונים.
הודעה אחרונה מאת Tom_22, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום, ברשותי יונדאי i20 שנת 2013 הדגם הפשוט (לאחר מתיחת פנים). המערכת המקורית מגיעה ללא bluetooth ורציתי לדעת האם יש אפשרות להוסיף רכיב בלוטוס לרכב. יש לציין שבדגמים מאובזרים יותר כן יש בלוטוס. חשוב שהמערכת תתנהג רגיל כלומר המידע יופיע על התצוגה,והשליטה מההגה תישאר. תודה לעוזרים.
הודעה אחרונה מאת meir_gi, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם 1.האם ניתן לשנות את הכפתורים בהגהה של הרכב שנגיד טלפון יהיה אנשי קשר ולא שיחות אחרונות ? 2. איפה יושב הסים של וויז ? מישהו יודע רוצה לשים סים אחר ולא מה שקוברה נותנים 3. איך אפשר לעשות שיקוף של המכשיר הנייד למערכת תודה
הודעה אחרונה מאת ItayWRC, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי מגבר סלסטרה 2 ערוצים (אם אני לא טועה fa2150) בערוץ ימין יש רעשי רקע (כמו white noise) - כשאני מדליק את המערכת על ווליום 0 וגם כאשר ה-RCA מנותקים. ניסיתי לחבר רמקולים אחרים אבל עדיין יש רעש. כנל ב-bridge. למישהו יש מושג מה יכולה להיות הבעיה והאם זה בר תיקון? תודה
הודעה אחרונה מאת canonball, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
שלום לכולם. הסיפור קצת ארוך אז אני מתנצל מראש אני פשוט כבר עובד עצות. קניתי שברולט טראוורס 2011 עם מערכת של bose מהחברה- המוח המרכזי כנראה של שברולט מסך אנדרואיד אנמי שכולל בתוכו יחסית הכל. כשקניתי את הרכב המוכר אמר לי שהמערכת לא עובדת לו כמה ימים והיה זימזום מוזר מהמערכת. קניתי את הרכב בכל מקרה כי הנתונים שלו היו מצויינים אחרי בדיקה, חוץ מהמערכת. לאחר הרכישה שמתי לב שכלום לא עבד ברכב לא המערכת (מסך שחור) לא המסכים האחוריים (מסך שחור) לא האיתות ולא החיישני רוורס. שוחחתי עם חבר והוא אמר לי לנסות להוציא מצבר, לאחר הוצאה המצבר הכל חזר לקדמותו המסכים נדלקו והאיתות והרוורס גם כן, דבר אחד לא חזר וזה הסאונד, לא משנה מה חיברתי למערכת לא הצלחתי לשמוע פלט מהרמקולים. כ…
הודעה אחרונה מאת snirzaguri, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום רכשתי ניסן קשקאי עם מערכת 10 אינצ' החדשה. יש עליה אנדרואיד פשוט 4.4.2. זה לא נותן לי להוריד שום אפליקציה, וגם לא דרך הדפדפן. ניסיתי את המדריך פה בפורום של קיה ספורטאג אבל זה לא עובד אצלי במערכת. אני לא מצליח להוריד דפדפן חלופי או להתחבר לחשבון GMAIL שלי גם לא דרך וייז המלצות מישהו? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת באגסבאני, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 979 צפיות
שלום חברים היה לי סאב VPAS10 שהתברר כמת (קורוזיה) אז אכשיו אני מחפש סאב עם כניסת HIGH LEVEL IN בלבד שגם כן יהיה שטוח אני מחפש צעצוע בסביבות ה 1500 שקל המליצו לי ALPINE PWE-V80 ב1900 שקל אולי יש מציאות טובות יותר תודה
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 892 צפיות
שלום, ברצוני לשדרג את המולטימדיה שלי קצת וחשבתי לקנות דאבל דין... אחרי קצת מחקר אני מתלבט בין pioneer 5850 ל-8750 שהם שניהם באותה רמת מחיר (8850 קצת יקר לי)... אולי מישהו יכול לייעץ מה עדיף? בנוסף האם יש אפשרות שיהיה להם וייז דרך הטלפון ואם לא אז למישהו יש דאבל דין שיש לו אפשרות לחבר וייז? תודה לעוזרים!
הודעה אחרונה מאת 01guy10, -
- 0 תגובות
- 562 צפיות
??
הודעה אחרונה מאת UnameDPlease, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי סקודה פאביה 2016 שבאה עם רמקולים קידמיים ואחוריים מהחברה. לפני כשבוע התקנתי קומפוננטים audio system hx 165 sq, ומגבר של DLS כלשהו לא זוכר את הדגם אבל גם משהו טוב. המתקינים ניתקו לי את הרקולים האחוריים כדי לבדוק משהו ולא חיברו בחזרה. אחרי שדיברתי עם דוד שלי שהוא במקרה גם שותף העסק הזה הוא אמר שעדיף.לא לחבר את הרמקולים האחוריים למגבר בגלל שההבדל בין הרמקולים הקידמיים והאחוריים הוא שמיים וארץ מבחינת מתח וחוזק, אז אמרתי לו אולי לחבר ישירות למערכת בלי לחבר למגבר (כמו שהיה לפני כן), אז הוא אמר שגם זה לא מומלץ בגלל שהם עלולים לשלוח אות למגבר ולפגוע בו. שמעתם על משהו כזה? כי הסאונד מהרמקולים האחוריים ממש חסר לי (הסוראונדד). תודה!!!
