Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3465 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ראיתי מראה עם אנדרואיד ומצלמה ו gps ו wifi ומצלמת רוורס עם מסך 5" מובנה במראה. האם למישהו יש ניסיון עם המוצרים האלו? רואים טוב את המסך? רואים טוב במראה?

פורסם

מבלי להתייחס לאיכות הצפיה.

מראות מסוג זה שמתלבשות על מראת הרכב, הן מסוכנות ולא טובות.

חס וחלילה במקרה של תאונה הן עלולות להשבר ולהתנפץ ו/או לעוף בכלל ממקומם, כמו כן אתה תפסיד גם את אופציית מניעת הסינוור אשר קיימת במראה המקורית.

יצא לי להתנסות במראה שהייתה מותקנת בה מצלמת דרך, רואים יפה מאוד את התמונה אך האיכות של ההתשקפות (השימוש האמיתי של המראה) שווה לת*ת.

פורסם

בכל מקרה, יש לי מראה גדולה יותר מהמקורית. במקורית אין מניעת סינוור והמראה הגדולה היא דרישה של האישה שנוסעת ברכב בכל יום.

אבל השימוש בה כמראה אמיתית זה צורך אמיתי, ואתה טוען כי ההשתקפות לא טובה... מבאס.

פורסם

לי יש מראה שכזו עם מצלמת DVR קידמית וגם מצלמת רוורס שגם כן מוקלטת לכרטיס הזכרון - טרם התקנתי.

הכוונה היתה להתקין ברכב של אשתי אבל בסופו של דבר אשתמש בה לרכב שלי - זה הרכב הראשי במשפחה ואני דווקא אשמח שהרכב יצלם בנסיעה 170 מעלות קדימה ו140 מעלות אחורה.

המראה הזו מגיעה עם תושבת שמתלבשת על השמשה ישירות במקום המראה המקורית - זו לא מראה שמלבישים על המראה המקורית עצמה אלא ממש מחליפים את כל המיתקון ולכן מדובר במשהו מאוד בטיחותי וגם לא מדובר במקרה בו המראה צונחת מהמשקל שלה.

הזמנתי אותה עם תושבת למיצובישי (שמתאימה ל90 אחוז מהרכבים) ואז אשתי באמת לא רצתה במראה הזו כי השיקוף בה הוא באמת לא טוב במיוחד - לי זה פחות מפריע כי אני רגיל להשתמש במראות הצד של הרכב ובמראה האמצעית בעיקר רק בכדי להביט מה קורה ממש מאחורי הרכב.

הזמנתי גם תושבת שמתאימה לסובארו שלי וכלי לחילוץ מראות (במיצובשי זה פשוט יותר מבחינת הגישה בזובארו זה קצת יותר קשה).

סה"כ מוצר חביב אבל מראש אומר שאם הייתי יודע שהמראה עצמה לא איכותית - לא הייתי מזמין.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ראיתי את המראה דווקא נראה כי המראה טובה כשהמוצר כבוי. וראיתי מראות שרק מחצית המראה מצויידת במסך.

מה דעתכם?

• תוכן חדש...