Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3407 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן,

רכשתי לאחרונה XV 2014 ידנית ולא מפוארת כמו שאני אוהב...

אשתי לא עומדת בסבל - אין בלוטות אין מצלמת רוורס ואין שליטה מההגה.

צריך את עזרת השבט בהמלצה על דאבל דין שיכלול מצלמת רוורס ובלוטות.??

אשמח שישולב שלט המתחבר להגה או כל דבר שמשדרג את הסובארו הזה...

אחותי בארה"ב ויכולה לעזור בעניין. מכיר שיש בעיה עם התדרים.

תודה לכולם!

פורסם

אני מניח שיש הרבה סוגים, אבל אני רכשתי את מכשיר הפיוניר דגם AVH-X5750BT, בגלל שזה דגם של שנה שעברה, היתה הנחה משמעותית בינו לבין המחליף שלו והפונקציות אותו דבר.

מגיע עם בלוטות כולל מיקרופון (מאד איכותי), חיבור USB ואיכות של פיוניר כמובן.

לגבי מצלמה יש לו חיבור למצלמה - צריך כמובן להתקין אותה בנפרד (לא כלולה במכשיר).

מגיע עם שלט, לי באופן אישי לא כל כך נח לעבוד עם שלט תוך כדי הנסיעה.

פורסם

דאבל דין - מה שתבחר בעזרת חברי הפורום.

ולגבי שליטה מההגה:

http://www.ebay.com/itm/Car-Universal-Steering-Wheel-Remote-Control-Learning-For-Car-CD-DVD-VCD-/371161665437?hash=item566af58f9d:g:cDUAAOSwAHZUN4Ny

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...