Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3426 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

יש לי סקודה פאביה 2016 שבאה עם רמקולים קידמיים ואחוריים מהחברה.

לפני כשבוע התקנתי קומפוננטים audio system hx 165 sq, ומגבר של DLS כלשהו לא זוכר את הדגם אבל גם משהו טוב.

המתקינים ניתקו לי את הרקולים האחוריים כדי לבדוק משהו ולא חיברו בחזרה.

אחרי שדיברתי עם דוד שלי שהוא במקרה גם שותף העסק הזה הוא אמר שעדיף.לא לחבר את הרמקולים האחוריים למגבר בגלל שההבדל בין הרמקולים הקידמיים והאחוריים הוא שמיים וארץ מבחינת מתח וחוזק, אז אמרתי לו אולי לחבר ישירות למערכת בלי לחבר למגבר (כמו שהיה לפני כן), אז הוא אמר שגם זה לא מומלץ בגלל שהם עלולים לשלוח אות למגבר ולפגוע בו.

שמעתם על משהו כזה? כי הסאונד מהרמקולים האחוריים ממש חסר לי (הסוראונדד).

תודה!!!

פורסם

האם מחובר מנחת למגברים או שיש למערכת ראש יציאת מגברים?

והאם יש סאב וופר ברכב? ובאיזה דגם של מגבר DLS מדובר?

ממה שאני מבין הם כנראה חיברו מנחת על זוג רמקולים - השאלה היא רק איך הוא חובר והאם הם התחברו על הקו של הרמקולים האחוריים.

קשה מאוד לענות מבלי לדעת פרטים מדוייקים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם
האם מחובר מנחת למגברים או שיש למערכת ראש יציאת מגברים?

והאם יש סאב וופר ברכב? ובאיזה דגם של מגבר DLS מדובר?

ממה שאני מבין הם כנראה חיברו מנחת על זוג רמקולים - השאלה היא רק איך הוא חובר והאם הם התחברו על הקו של הרמקולים האחוריים.

קשה מאוד לענות מבלי לדעת פרטים מדוייקים.

dls cc44 - זהו הדגם של המגבר.

מחוברים אליו רק הקומפוננטים הקדמיים. הרמקולים האחוריים מנותקים לגמרי (הכבלים אשר עוברים בצד שליד הנהג חתוכים, ולפי מה שאני יודע הם היו מחוברים למערכת עצמה, אבל שוב, חתוכים).

אין סאב.

לגבי מנחתים, המגבר מגיע עם מובנה.

תודה.

פורסם

האפשרויות כפי שאני רואה אותן -

1. רק זוג הערוצים הקדמי מחובר מהמערכת המקורית למגבר. ניתן לחבר בשקט את האחוריים בחזרה לרמקולים המקוריים.
  2. הערוצים הקדמיים והאחוריים מחוברים למגבר;

1. אם אין כונה להשתמש במגבר לחיבור לסאב, אפשר לחבר אותו למקוריים ובתנאי שהגיין שלו על מינימום, מופעל קרוס HPF יחסית גבוה, ואולי גם להשתמש ב-Fader של המערכת כדי להנמיך טיפה את הסיגנל אליהם. כך יהיו מוגנים יותר מהספק גבוה.
    2. הסוגיה אליה התייחסו המתקינים - חיבור מקביל מהמערכת לרמקולים המקוריים ולכניסות היי-לבל במגבר. אין לי הידע המספק בנושא כדי להגיד אם יש אמת בדברים או שאין בעיה לעשות זאת. צריך לחקור קצת את הנושא.
פורסם

אם אתה מתכוון לחבר סאב בגישור למגבר, אז רק אפשרות 2.2 (הבעייתית לכאורה) רלוונטית.

מקצת עיון דרך גוגל, ישנם מספר מקומות שמתייחסים בשקט ל-Tapping into חוטי הרמקולים (כך שלמעשה סיגנל ממשיך לעבור לרמקולים המקוריים במקביל לכניסה שלו למגבר/מנחת). גם לא זכורים לי שרשורים פה שצוין כי זה בהכרח בעייתי (אם כי אני בעצמי הייתי מעדיף להפריד בין הדברים).

אבל אולי בכל זאת יש בעיתיות עם זה בתנאים מסויימים ונדרש ידע מעל מה שיש לי (כפי שציינתי קודם) כדי לקבוע במדויק.

תוהה לעצמי גם אם אולי מעבר דרך מנחת חיצוני "מרגיע" את זה קצת (תהיה בלתי מבוססת שלי).

• תוכן חדש...