Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3442 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם,

ברשותי פיג'ו 208 ואני די מרוצה מהמערכת המקורית וכרגע לא מעוניין לבצע שידרוגים.

יש דבר אחד שמפריע לי וזה רעשים/קרקושים מהדלתות במיוחד בצד ימין.

רצית לדעת העם יש טעם לבצע איזשהו בידוד/איטום ע"מ לפתור את הבעיה? וחוץ מה עד כמה יהיה שיפור עם בכלל באיכות השמע?

*עשיתי חיפוש לפני פרסום הפוסט ויש המון מידע אבל די איבדתי את עצמי שם, מה שנקרא מרוב עצים לא רואים את היער*

תודה!

פורסם

לדעתי בידוד בסיסי תמיד כדאי לעשות. אם לא בא לך להשקיע כסף ורק לפתור את הבעיה של הפלסטיקים המקרקשים פשוט תנסה למצוא את המקור של הרעש ותדביק שם דבק עם קצת ספוג בשביל שיהיה שיכוך בין הפלסטיקים.

פורסם

קודם כל בידוד הרכב הוא מן הסתם השיפור הראשון, הבסיסי ביותר ולדעתי גם הטוב ביותר - למערכת השמע.

בלי זה כל השאר פשוט לא שווה את ההשקעה.

פחות רעש מבחוץ וגם מתוך הרכב == יותר מוזיקה!

וכשאני אומר יותר מוזיקה הכוונה היא לא רק הגבר, גידול בעוצמת השמע - אלא גם שמיעת יותר תחום תדר ואיזון יותר נכון של הספקטרום.

תוסיף לכך שבידוד גם מוסיף הגנה טרמית לרכב וגם מבטל הרבה מהתופעות שגורמות לרכב עממי ופשוט להרגיש כמו צעצוע זול.

עם בידוד אתה יכול להשפיע אפילו על רעש מנוע במידה ואתה מבודד את מכסה המנוע למשל ואת קיר האש.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

דבר ראשון תודה רבה.

כרגע במידה ואני יעשה איזשהו בידוד זה יהיה לדלתות הקדמיות.

עוד שאלה היא מה בערך העלויות של דבר כזה, חומרים ועבודה? לדעת בערך טווח מחירים שאני ידע לקראת מה אני הולך

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

פורסם

תריץ חיפוש על בידוד אקוסטי.

תלוי בחומרים שתבחר בין אם זה חומרים ביתיים כמו למשל סיקה מולטיסיל וCCF של גולמט

או אם זה חומרים ייעודיים כמו דינאמאט, סטינגר, סקנד סקין, האש-מט

או חומרים ייעודיים זולים יותר כמו ליין המוצרים של ניפון או כל ואריציה סינית אחרת שלהם כמו GTMAT, FATMAT ועוד ועוד ועוד.

העלויות ינועו לדעתי באזור שנע בין 500 - 2000 שקלים, שוב, תלוי באיזה חומרים תבחר, כמה תיישם ואם תעשה את זה בעצמך או אצל בעל מקצוע.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

• תוכן חדש...