Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3419 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אדי, האמת היא שלא ידוע לי על עוד ״דואק״ מהסתדרות, היחיד שאני מכיר יושב בשד׳ ירושלים.

אני כבר לא זוכר ממתי, אבל מעל 20 שנה בטוח.

הייתי מגיע אליו כילד בן 15/16 מבת ים באוטובוסים כדי להשתמש במחולל אותות שלו (אחרי ניתוחים ושינויים שהייתי עושה לרמקולים).

Sent from my iPhone using Tapatalk

• תגובות 33
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אני מכיר רק אחד, את זה שבשדרות ירושלים, את השני לא מכיר.

אבל זה טוב שיש שני דואקים בחולון, ושניהם מתקנים רמקולים ועוד במרחק של כמה מאות מטרים אחד מהשני, כנראה שתצתרך לצאת לסיבוב הכרות עם שניהם, להתרשם ואז להחליט אצל מי מהם לתקן.

P.S.

מעניין מה הסיפור מאחורי שני דואקים בחולון, צריך לבדוק.

אולי בגלל פירוק שוטפות או משהו, או שהם בטח אחים, אני לא מאמין בצירופי מקרים כאלה.

פורסם

אז נבקר אצל שניהם

זה מצויין להכיר אנשים/אנשי מקצוע, מהתחום היחודי שלנו, במיוחד בזמן שכמעט הכל צריך לשלוח לפח כי אין לאנשים ידיים וראש לתקן את זה.

ותסלחו לי, אבל FOCAL צריכים לחשוב יותר טוב על מתן שירות למוצרי הבוטיק שלה, גם אחרי תקופת האחריות.

הכי קל ליבואן להגיד (העלות תהיה כמו לקנות חדש, לא שווה, בלה בלה בלה...) מה זה אומר? זה אומר שפעם הבא אני או מישהו אחר לא אקנה פוקל. פרינציפ.

נגיד עם מורל זה לא היה קורה. הייתי מטפל בבעיה במהירות, אבל אין להם מה להציע לי בתחום הוופרים :(

יכול להיות ואשלח אותם לתיקון לרוסיה, לנציגות של פוקל. הם אומרים שמטפלים בכל סוגי הבעיות כולל מקרי מוות קליני. חח....

במקביל אישתי תשלח לפוקל מכתב בצרפתית :) אולי זה יחמם להם את הלב, אנסה לפרט להם מצב הבעייתי שלנו כאן בארץ, ואין ליבואן חשק לעזור, ושאין מעבדה מקצועית של פוקל בארץ, ושאין אור בקצה המנהרה מלבד לפנות אלהם ישירות ולבקש עזרה במציאת פיתרון, יש לי הרגשה טובה שהם ישמעו ויעזרו.

עם אדיסון זה עבד, והם הפנו אותי ליבואן בארץ, בסוף פתרתי את הבעיה לבד, אבל היבואן היה מאוד יעיל, זה בא לידי ביטוי ברכישת מוצרי החברה, שאגב מעולים.

נחיה ונראה, אמשיך לעדכן אם מעניין.

פורסם

כמה זמן יש לך את הוופרים האלה?

אתה יכול לצלם אחד?

פורסם

אם אתם מתכוונים לדואק הבחור שיושב ליד אוטוסטור בפינה, מנסיון אישי - הוא לא יודע לעבוד . עושה עבודה לא טובה ועושה רושם של בן אדם לא אמין ולא מקצועי . מצטער, אבל זה הניסיון שלי איתו .

לא יודע אם רפי האוזמן עושה גם לרכבים, אבל איתו דווקא יש לי ניסיון מעולה בשיפוץ רמקולים משנות ה 80 לבית . פשוט עבודה מצוינת. פשוט היה כיף לקבל את הרמקול חזרה .

פורסם

ותסלחו לי, אבל FOCAL צריכים לחשוב יותר טוב על מתן שירות למוצרי הבוטיק שלה, גם אחרי תקופת האחריות.

הכי קל ליבואן להגיד (העלות תהיה כמו לקנות חדש, לא שווה, בלה בלה בלה...) מה זה אומר? זה אומר שפעם הבא אני או מישהו אחר לא אקנה פוקל. פרינציפ.

זה לא נכון להגיד את זה על FOCAL ועל שום חברה אחרת.

עם מורל זה לא היה קורה בגלל שיש להם מפעל כאן. (וגם לא בטוח שלכל אחד יש אופציה להגיע לתיקון במפעל בעופן ישיר)

בגלל שאתה גר בישראל וזאת מדינה מאוד קטנה עם פוטנציאל של מכירות מאוד מאוד נמוך בתחום מאוד צר של מוצרים. לא משתלם להחזיק להם פה מעבדה ודברים מי סוג זה.

בקושי יש בארץ 5 אנשים שיש להם FOCAL UTOPIA או מוצר דגל של חברה אחרת

אתה בטח ובטח לא יכול להשוות את שוק הרוסי עם שוק הישראלי מבחינת הכמות של המכירות וגם מבחינת הידע של האנשים. שם כמעט כל אחד יכול ליצר פרוססור או "צוללת גרעינית" לבד בבית

(לא שאני מזלזל באנשים כאן אבל שם הם בגלל המצב שלהם יודעים לעשות הכל DIY)

אף פעם לא היה לי FOCAL אבל זה קרה לי עם מוצרים אחרים ולא רק של אודיו.