-
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם ,חדש בפורום ... חיברתי מגבר 4 ערוצים ועוד מגבר נפרד לסאב , ליציאות RCA של המערכת המקורית של קיה ספורטאז 2017 (מערכת אנדרואיד סינית -אדי מערכות) , התופעה שקיבלתי היא רעשי "פאק פאק" קטנים ומטרידים בכל הרמקולים כולל הסאב וכמו כן הייתי צריך להגביר הרבה את העוצמה במגבר על מנת לקבל עוצמה טובה, לאחר מכן אחרי שעברנו על כל האפשרויות בתיקון הבעייה נוכחנו שמקור הבעיה במולטימדיה , החלטנו לחבר את הסיגנל לכניסות המנחתים המובנים במגבר(HERTZ HD4 ) , "הפאקפאקים"נעלמו , העוצמה בהחלט עלתה , איכות ה- sound ירדה במעט אבל עכשיו קיבלנו תופעה חדשה : "רעש לבן חלש אבל מטריד" יש למישהו רעיון מה כדאי לעשות כאן ?
הודעה אחרונה מאת moshe8505, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 6 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
העניין הוא כזה, הרכב שלי (טנדר סאנגיונג מוסו) הגיע במקור עם אנטנה שמוטמעת בחלון הקדמי. רצה הגורל והוא נשבר. לטענת חברת הביטוח ומספר מכוני שמשות שבדקתי, בילתי ניתן למצוא חלון קדמי חדש עם האנטנה בתוכו וניתן רק להתקין שמשה קדמית (אפילו מקורית) שאין בה את האנטנה. מה אני עושה עם אנטנה, לא בא לי לקדוח ולסלול כבל ולהתקין אנטנה רגילה. האם יש קיט להדבקת אנטנה על החלון בדומה למקור? האם ניתן להתקין אנטנה כמו שפעם היו האנטנות של הדיבוריות (מותקנות משני צידי החלון)? אשמח לשמוע כל פתרון מעבר ללקדוח חור לאנטנה בפח.
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 926 צפיות
שלום חברים, התחדשתי בפיג'ו 208GTI, ואחרי שנה וחצי שהמערכת שכבה בבית אני מחפש המלצות למתקין מקצועי!!!! נכוויתי בעבר ממתקינים גרועים ואני מחפש איש מקצוע שיודע את עבודתו על הצד הטוב ביותר. אפשר כבר לשלול את - ישראל "ג'וניור" מסיבת לא זמין/לא פנוי/לא עונה ואת יוסי "אלפיין" - לא אהבתי את הגישה שלו וגם את המחיר לדעתי המוגזםםם. תודה!
- 0 תגובות
- 510 צפיות
אהלן *למישהו יש מושג אם יש דרך להתקין aux בדגם הזה? *במידה ובחרתי להחליף למערכת מולטימדיה האם אקבל את כל הנתונים והשליטה מההגה כמו במערכת המקורית? תודה רבה לעונים
הודעה אחרונה מאת Nir Saldinger, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
נא לשרשר כאן טיפים וטריקים שונים למערכת אנדרואיד סינית (יש כמה יצרנים אבל כולם עובדים באותה מערכת MTCB MTCC או MTCD). הנה הטיפים שלי: 1. אם המסך מתעמעם כאשר מדליקים אורות בשעות היום יש לזה שני פתרונות: הפתרון הראשון: להכנס ל factory reset בהגדרות, ולהכניס את הסיסמה: 126 או m12346. בלשונית other לבחור את key light. מי שמתקין tasker במערכת יכול להשתמש בתוסף twilight כדי לעמעם את המסך כרצונו בהתאם לשעות השקיעה והזריחה. הפתרון השני: לנתק את החוט שנותן את הסיגנל של האורות (אצלי הוא כתום). המשקיענים יכולים לחבר אותו אל מתג ולשלוט דרכו בעמעום. 2. בtasker בפון שלי בניתי פרופיל שמופעל ברגע שהבלוטוס מתחבר לרכב, הפקודה wifi tether מפעילה נקודה חמה לרווחת…
הודעה אחרונה מאת גברעם, -
שלום, אני יודע שהנושא כבר נטחן כאן רבות אבל אחרי חיפוש מצאתי 3 אפשרויות ואני צריך את העזרה שלכם. התקציב שלי הוא 2000 שח אבל מוכן לעלות עד 2500 אם זה שווה את זה. אני רוצה שיהייה למכשיר android auto, כרגע השירות לא זמין כל כך בארץ ישירות מגוגל אבל אני רוצה שתהייה לי את האפשרות לזה בעתיד כשהממשק הזה יהייה בשל מספיק. (במידה ואתם חושבים שזה פיצ'ר מיותר לגמרי מוזמנים גם להגיד) ואם יש אפשרות להזרים ווייז ישירות למכשיר זה יהייה מצוין (אני לא יודע אם יש אפשרות כזאת בכלל המכשירים שאני מחפש) וכמובן ממשק משתמש נוח וטאצ' זריז ומגיב, ראיתי כבר מכשירים של פיוניר שאחרי שהרכב ישב כמה שעות בשמש הממשק לא הגיב בכלל עד שהופעל מחדש המכשיר. ההתלבטות שלי בין מכשירים של פיו…
הודעה אחרונה מאת lanosforce,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 12 אנונימיים, 806 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yoav911gt2
- Altera
- makatuvkan
- avz
- גולדן191
- GTI33
- rafi_vk
- lesles
- TLE60
- yossiaviel
- David32
- mikk