Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3469 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

העניין הוא כזה, הרכב שלי (טנדר סאנגיונג מוסו) הגיע במקור עם אנטנה שמוטמעת בחלון הקדמי.

רצה הגורל והוא נשבר.

לטענת חברת הביטוח ומספר מכוני שמשות שבדקתי, בילתי ניתן למצוא חלון קדמי חדש עם האנטנה בתוכו וניתן רק להתקין שמשה קדמית (אפילו מקורית) שאין בה את האנטנה.

מה אני עושה עם אנטנה, לא בא לי לקדוח ולסלול כבל ולהתקין אנטנה רגילה.

האם יש קיט להדבקת אנטנה על החלון בדומה למקור?

האם ניתן להתקין אנטנה כמו שפעם היו האנטנות של הדיבוריות (מותקנות משני צידי החלון)?

אשמח לשמוע כל פתרון מעבר ללקדוח חור לאנטנה בפח.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם (נערך)

אצל המתקינים יש למצוא אנטנה להתקנה מתחת לדשבורד, כמו שמתקינים אנטנת GPS. גם קיימות אנטנות להתקנה סביב השמשה הקדמית או האחורית, עם או ללא הדבקה.

הנה לדוגמא מעלי אקספרס

https://he.aliexpress.com/item/SUV-Car-Truck-Stereo-Radio-Electronic-Hidden-Antenna-Aerial-FM-AM-Amplified-Fit-For-BMW-Jeep/32367737992.html?spm=2114.50010308.4.2.ZC2hOV

https://he.aliexpress.com/item/New-Hidden-Car-Truck-Boat-Windshield-Mount-Electronic-FM-Radio-Antenna-FM-Aeria/32530769407.html?spm=2114.50010308.4.14.QbmkuF

עריכה אחרונה על ידי primekart

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

מה יותר מומלץ מבחינת איכות הקליטה?

פורסם

זה צריך להיבדק בניסוי וטעיה, לכן אני מציע לגשת למתקין ולא להתחיל לאסוף מהאינטרנט.

יש דשבורד עשוי פלסטיק שיאפשר קליטה טובה ויש שיש בו מתכת ולכן יחסום קליטה. בעיקרון ככל שהאנטנה מותקנת רחוק מהמנוע ובנקודה גבוהה ברכב הקליטה טובה יותר. (חלק עליון שמשה אחורית, למשל).

BMW Car Club Israel

Official BMW Club

פורסם

תודה על המידע, אבדוק עם המתקין השכונתי שלי.

פורסם

הבעיה עם אנטנה לא מקורית היא שהיצרן לא התאים אותה לרבע אורכי הגלים של תחום התדר שהיא אמורה לקלוט ולגוף הרכב.

אם יש אנטנה חליפית תואמת מקור זו כבר ערובה גדולה יותר לקליטה טובה אבל במקרה כזה בו האנטנה משובלת בשמשה הקידמית אני מתאר לעצמי שאין חלופה כזו.

האנטנות האלקטרוניות מועדות לרעשים בעיקר בגלל שעובר בהן זרם חשמלי - תוודא שהמתקין מאריק היטב את האנטנה לגוף הרכב - לרוב האנטנות האלו מגיעות עם פס הארכה שנועד לכך - חשוב לחבר את הפס הזה לנקודת הארכה טובה שמגיעה ישירות לשלדת הרכב ולהוריד שם את הצבע בכדי לחסוף את המתכת.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

האנטנות האלה לא יתקרבו לרמה של אנטנה מקורית, למעט מספר תחנות שאותן במקרה הטוב , תקלוט ברוב האיזורים באופן ראוי

מוסמך ניהול מוסך- E_CAR - 2015

חשמלאי רכבמיזוג אוויר - מוסמך משרד התחבורה,

מומחה התקנות סאונד, נוהל חיווטים, כיוונים סופיים.

עוסק בנדל"ן.

• תוכן חדש...