Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3467 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים ,

בשעה טובה קיבלנו את הרכב IX35, הרכב מגיע עם מולטידיה מקורית של יונדאי מבוססת על אנדרואיד 4.4.4

במכשיר יש סים דאטה, גישה לוויז ועוד כמה שטויות .

רציתי להוריד למכשיר PLAY STORE או אפליקציות נוספות אך לא מצעתי שום דרך ל " יציאה לבחוץ " בהגדרות המכשיר . זאת אומרת שלא מצאתי דרך כיצד לייבא קבצבים להתקנות שונות .

ניסיתי לשלוח מהמכשיר שלי (גלקסי ) דרך בלוטוס קובץ התקנה למולטימדיה אבל המולטימדיה מסרבת לקבל את הקבצים . כנראה היא מוגדרת ככה מראש על ידי היצרן/תוכנה .

אשמח לעזרתכם כיצד כן ניתן להוסיף עוד אפליקציות ...

בברכהCapture.jpg

תודה רבה

פורסם

היי טום.

תודה על המדריך , אך נפלה טעות בתמונה שפרסמתי מקודם - והמדריך שצרפת הוא לא המדריך המתאים .

אני מצרף עכשיו תמונה רלוונטית - כנראה גם של גיל קאר .....וחוזר לשאלה כיצד ניתן להוסיף/ להתקין אפלקציות נוספות ?

תודה

Capture.jpg

פורסם

לא מצאתי מדריך רלוונטי באתר של גיל קאר.

הם אכן עדין אלו שאחראים על ההתקנה הזו ולכן אני מציע ליצור איתם קשר בנושא.

• 3 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

אני מצטרף לשאלה:

גם לי ב-i35 יש את המערכת הזאת, ועם כל היופי שבה (באמת), יש בה מס' חסרים משמעותיים.

הייתי מחליף שם מידית את אפליקציית נגן המוזיקה, כעת יש נגן פשוט מאוד, מבולבל מעט, ושלא נותן דברים בסיסיים, כמו יצירת רשימת השמעה, ועוד דברים פשוטים שקיימים בנגנים של 100 ש"ח כבר 10 שנים.

הוספות:

אפליקציית אנשי קשר ושלא יצטרך לקרוא את אלו שבמכשיר (סרבול מיותר).

אפליקציית פנגו/סלופארק.

אפליקציית תזכיר פשוטה שקיימת בכל מכשיר דור 1 ומטה.

אפליקציית חדשות/אימייל/יוטיוב וכדו' לזמני המתנה, ולחוששים מהסטת המבט בנהיגה, אפשר לסדר שלא יפעל כשההנד-ברקס למטה, כמו באפליקציית הוידאו הקיימת (שקוראת וידאו רק מדיסקים [מה זה?], הזוי לחלוטין!).

מעל לכל: בשיטוט במערכת התברר שיש בה כ-25 GB פנויים. כעת אין מצב להעתיק לשם אפילו קובץ שמע בודד. למה? לא חבל?

מי שיודע על אפשרות להוספת הנ"ל בכל דרך, שישתף את המידע לתועלת הכלל.

• 7 חודשים מאוחר יותר...
  • 9 חודשים מאוחר יותר...
פורסם

באותו עניין - מאז שקיבלנו את האוטו מהעבודה של אשתי, הרדיו על תדרים אמריקאיים (!) מישהו יודע איך הופכים את זה לתדרים ארופאים\ישראלים???

המערכת של AVOX, קראתי את כל המדריך לא מצאתי... מישהו??

פורסם

עד סוף 2015 כשעבדתי בגיל קאר, כל המערכות מבוססות האנדרויד היו מבית FLYAUDIO והיה צרוב עליהם רום סגור של כלמוביל. אני מאמין שלא שהשתנה הרבה עד עכשיו. יש אנשים שפורצים/מוצאים דלת אחורית ומתקינים פלייסטור, ומשם הכל פתוח.

*לא ראיתי שזה שרשור מוקפץ*

• תוכן חדש...