Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3441 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן חברים .

אני דינוזאור ולא בקיא במוצרים העדכניים יותר. מכיר מצוין את העולם "old school" אבל לא מתמצא במוצרים של היום.

אני חושב , שוקל להחיות מערכת ברכב שלי .

אבל , כרגע התקציב לא קיים כמעט. גם זמן פנוי פחות קיים . ובכל זאת רוצה לבחון אופציות . הרעיון הוא להתבסס על "שאריות" ציוד שיש לי בלי להיכנס להוצאות משמעותיות .

ידיים טובות יש לי , אפשר להתקין לבד.

אז כך - כמה נקודות שהם MUST ועליהם תתבסס המערכת ואני צריך עזרה איך להשלים את הדברים.

1. סט קידמי מבחינת רמקולים -

יהיה סט 2 חלקים כאשר מידבאס לגטיה L6 יהיה אחרי על הנמוכים , ומעליו (באיזור 300 הרץ) ינגן לגטיה L4 עד הרולאוף הטבעי שלו ללא טוויטרים. (קיים קרוסאובר פאסיבי 2 way) במידה והוא יכול לעזור לנו.

2. הגברה - גניסיס סדרה 3 (4 ערוצים).

3. בניית קורות למיקום המיד - אין מגבלה (אני יכול לבצע זאת בקלות).

4. הרכב הוא הונדה סיוויק 2011 עם מערכת מובנית ללא יציאות למגברים .

עכשיו איך לעשות זאת ?

האם לחבר מנחת ? אם כן איזה

האם יש רעיונות מעניינים אחרים ?

איך ליצור מהדברים הקיימים מערכת בועטת.

איך אני שולט בחיתוכים הנדרשים עבור הסט הקדמי ? (יתכן אפילו שאפשר דרך הקרוס במגבר , אני באמת לא זוכר , אם מישהו בקיא אז אשמח)

תודה .

עופר.

Hybrid Audio Legatia L1PRO+L4 @ Genesis Dual Mono

Hybrid Audio Legatia L6 @ Genesis 4 Channel

AA Chaos 12 @ Sundown SAZ-1500D

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

מה נשמע עופר?

הכרתי את המערכת שלך על כל גלגוליה, היה תענוג לאוזניים.

לדעתי שימוש במנחת יסרס משמעותית את הפוטנציאל הגלום ברכיבים, ברכב כזה אין שום בעיה לשים מתאם פלסטיקה ולהרכיב סינגל דין בעל איכות סאונד טובה.

לגבי החיתוכים- כדי להפוך את המיד לאפקטיבי ולא לטוויטר חסר תועלת, לא נשתמש בקרוס הפאסיבי 2way שיש ברשותך אלא בחיתוך אשר יממש את היכולות של ה L4, חיתוך באזור ה 300-500 הרץ, אני אל זוכר בע"פ אבל לדעתי יש קרוס מתאים במגבר שלך.

כמובן שהרעיון הזה מצריך תקציב מסוים, שהוא בדמות מתאם פלסטיקה ור"ד, אבל לא מחייב לרכוש משהו מאוד יקר וה VFM גבוה.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם (נערך)

אהלן עופר

אחלה "שאריות".

למיטב ידיעתי ומווידוא זריז באינטרנט, הקרוס המובנה במגבר שלך מטפס ל200. לא יודע באיזה סלופ, אבל בנקודת החיתוך הזו אני בספק אם זה משנה.

הרעיונות שעלו לי, מהזול ליקר, הם:

1. מנחת (אני לא בקיא בדגמים) ו"בנייה" של קרוס. החסרון: תיקוני זמנים וכיוונים למניהם לא יהיו אפשריים.

2. החלפה או הוספה של HU שמאפשר עבודה כזו. החסרון: העלות תתנפח עם הדרישות מהיחידה החדשה (BT, SD, USB ושאר ירקות).

3. פרוססור :-D

אפשרות נוספת היא מכירת המגבר והחלפתו באחד עם קרוס גמיש יותר, אבל זה כבר בטח צורם לאוזניך.

עוד רעיונות אין לי, אבל אולי יהיו פה לאחרים.

עריכה אחרונה על ידי NisoS16
פורסם

רגע רגע, לא ציינת בכלל תקציב לרכיבים נוספים, יש כזה בכלל? אם כן,מה התקציב?

נגיד את זה ככה, יש לי רעיון!

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

בגדול הרעיון הוא להשמיש מערכת ללא תקציב . לשם אני זקוק ייעוץ.

אבל אשמח בהחלט לשמוע את הרעיון הפולני !

