Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3388 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי,

מחפש מישהו עם סט של ארבעה מפתחות למערכות מקוריות של ואגיות.

המערכת נראית כך:

IMG_2093.JPG

ואני מעוניין להחליף אותה

תודה

פורסם

דיברת איתי לגביי השליטה מההגה למערכת הזאת, בסוף לא הצלחתי להבין מה הבעיה שלך, כי זה מגיע כבר עם שליטה מההגה האיביזה שלך...

עכשיו אתה רוצה להוציא את המערכת.. בוא ספר לי מה הבעיה שלך בדיוק, מה לא עובד לך, אולי נוכל לעזור לך.

פורסם
דיברת איתי לגביי השליטה מההגה למערכת הזאת, בסוף לא הצלחתי להבין מה הבעיה שלך, כי זה מגיע כבר עם שליטה מההגה האיביזה שלך...

עכשיו אתה רוצה להוציא את המערכת.. בוא ספר לי מה הבעיה שלך בדיוק, מה לא עובד לך, אולי נוכל לעזור לך.

אז ככה, אני מעוניין להחליף את המערכת במערכת תואמת מקור שמתאימה לרכב שלי.

ברכבים החדשים יותר המערכת מחוברת ל CAN BUS של הרכב וככה עובדת גם השליטה מההגה, אם למערכת יש CAN BUS Decoder שמתאים לרכב גם השליטה מההגה אמורה לעבוד Out Of The Box.

שאלתי אותך איזו מערכת יש לך כי כתבת שהחלפת מערכת באיביזה רפרנס וחשבתי שמדובר בדגמים החדשים ושיש לך נסיון עם החלפת המערכת הזו.

בינתיים הזמנתי איזו מערכת מסין שאמורה להתאים לרכב שלי ואני רוצה להיות מוכן למתי שאקבל אותה.

מקווה שזה היה ברור יותר.

פורסם

הבנתי. בזמנו היה לי איביזה אבל עם המערכת הקודמת לא דיגיטלית בכלל, חח.

אבל יש לי את אותה מערכת כמו שלך בלאון עכשיו, והחלפתי פה בארץ לכמה ימים (פשוט לא אהבתי איך היא מתנהגת, אפילו שהמסך יותר גדול) והחזרתי למקורי.

לפי מה שאני זוכר וראיתי בהתקנה כל מקרה, ,כלל שזה תאום מקור באמת, זה כולה plug&play, לא צריך איזה מתאם כמו למשל אם היית קונה מערכת של פיוניר, בטח עלה לך איזה 1800₪ לפני מיסים וזה נכון? בערך??

Enviado desde mi ONEPLUS A3003 mediante Tapatalk

• תוכן חדש...