אתה צריך לשלוח לתיקון לחוץ לארץ ולשלם משלוח לשני כיוונים וגם מכס (אלה אם כן אתה לפני זה ניגש למכס ומסביר להם שזה לצורך תיקון אבל זה כמעט בלתי אפשרי עם כל הבירוקרטיות,

במיוחד אם זה יבוא אישי ולא שילמת מכס ואפילו אם כן זה מאוד לא פשוט)

אם יש לך הזדמנות לשלוח אותם לרוסיה אחלה, אתה תקבל אותם אפילו יותר טובים מי מה שזה יצא מה מפעל של FOCAL בגלל ש יש להם ידע. אבל אם אין לך הזדמנות כזאת אתה בסיטואציה לא נעימה ולא FOCAL אשמים בזה אלה המציאות שתיארתי למעלה.

מה שלא יהיה בהצלחה עם התיקון :-)!

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

boo_

זה לא משנה באיזה שוק נמכרים המוצרים

אם יש יבואן, זה אומר שיש נציג שצריך לטפל בבעיות, הבעיה שהנציג לא רוצה לעבוד, ולמצוא פתרון.

ובהחלט כן אתה יכול לפנות ישירות למורל, ותאמין לי הם יעזרו לך, בלי יבואנים, בלי נציגים, בלי אף אחד, תפנה ותראה.

אני בשלבי הכנת פניה לפוקל הצרפתי, נראה מה יצא מזה.

בינתיים מברר אפשרויות תיקון בארץ, אם לא כאן אז רוסיה, אם לא רוסיה, אז נראה מה עושים.

פורסם

תמיד גם קיימת האפשרות שהם ישלחו לך קיט ריקון מקורי אבל את התיקון אתה תבצע DIY או במעבדה לתיקון רמקולים בארץ.

עם המגבר המהולל שלי, הלוייתן של ZED אודיו עברתי מצד אחד מסכת ייסורים אמיתית לתקן אותו כמו שצריך - אין יבואן בארץ אבל היצרן עצמו, המפתח עצמו נתן לי את כל המידע שהייתי צריך בכדי לפתור בסופו את הבעיה במגבר.

את הרכיבים השגתי דרך סוכן שאבא שלי הכיר והתיקון בוצע במעבדה.

מה שמצחיק זה שהיה צריך לעשות בו שני תיקונים - את התיקון השני עשיתי רק כאשר מכרתי אותו :-D

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם (נערך)

זה לא משנה באיזה שוק נמכרים המוצרים

אם היית גר בגרינלנד מורל גם היו שמחים לעזור לך אבל רק אם תשלח את זה לארץ :-) או לשלוח לך ערכת תיקון במקרה הטוב אפילו אם היית כותב להם בעברית הם לא היו שולחים לך טכנאי :-) הבעיה שאין בארץ מעבדה שאתה יכול לסמוך ויבואן לא ישלח את המוצר על חשבונו לצרפת אחרי סיום תקופת אחריות.ופה זה משנה באיזה שוק נמכרים המוצרים

כי אם היה פה שוק גדול FOCAL או מי שזה לא יהיה, היה מקים פה מרכז שרות לטפל בביות כי איזור הזה חשוב לו מבחינת המכירות. אם בארץ נמכרים 3 סטים בשנה אז על תצפה לשרות יותר מדי. אם מוצרים של FOCAL היו נמכרים בכמויות כמו רכבים של TOYOTA או של hyundai היית ראה לפחות שתי מעבדות בכל עיר

כאשר היית לי בעיה במגבר של מוסקוני אני פניתי למוסקוני הם ענו די מהר והפנו אותי ליבואן פה בארץ וחוץ מי לשלוח אותי לMOTRINIX לא היה לו מה להציע לי. במקרה עם המגברים על MOTRONIX אפשר לסמוך אבל עם רמקולים..

בסוף זה לא היה ביעה עם המגבר אלה עם הידיים שלי :oops: אבל זאת המציאות.

עריכה אחרונה על ידי _boo

phone

-> HELIX DSP PRO MK2 -> Mosconi AS100.4 -> ScanSpeak D3004 & ScanSpeak 12M

Mosconi AS200.4 -> JL ZR800-CW & JL 10W3v3

פורסם

לא צריך להתבלבל בין יבואן לנציגות.

מקסימום מה שהיבואן ״חייב״ לנו זה להחליף מוצר בחדש במקרה של פגם במוצר חדש, לא יותר מזה.

ובטח שלא לשבור את הראש על רמקול שעבד כמה שנים טובות, רק בגלל שהוא Utopia.

ויש הרבה מאוד אנשים שיש להם בארץ Utopia או כל מוצר דגל מחברה אחרת, וממש לא 3/5 אנשים כמו שנאמר פה לפני, יש עשרות אם לא מאות.

בנוגע לבעיה הספציפית אני עדיין חושב שאין טעם לתקן את הרמקול, לא פה ולא בחול, חבל על הזמן והכסף.

שוב חוזר על השאלה ששאלתי לפני את פותח השרשור,

תצלם את הרמקול שיש לך, יש מצב שיש לי כזה רמקול ״חדש״ עם סליל שרוף,

יש לי כמה כאלה שאני שומר למזכרת, אולי אחד הדואקים יוכל להחליף את ה מתלה הזה.

פורסם

ובא לציון גואל

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...