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

הרעיון הפולני מבוסס על משפחת הפרוססורים MDA שהיום גם מיוצרים בעבור ניפון.

יש להם דגם לפרוססור שכזה, חמישה ערוצים אם אני זוכר נכון MDA500 אתה אפילו ליכול לחפש את משפחת האפליקציות של חברת MDA בגוגל סטור ולהתנסות בה בעצמך - התוכנה מאוד חביבה!

זה פחות או יותר הפרוססור הכי זול שתוכל למצוא ושוב, תיבת פנדורה - נושא האיכות

גם הצ'יפים הכי זולים היום הם כבר מאוד איכותיים אז בין זה לבין איכות של יחידת ראש מקורית - לא רק שאני לא מאמין שתהיה הרעה, יכול להיות רק טוב יותר, הרבה יותר טוב.

עלות פרוססור שכזה צריכה להיות מתחת לאלף שקלים למען האמת אני בונה על אזור ה800

אוכל לברר פרטים עבורך אם תרצה להיות אחד הנסיינים הראשונים למוצר -שקלתי בעצמי לרכב של האשה אבל סדרי העדיפויות בחיים כרגע מאוד שונים והיא לעומת זאת תותה מבסוטה ממה שיש ברכב שזה בערך דאבל דין, 4 רמקולים מקוריים ושני מסכים לילדים.

הרעיון השני!

כן, מנחת - מנחת מבית אודיסון מסדרת הBIT והפרימה

ללא פרוססור!

בקרוס אובר השמאלי אם יש לך אפשרות להוריד את הטוויטר בכ2-3 דציבל לעומת הקרוס הימני שישאר עד אפס זה הצעד הראשון.

אם אין - לבנות LPADים לטוויטרים (סה"כ שני נגדים לכל טוויטר עם מחשבון מאוד פשוט שאפשר למצוא בשניה בגוגל) לימין לבנות LPAD שינחית אותו בערך בכלום ולשמאלי לבנות אחד שינחית אותו בכ2 עד 3 דציבל

לאחר מכן להשתמש בבאלאנס בכדי לעזור לקבל ביחד עם ההנחתה של טוויטר שמאל - תחושה טובה יותר של מרכז ברכב.

בטוויטרים הבדלי העוצמות הם אלה שיוצרים למוח האנושי אפקט של TC

למידבאסים - כאן לפחות הבאלאנס קצת יעזור עוד טיפה אבל זו הפשרה.

ולסאב וופר - משחקי פאזות, מיקומי תיבה, תדר חיתוך והספק יביאו אותו די בוודאות לשמשה הקידמית

אולד סקול עם ידע מודרני בהבנת המוח האנושי ואיך אנחנו שומעים.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

תודה לכולם על התגובות .

אדי - היש לך קישור לפרוססור הנל ? כמו כן למנחת של אודיסון ? האם הרכיבים האלו מקבלים את כניסת ה high power של הרמקולים מהמערכת המקורית ברכב ?

לגבי ה TC נתת פתרונות אבל לא לגבי נקודות החיתוך , אני צריך באנדפאס למידבאס ו HP למיד.

נכון לעכשיו משיקולי תקציב אין סאב במערכת.

תודה לכולם .

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

אז ככה -

לגבי אודיסון ממה שאני זוכר זה מנחת משולב מיקסר שיכול לתת לך פתרון להוסיף מספר כניסות לתוך מגבר (מתאם אוקסילרי)

תביט כאן

http://www.audison.eu/index.php?page=product&id=52

לגבי הפרוססור זה מוצר של חברת MANBU במקור

http://www.manbutech.com/e_products_show/App-Controlled-Car-DSP-MPA-100App-Controlled-Car-DSP-395.html

והנה האפליקציה שלו

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.MDA100app

שוב לגבי האודיסון - אתה מחפש בדף שהעליתי את הפריט הבא:

SPM4 - 4 Ch Stereo Passive Mixer

Recommended to extend the number of inputs of AP bit amplifiers because they feature a De-equalizer (De-Eq). In that case, any possible non-linear acoustic emissions due to the mixing of the pre-existing filtered channels are duly compensated.

...

לגבי חיתוך האלמנטים - אפשר לתכנן בקלות קרוס פסיבי שיחתוך לך את האלמנטים.

HPF למידבאסים מהמגבר ישירות.

Pioneer TS-X150

פורסם

מה שאני הייתי עושה:

אני הייתי מוכר את ה L4 מחפש באותו תקציב טוויטר איכותי משומש

של מורל או של HAT או כול טוויטר אחר שישתלב טוב עם ה L6 שהוא אלמנט

2WAY רחב תדרים מצויין ויכול לעבוד על הקרוס הפסיבי הקיים.

