Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3427 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מה שיש לי כרגע זה

רדיו דיסק Pioneer DEH-X6850

קומפוננט Audison APK 165

סאב Hertz ES 300.5

ומגבר Pioneer GM-A6604

האמת שעוד לא התקנתי את המערכת חח היא יושבת לי בבית כבר איזה חודשיים ואני אמור שבוע הבא להתקין אותה, הקטע שיש לי דודים שמגיעים לארץ מארה"ב בקרוב ואני לא בטוח שאני לא אתאכזב מזה שאין לי רמקולים מאחור לכן אני שוקל להוסיף 6X9..

מה דעתכם האם זה יוסיף או יוריד מאיכות השמע? ראיתי שיש אנשים פה שמסתייגים מלהוסיף רמקולים אחוריים עם סאב..

ומה דעתכם על הזוג הזה https://www.amazon.com/PIONEER-TS-D6902R-360W-SPEAKERS-PAIR/dp/B00126KFVU/ref=sr_1_1?s=car&ie=UTF8&qid=1485457694&sr=1-1&keywords=PIONEER+TS-D6902R הסתכלתי בזאפ ובארץ המחיר שלהם הוא משומה כמעט 1000 שח לעומת 320 אם אני אזמין מחו"ל והחוות דעת עליהן מצויינות

אני מתלבט בינם לבין הJBL GTO939 https://www.amazon.com/JBL-GTO939-Premium-Co-Axial-Speaker/dp/B00C76YXMQ/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1485457323&sr=8-1&keywords=JBL+GTO939

או הגרסה הישנה שלהם הJBL GTO938 שעל שתיהן יש חוות דעת מצוינות ולא הצלחתי למצוא כל כך הבדל בינהן

תודה מראש לעוזרים!

פורסם

באיזה אוטו אתה מתקין?

יש לך מגבר 4 יציאות,כך שיש לך 3 אופציות:

1.לחבר רמקולים קידמיים ואחוריים במקביל למגבר פייוניר

2.לחבר רמקולים אחוריים ליציאות של הרדיו דיסק

3.לקנות מגבר נוסף לסאב

לרדיו דיסק שלך יש 2 זוגות rca בלבד.

הרמקוליפ 6x9 של פיוניר ששאלת עליהם דגם טוב.

פורסם

אני מתקין ביונדאי גטס

רק אם אפשר כמה הבהרות לגבי האופציות,

אופציה 1 לחבר את הרמקולים הקדמיים והאחוריים למגבר ואז מה אני עושה עם הסאב?

אופציה 2 אחוריים לרדיו דיסק ואז קדמיים וסאב למגבר כרגיל?

אופציה 3 לקנות מונובלוק לסאב שזה בעיקרון יפתור לי את כל הבעיות אבל השאלה כמה יעלה מונובלוק סביר?

ותודה על האישוש שהרמקולים טובים :)

פורסם

שמור את הכסף להתקנה איכותית יותר.

עוד לא התקנת שום דבר וכבר אתה רץ להוסיף רמקולים מאחור ועוד 6X9?

הרכב קטן בתור התחלה, ואין שום צורך ברמקולים כנ"ל שהינם ברירת מחדל כאשר אין סאב. תוכל להתקין רמקולים קואקסלים או קומפוננט רגילים בגודלם ורצוי מיצרן/סדרה דומה לאלו מקדימה (כדי לשמור על סאונד דומה).

מה שכן, המגבר שברשותך עשוי להיות קצת חלש בחיבור בגישור לסאב.

מבין האופציות שרשמת 2 ו-3 הן הסבירות יותר. חפש מגברי יד שניה בפורום.

פורסם

ראה תשובה 5 -

מאחר והרכב קטן, אפשר להנות בכייף מרמקולי הקומפוננט הקדמיים + סאב נחמד.

יש לך דברים נחמדים - התקן אותם.

והשקע בהתקנה טובה, וכבלים איכותיים .

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

אוקיי בינתיים ירדתי מהרעיון, מחר כנראה אני אתקין את המערכת ונראה מה יהיה, מקסימום ראיתי שבאיביי אפשר להביא אותם ב480 שקל ודגם אחר של פיוניר TS-A6996R ב310 שגם עליו יש חוות דעת מעולות..

תודה רבה על העזרה אנשים :)

פורסם

רמקולי 6X9 של פיוניר אפשר להשיג גם בארץ בטווח המחיר הזה (סדרת TS-A לפחות).

אני מקווה שבעמודי הרכישה מחו"ל שאתה מסתכל עליהם, כלולים כבר עלויות המשלוח והמיסים (אם האחרון אינו כלול, מדובר על 34.6%).

אבל שוב, אין לך שום צורך ב-6X9 ויכול ללכת על גרסה כלשהי בגודל 6.5 ואפילו 5.25. אולי כן הייתי עושה זאת במידה ויש כבר חורים כאלו במגש.

בנוסף, אם אתה שוקל ברצינות הוספה של רמקולים מאחור במגש, דאג כבר במהלך ההתקנה הנוכחית שיחברו את הצמה של הרדיו לחיווט המקורי אם קיים או יובילו כזה לאזור המגש. כך זה יבוצע על הדרך עם פירוק שאר הדיפונים והר"ד ממקומו ותזדקק רק להתאמת הרמקולים במגש וחיבור סופי. דאג גם כמובן לבודד קצוות של חיווט חשוף.

• תוכן חדש...