Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3440 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא רשמת מה הדרישות שלך מהHU.

1din/2din? Usb? BT? AUX? דיסקים?

אתה לא מעוניין או לא צריך להפריש מהתקציב לטובת התקנה ו/או איטום?

פורסם

USB+BT, אין שום צורך בנגן דיסקים, כל השאר לא מעניין אותי.

דאבל דין יכול להיות פיצ'ר נחמד (ברמת הבונוס, לא משהו הכרחי) אבל תלוי בפרמיית המחיר.

התקנה היא חלק מהעלות מן הסתם, איטום כנראה שלא (לא בדקתי עלויות איטום בכל אופן)

פורסם

מצטרף להמלצה על הג'נסיס יד 2 מהפורום. בתור בעלים של זוג כאלו, אין לו מושג איך הוא לא נחטף במחיר המגוכח הזה.

בנוסף עומד למכירה בפורום hu clarion cz501 שאולי שווה לבדוק את מחירו.

לגבי ההמלצה לסט של אודיסון, מנסיוני עם הסט, בלי איטום ובעבודה פסיבית (עם הקרוס המקורי של הסט) המיד נשמע קצת אנמי לטעמי. מצד שני אולי לעומת סטים אחרים ללא איטום ובעבודה פסיבית הוא כן יתן תוצאה טובה, באופן יחסי אליהם.

פורסם

תודה לגבי ההמלצה הספציפית על הסאב: הג'נסיס אכן נראה כמו אופציה מאוד מעניינת (למרות שכמעט אין מידע ברשת על הדגם הספציפי הזה), בטח בתקציבים שהקצבתי לעצמי.

גם ה-HU יהיה כנראה

Pioneer AVH-X2850

(או שאולי בכלל Clarion CZ505 מאמאזון ב-200$).

לגבי הרמקולים, אני לא רואה שיש הרבה אוהדים למורל וירטוס, יש סיבה מיוחדת למה? הם זוכים לביקורות מצוינות בחו"ל (אולי בתשלום, אני לא באמת יודע) ומתומחרים בארץ בצורה מאוד תחרותית ביחס למחירי חו"ל.

מגבר - כנראה הרכיב האחרון שייסגר, בהתאם למצאי ביד 2, או אם תיפול איזו עסקה מעניינת למוצר חדש. יש המלצות מאלו מותגים להתרחק או אלו דגמים נותנים תמורה עדיפה לכסף?

פורסם
מצטרף להמלצה על הג'נסיס יד 2 מהפורום. בתור בעלים של זוג כאלו, אין לו מושג איך הוא לא נחטף במחיר המגוכח הזה.

מוסיף להמלצה , בתור אחד ששמע סאב או שניים בחיים שלו , ובתור בעלים של סאב כזה בעבר (גם בעלים של דאבל כאלו ) , העובדה שהסאב הזה לא נחטף היא מביכה. מדובר באחד הסאבים הטובים ביותר שיוצרו , במחיר הזה זה מציאה.

אין ספק שמכל הרכיבים שהיו לי במערכות , ולמי שלא יודע , היו לי כמה מערכות מעולות , הדאבל סאב של גנסיס אודיופיל בהחלט אחד הרכיבים שהייתי חוזר אליהם , בלי לחשוב פעמיים.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

• תוכן חדש...