על 2 הערוצים הנוספים הייתי הולך על סאב 8 טוב משומש כל שהוא.

כולל מנחת 4 ערוצים איכותי ,וסוגר סיפור.

פורסם

בתכלס אתה יכול לתת למידבאס לנגן עד הרול אוף שלו ורק לתת לL4 חסימה של HPF אולי אפילו מהמגבר - אם המגבר נותן לך יכולת ב12 דיבי לחסוך אותו ב250 לפחות - אין לך שום בעיה, אם לא, קבל טוב עם יכולת עמידה במתח של 250 וולט בערך הנכון לא צריך להיות מאוד יקר.

עריכה - מצאתי את הסרטון הבא - תהנו:

Pioneer TS-X150

פורסם

+1 לAUDIO KING (להחלחף מיד ל

טוויטר

)

מנחת זה זול ומהיר, אבל אם אתה רוצה קצת שליטה ולעלות את הרמה של ראדיו מובנה,

שהאיכות של האות שלו לא ברור באיזה רמה היתי הולך על DSP פשוט כלשהו איתו תקבל גם קרוס, גם EQ, גם TC, גם מנחת

יש ל MINI DSP מספר של פרוססורים לא יקרים, לא בטוח אם יש להם כניסת היי לבל

לmosconi 4to6 יש כניסה היי לבל

אם אתה יכול למכור את המגבר שלך אז אתה יכול ללכת על מגבר משולב DSP של 6 ערוצים של HELIX או של MOSCONI או של AUDISON

שיתנו לך את כל השליטה שאתה צריך כדי להתחבר לראדיו המובנה

בהצלחה!

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תודה לכולם , כרגע זה ירד מהפרק , אין תקציב להשקעה.

מקווה להקפיץ בהמשך החיים :)

Alpine 9533, H701, C701

פורסם

האם המקור אודיו הוא בהכרח המערכת? משמע, CD? אם ברשותך טלפון סלולרי בעל אנרואיד 5.1 ומעלה, יש לא מעט DAC ויוכלו להוות פרוססור זול שמשתמש בUSB ע"מ מנת להוציא אות יחסית חזק למגבר.

אני אישית עובד כרגע עם עם פרוססור של אלפיין PXA-H100 שעד לפני כחצי שנה עבד עם PL ישר מהטלפון, הוא לא עובר בכלל דרך המערכת למעט שימוש במגבר בפנימי שלה כי עוד לא התפנתי להתקין הגברה נאותה. לאחרונה רכשתי DAC נייד של FIIO מסוג E17K שהוא גם DAC וגם מגבר אוזניות. מה שאני עושה בפועל הוא לחבר את הטלפון לDAC באמצעות כבל USB ומDAC מוציא PL לפרוססור של אלפיין והשיפור ניכר משמעותית אפילו עם הגברה נחותה מתוך האלפיין וסט פשוט של JBL.

הE17K עולה 600, אבל ישנו DAC שלהם, חדש, שנקרא Q1 ועולה 375~ ש"ח בערך בארץ, בחו"ל 69$ עם משלוח חינם. אני מאמין שישנם DAC אפילו באיזור ה50$. היתרון המהותי של הE17K הוא בטריה פנימית והיכולת לברור מה מקור צריכת הזרם, הטלפון או הבטריה המובנת.

אני מעלה ספוקולציה שאני רוצה לבדוק בעצמי שTV BOX אנדרואיד יכול לתפקד באותה צורה עם HDMI לUSB כאות דיגיטלי עם שליטה מהטלפון בTV BOX באפליקציות ומידע פנימי על כרטיס זכרון/התקן נייד. היתרון המהותי של TV BOX יהיה שהוא צרכן שמחובר ישירות למערכת חשמל של הרכב ולא יצרוך בטריה באופן שוטף מהסלולרי.

Mazda diesel rat in the making

Stay tuned

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

בונא

איזה שם שלא ראיתי 15 שנה :)

לדעתי L4 בבניה ON AXIS תתן חלופה מאוד טובה לטוויטר בהנתן מגבלות ההתקנה\תקציב

מה אתה עושה עם שאר הרכיבים?;)

מוכר סטים קומפוננט ומגברים ברמה גבוהה לרכב!

טוויטרים HYBRID AUDIO L1 PRO + L1V2

מידריינג Hybrid Audio L4

מגברים לרכב - TRU TECHNOLOGY S44 - \ TRU TECHNOLOGY S45

• תוכן חדש...