Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3456 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נא לשרשר כאן טיפים וטריקים שונים למערכת אנדרואיד סינית (יש כמה יצרנים אבל כולם עובדים באותה מערכת MTCB MTCC או MTCD).

 

הנה הטיפים שלי:

 

1. אם המסך מתעמעם כאשר מדליקים אורות בשעות היום יש לזה שני פתרונות:

 

הפתרון הראשון: להכנס ל factory reset בהגדרות, ולהכניס את הסיסמה: 126 או m12346.

בלשונית other לבחור את key light.

מי שמתקין tasker במערכת יכול להשתמש בתוסף twilight כדי לעמעם את המסך כרצונו בהתאם לשעות השקיעה והזריחה.

 

הפתרון השני: לנתק את החוט שנותן את הסיגנל של האורות (אצלי הוא כתום). המשקיענים יכולים לחבר אותו אל מתג ולשלוט דרכו בעמעום.

 

2. בtasker בפון שלי בניתי פרופיל שמופעל ברגע שהבלוטוס מתחבר לרכב, הפקודה wifi tether מפעילה נקודה חמה לרווחת המערכת של הרכב.

×
×
  • תוכן חדש...