Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3416 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני רוצה לשדרג את הרמקולים ברכב בהדרגה.

כרגע אני רוצה להחליף את המקוריים בקומפוננטים חדשים מקדימה, ובהמשך two way מאחור, מגבר וסאב underseat.

צריך עצה ממישהו עם נסיון ברכב הזה, לרמקולים (קומפוננט) שמתאימים לרכב מבחינת מידות העומק שלא יפריע לחלון להיפתח עד הסוף והגובה שלא יפריע לפאנל חיפוי הדלת להיתלבש חזרה במקום, הבנתי גם שצריך תושבת מתאם או לשפצר את התושבת המקורית.

להמשך הדרך אשמח לעצה למגבר וסאב underseat.

מידת הרמוקלים עצמם ברכב היא 6.5 אינצ' קידמי ואחורי ו-1 אינצ' טוויטר מקדימה.

טווח מחירים לקומפוננטים 1000-1400 שח.

תודה לעוזרים!

פורסם

היי.

הרמקולים המקוריים הם 6.5 ואתה צריך מתאם,אפשר לקנות ברשת מתאמים מפלסטיק יעודיים לרכב אבל זה לא מומלץ,עדיף מתאם מMDF.

יש מספיק מקום החלון לא יגע לך ברמקול וכנ"ל לגבי הדיפון,כל עוד אתה מתקין הגבהות.

מה התקציב שלך למגבר? מגבר יכול להיכנס מתחת לכסא שם,סאב - אין סיכוי.

כמעט ואין מקום ואם תמצא משהו שיכנס שם הוא יהיה קטן וחלשלוש.

טוויטרים מומלץ להתקין על הדשבורד ולא במקום המקורי,הטוויטרים המקוריים נמוכים מאוד.

יש לך תקציב לא רע לסט קומפוננט,רמקולים זה עניין של טעם,הייתי ממליץ לך להגיע למפגש פורום בשביל לשמוע כמה סטים לקבל כיוון.

רמקולים אחוריים זה בזבוז כסף.

האם אתה מתכוון להחליף את הרדיו או להשאר עם המקורי?

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

תודה על התגובה, כבר חשבתי שהפוסט מת:-)

לגבי החלפת המערכת, אני עדיין לא בטוח מה לעשות עם המערכת. כמו שאתה בטח מכיר המערכת מובנית ולהחליף אותה דורש כל מני פאנלים צד שלישי, מצאתי כמה שמאפשרים התקנה של Double או Single Din אבל נראים ממש לא טוב לדעתי. חשבתי לבדוק אפשרות של החלפה למערכת SONY שמגיע עם ה-ST אבל לא מצאתי אף פוסט באינטרנט לגבי אם זה אפשרי בכלל מבחינת תאימות המערכות.

לגבי המגבר, אני רוצה לעשות הכל בהדרגה (יש לי מלא תוכניות לרכב) אז המגבר עדיין לא נמצא בשקלול של העלות, אני מתכנן להתקין אחד יותר מאוחר.

לגבי הסאב, רק התחלתי לחקור טיפה את עניין הסאב, בעיקר את ה-Under-seat Sub. לפי מה שאני הבנתי עד אכשיו, הם לא רעים בכלל ונותנים מענה לא רע לתדרים הנמוכים (עדיין צריך לקרוא עליהם עוד קצת).

לגבי ההמלצה שלך לשימושם ב-MDF יש סיבה לזה? אני משאר שה-MDF בולעה רעידות יותר טוב מתושבת פלסטיק.

למה רמוקולים מאחור מיותרים, הם לא עוזרים למלא את חלל הרכב בסאונד?

פורסם

המערכת של סוני מגיעה עם רכבים שיש להם מחשב דרך,וגם המסך הקטן שונה וגם הלוח שעונים.

אני די בטוח שזה סרט לא קל להחליף את המערכת לסוני,בכל מקרה אתה עדיין תצטרך מנחת בכדי לחבר מגבר.

היו לי כמה פאנלים עד שמצאתי את הנוכחי הוא ממש נוח(המערכת לא בזווית לעומת השאר).

כמו שאתה מבין יש לי גם רכב זהה,עם מערכת מותקנת,אשמח להראות לך איך הכול מותקן אם זה יעזור לך.

MDF אכן משכך וויברציות טוב בהרבה מפלסטיק,במיוחד אם אתה מתכוון לשים סט קומפוננט מכובד יחסית ולא סט פשוט,שווה את ההשקעה.

לגבי הסאב under seat,אני עדיין בדעה שכמעט ואין מקום להכניס שם משהו,אולי אני טועה אבל המרווח בין הכסא לרצפה ממש קטן.

לדעתי עדיף להכניס סאב 8 קטן בתא מטען זה יהיה עדיף בכל אספקט.

רמקולים אחוריים במיוחד ברכב הזה,לא ימלאו יותר מידי את החלל,הם יושבים נמוך ולא שומעים אותם יותר מידי אלא אם אתה מחליש את הקדמיים.

אם אתה מעוניין לראות איך הכול מותקן אצלי ברכב שלח הודעה פרטית.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם (נערך)

סליחה על הבורות אבל יש חיה כזאת לשדרג מחשב דרך? (להתקין משהו או לצרוב תוכנה חדשה) אני לא מתכוון למוצרים צד שלישי.

נגיד אני משדרג את המערכת, אם הבנתי נכון צריך מתאם מיוחד ששומר על האפשרות לשלוט עליה דרך לחצני ההגה.

אני מתאר לעצמי ש"עניין של טעם" בקומפוננטים זה האיזון בין התדרים שהם יכולים להפיק?

נמשיך לקרוא על הסאב underseat אם נראה שיש משהו מבטיח אני העדכן פה.

עריכה אחרונה על ידי GrassCube
  • תוכן חדש...