Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אוקיי,

עדיין אין לי וופרים שרופים של סדרת beryllium לכן לא יכול לעזור לך, לצערי.

אבל אני רואה כאן case לפנות לפוקאל,

וגם אסביר למה.

אבל לפני הכל רוצה לחדד משהו קטן,

לא היבואן (אלרון), ולא המשווק (י.מ.ר.), לא חייבים לנו שום דבר, ואם יעזרו אז רק מרצונם הטוב.

ועם נצתרך את עזרתם, הם כן יעזרו.

אז ככה:

מה שאני רואה מהתמונות זה לא, ויותר מזה, רחוק מרמקול ישן שעבר זמנו,

אני רואה בעיה אחרת שכרגע לא מובנת לי,

רמקול לא מתיישן ככה, ובמיוחד כזה, סימפטומים של רמקול ישן זה ספיידר שמתפורר כולו ולא רק סדקים כמה מקומות ואז ליד הכל חלק,

זה ספיידר שמתנתק כולו מהסליל או ממסגרת, פה זה משהו שמצאיך בדיקה.

שוב, הרמקולים האלה נבדקים ב״תנור הזמן״ למשך 48 שעות, שמשתוים ל10 שנים ברכב בטמפרטורות ורמות לחות קיצוניים, קור, חום בקיצור הכל!

ומה שמעניין שהם עוברים את הבדיקות בהצלחה!

מה שצריך זה לנסח נכון את המכתב בצירוף תמונות ״נכונות״ ולדעוג שהוא יגיע למקום הנכון, ולא יופנה אוטומטית ליבואן כאן.

לשלוח ולהמתין לחדשות טובות.

(להערכה שלי, רמקול חדש)

ללא קשר לנושא שלנו, היה לי מקרה דומה עם PHD, גם רמקולים לא ״פריירים״ בכלל, תוצרת איטליה וכו׳.

הסיפור נגמר במשלוח בDHL Express, ותוך 5 ימים הלקוח קיבל וופר חדש לביתו עם שליח.

זה מה שלפי דעתי צריך לעשות.

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

כאשר היית לי בעיה במגבר של מוסקוני אני פניתי למוסקוני הם ענו די מהר והפנו אותי ליבואן פה בארץ וחוץ מי לשלוח אותי לMOTRINIX לא היה לו מה להציע לי. במקרה עם המגברים על MOTRONIX אפשר לסמוך אבל עם רמקולים..

בסוף זה לא היה ביעה עם המגבר אלה עם הידיים שלי :oops: אבל זאת המציאות.

מה רצית שהוא יציע לך?

מדובר על אודיו לרכב,אין לאף יבואן של אודיו בארץ מעבדה משלהם, כולם מסתמכים על מעבדות צד ג'.

במיוחד אם לא רכשת את המוצר מהיבואן.

גם לגבי רמקולים,אף אחד לא יתקן לך,מקסימום יספק לך חלפים וגם זה בהזמנה.

מלבד מורל וזה היוצא דופן כי המפעל בארץ.

Bayerische Motoren Werke

Abarth 595

פורסם

אני בסך הכל רציתי לקבל שירות, וקיבלתי אותו ברמה מסוימת, הוא אפילו הציע לי לבוא עליו בלבדוק אולי הוא יכול לעזור. האם הרמה הזאת היא בסדר? הכל יחסי.

טוב אם כבר אנחנו מלכלכים בשרשור הזה אז באו נעשה את זה איכותי (תסלחו לי מודרטורים)

יש לי לפטופ של LENOVO T410 שקניתי אותו בEBAY ב2009 חבר מארצות הברית היביא לי אותו בלי שום מיסמך בלי קבלות בלי כלום.

בעוד שנה בן שלי (בן 2) שפך כוס של קולה על המקלדת. :-(

התקשרתי לLENOVO בארץ לשאול איפה יש מעבדה שאני יכול לסמוך כדי לטפל בלפטופ.

על התחתית של הלפטופ יש מדבקה עם המספר סריאלי הם ביקשו להקריא את המספר ולשימחתי גיליתי שיש על הלפטופ אחריות מורחבת ל5 שנים עם תיקון בבית הלקוח. יום למחרת היגיע טכנאי והחליף לי כמעת את כל הבפנוכו של הלפטופ, בלי לשאול שעלה איך ולמה זה קרה ואיפה חשבונית ואיפה נקנה המחשב (מבחינתו הוא היה יכול להיות גנוב, ולא אכפת לו שאני אשם בזה וזה לא תקלת ייצור) , ובסוף הוא רק בקש לשתוף ידיים כי זה היה מאוד דביק :-), הוא חייך לבן שלי ואמר שלום.

