Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החלפת סאב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום יש לי כרגע סאב של רוקפורד P3 10 אינטש שני סלילים של 4

ומונובלוק שנותן 600RMS בשני אוהם יש לי הרגשה כזאת שהסאב לא מספיק חזק

אני לא יודע אם המגבר חלש או שפשוט זה מה שהסאב יכול לעשות

אז חשבתי להחליף לשני סאבים של morel primo 124 12inch

פתוח להצעות לסאבים אחרים פשוט את אלה אני יכול להשיג במחיר טוב

רציתי לשאול אם אני ירגיש בהבדל אם אני מחליף רק את הסאב בלי הגברה?

פורסם

אחד הדברים החשובים בסאב וופר הינה התיבה אליה הוא משודך - לא התייחסת לזה בכלל.

באיזו תיבה הסאב וופר שלך נמצא? אטומה? פורטד?

אם כן מה נפח התיבה? ואם זה פורטד מה הם מימדי הפורט?

רצוי לקרוא את הוראות היצרן להמלצות על נפחי תיבה - במידה ואתה בתיבה אטומה יתכן ומעבר לאטומה גדולה יותר במידה ואתה בטווח הנפח שמאפשר הגדלה - יתן לך את התוצאה הרצויה ובוודאי שמעבר לתיבת פורטד יתן לך מעבר לכך, כמובן אם התפשרות על יכולת הדיוק של הסאבוופר - יתכן וזה יהיה זניח ויתכן וזו תהיה דגרדציה רצינית.

מעבר לשני סאב וופרים בקוטר גדול יותר מן הסתם יתן לך בקלות רבה (סביר מאוד להניח) תוצאה חזקה יותר מלחתכילה.

600 וואט לזוג פרימו לדעתי זה מספיק בהחלט בכדי להזיז אותם היטב - שים לב, גם בסאב וופר הנוכחי וגם אם תעבור לזוג - לתצורת חיבורי הסלילים ולהתנגדות הסופית - אם חיברת אצלך את הסאב וופר ב8 אוהם - זה מן הסתם יעלה לך באובדן הספק.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...