Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3406 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רכשתי לפני חודש בערך מאזדה 3 שמותקנת בה מערכת מקורית של הרכב...

ברצוני להתקין ברכב

סאב 12 אינץ לפי עצה של חבר

ומגבר מונו (לפי עצה מחבר שאמר לי שזה יותר טוב לסאב 12)

וקומפוננטים.

השאלה שלי היא כזו:

האם כל הרכיבים חייבים להיות מחברה אחת או שאני יכול לערבב (מגבר של פיוניר וסאב של גיי בי אל).

מה המגבר מונו שונה ממגבר רגיל.?

וקראתי שעדיף למאזדה טוויטרים 5*7 האם זה באמת משנה?

ואם תאכלו להמליץ לי על סאב ומגבר שציינתי למעלה

בתקציב של 1200 ש"ח

תודה ושבת שלום

נ.ב דאבל דין הזמנתי מאלי אקספרס משו סיני ולא רציני

פורסם

תתחיל עם שיעורי בית, בצע חיפוש בפורום על שאלות נפוצות ובכלל.

התקציב שלך מאוד מוגבל כדי להכיל קומפוננטים, סאב, ומגבר (מונו רק בשביל הסאב, או רב ערוצי בשביל הכל).

מגבר מונו יגביר את הסאב. עדיף שתהיה לך גם הגברה לקומפוננטים (5X7 זו מידת הרמקולים בדלתות של המאזדה, אין קשר לטוויטרים. ובכל מקרה ניתן להתקין שם גם רמקולים במידה 6.5 שנפוצים יותר באמצעות מתאמים). אין בעיה עקרונית לערבב רכיבים (למעט אם בכוונתך לרכוש 2 סטים של רמקולים, שאז עדיף לשמור על אחידות).

אני מציע שתתמקד כרגע ברכישת מגבר 4 ערוצים (אפשר ומומלץ מיד שניה, כאן בפורום) וקומפוננטים.

אחרי זה, מצא לך תקציב לסאב, ויכול להיות גם קטן יותר, בהתאם למה שאתה מכוון אליו.

לא לשכוח עלויות התקנה (משתנה ממתקין למתקין וגם לפי רמת אביזרי ההתקנה).

• תוכן חדש...