עוד סיפור:

יש לי צלחות לווין ויש לי שני רסיברים שבשניהם הלך חיבור HDMI

רסיבר ראשון של חברת DREAMBOX (גרמניה)

רסיבר שני של חברת VU+ (קוראה)

שתי החברות האלה מכובדות בתחום עם הרבה תמיכה בחו''ל

שניהם מוכנים לטפל בביעה אבל אני צריך לשלוח את זה עלהם, חיפשתי מעבדה בארץ לא מצאתי (או לשלוח את זה לאוקראינה איפה שקניתי כי שם יש מעבדה) עם משהו מכיר מעבדה בארץ אשמח לקבל פרטים בפרטי

בשני המקרים לשלוח לתיקון יעלה לי כמו לקנות חדש

אז השירות שקיבלתי מיבואן של מוסקוני יחסית לשירות של LENOVO הוא גרוע אבל הוא טוב יותר מזה שקיבלתי על רסיברים

בגלל זה צריך להבין בתחום צר קמו אודיו לרכב בארץ לא כדי לצפות ליותר מידי ובגלל זה כתבתי שלא כדי לדבר כך על FOCAL כי זה המצב אצל כולם.

אם תתחיל לבחור מוצרים לפי השרות בארץ אתה תישאר עם מערכת מקורית כי המצב בארץ לא תחרותי וידע מצומצם.

אגב אני מאוד שמח שאנשים מרוצים מהשרות ומוצרים של AUDISON. אני קורה פורומים גם ברוסית גם באנגלית ובשתי הספות קראתי דברים לא כל כך טובים על השרות ועל המוצרים. אז זה משמח שיבואן עושה מאמץ בארץ.

ושוב בהצלחה עם התיקון!

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

באמת, הכל יחסי וצריך לקחת דברים בפרופורציה.

זה רמקול בסופו של דבר - זה רכיב האודיו עם מקדם השחיקה הגבוה מכולם!

וזה רמקול בוטיק שערכו כחדש אסטרונומי ביחס לרמקול נפוץ בייצור המוני.

זו ארץ קטנה עם תחרות מאוד קטנה ושווי שוק מאוד נמוך ביחס ליבשות אחרות בעולם.

אי אפשר להשוות את LENOVO שמייצרת מחשבים שנמצאים היום כמעט בכל בית אב מצוי לחברת בוטיק בתחום האודיו.

אפשר לצפות לרצון טוב מהיצרן במידה והיבואן המקומי לא מגלה עניין.

תודעת שירות בארץ באופן גורף - זוועה!

במידה ומדובר בתקלה סדרתית - בין אם היבואן ישתף פעולה או יכחיש - יצרן בד"כ יקח אחריות. ראו ערך אימג' דיינאמיקס וממברנת הIDMAX

מקרה ישן בו היבואן בארץ, חבר פורום, ניסה למצוא הסברים מפה ועד הודעה חדשה לתופעה כאשר יבואן של ציוד אחר גם כן חבר פורום הבין כבר שמדובר במשהו סדרתי ופנה ליצרן, היצרן ישר לקח אחריות ושלח ריקון לחבר הפורום שהתלונן על היבואן.

לדעתי הכנה עם נסיון להיות ניטרלי ככל שאני רק יכול - יש לפנות למחלקת השירות של היצרן.

ולגבי אודיסון - לא יכול להיות כאן ניטרלי כי היבואן הוא גם חבר וחבר טוב, אבל באמת - מדובר ביבואן עם תודעת שירות שונה מהנוף הישראלי המוכר לנו ומעבדת שירות אמנם לוקאלית לארץ אבל מדובר במעבדת שירות עם הסמכות למוצרים הללו וגם הסמכות של מותגים נוספים כמו אודיו קונטרול ורוקפורד פוסגייט (מוטרוניקס חברים, לא סתם אני פתחתי עליו שרשור המלצה).

מוראל הינם יצרן ישראלי וגאווה ישראלית - מאוד בעייתיים בדוקיומנטציה שלהם והמוצרים שלהם ואופן השימוש בהם רבות לא מובנים ע"י גורמים בעולם כולו - יחד עם זאת מדובר במוצרים באיכות יוצאת דופן! ומעל הכל השירות שלהם ושל המפיץ שלהם (ניפון אירופה ישראל) הוא שירות טוב ואמין.

תבינו לגבי מוראל - ב99 אחוז מהמקרים אם מתקלקל רכיב הם לא מתקנים בכלל, הם מחליפים מחדש וגובים סכום סימלי על תיקון בגלל שהרכיב התקול עבר בדיקה. מדובר ברמקולים מהפשוט ביותר ועד סדרות העל שמיוצרים אחד אחד! בעבודת יד!

הייתי בסיור במפעל כאן בישראל וראיתי במו עיני עמדה אחר עמדה את תהליך הייצור - באמת, גאווה ישראלית שגם דואגת לעוד כמה מקומות עבודה שבקלות יתרה יכלו להיות מוחלפים במכונות שהיו שולחות עוד כמה מובטלים הביתה.

זה כל כך מגוון וכל מקרה הוא כל כך לגופו - קשה לשפוט.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...