Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 3450 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן, ככל הנראה בעתיד הקרוב אנחנו עומדים לקנות קיה פיקנטו ספורט, למיטב הבנתי הרכב מגיע עם מערכת שמע פשוטה מאוד שדורשת שדרוג. לכן אני מעוניין להיעזר בפורום על מנת להרכיב מערכת שמע טובה ביחס לתקציב שלי.

אני מניח שהקיה שנקנה תגיע עם מולטימדיה מקורית של הרכב שסביר להניח שאין לה יציאה למגבר/סאב.

התקציב שלי כולל התקנה הוא עד 2500 ש"ח אם העדפה לפחות.

מחיפוש שלי באינטרנט הגעתי לאופציות הבאות לקנייה:

רמקולים 4'' בדש(מחוברים למגבר)-

- alpine spg-10C2 - כאן בארץ 400 ש"ח, אני יכול להביא אותם מאיביי ב300. מפיקים 45RMS. הכי מועדפים עלי כרגע בעקבות שיקולי תקציב.

- מורל מקסימו קוקס- 550 ש"ח, גם 45RMS

- מורל טמפו קוקס - 650 ש"ח- 50RMS

רמקולים 5.25(מחוברים להגברה הפנימית) - אני מעוניין להתקין אותם רק אם ה4 אינץ לא יספיקו:

- JBL GT5502 - עולים 200 ש"ח - 35RMS

- JBL CS752 - עולים 230 ש"ח - גם כ35RMS

מגבר:

- GX-A604 - סביבות 450 ש"ח

עוצמה בהתנגדות 2 אום: 85X4, התנגדות 4 אום: 60X4, בגישור 2 יציאות לסאב: 170X2

או אחד מהסיניים אני פשוט לא יודע איזה מהם מומלץ אז אשמח לעזרה ממכם.

סאב( ולל תיבה, צריך סאב קטן שלא יתפוס הרבה מקום)

- kenwood ksc-w1200b - סאב 12 אינץ, 300RMS - עולה כ500 ש"ח

- sony xsgtx121ls - סאב 12 אינץ, 300RMS - עולה בסביבות 400 ש"ח

- pioneer tswx305b - סאב 12 אינץ, 350RMS - עולה כ500 ש"ח.

אלו האופציות שמצאתי בחיפוש באינטרנט, מה ההמלצה שלכם מהאופציות הנ"ל?והאם יש אופציות אחרות יותר טובות? אשמח לעזרה.

KSC-W1200B

פורסם

מי יבצע את ההתקנה? אם לא אתה יש עלות נוספת, אין טעם להשקיע על רמקולים שמפיקים נתונים טובים ולחבר אותם לרדיו המובנה, אני הייתי רוכש את הרמקוליים הקדמיים, סאבוופר או 6x9 ואת כולם מחבר למגבר, בפיקנטו הקטנה האפקט ימוקסם, לחבר רמקולים בדלתות האחוריות וגם ידרוש עוד כסף או זמן בהתהליך ההתקנה, מה שאומר גם שעלייך לרכוש מגבר 6 ערוצים או 2 מגברים, להזכיר לך שזו פיקנטו חסרת מקום?

Sent from my LG-D855 using Tapatalk

פורסם
מי יבצע את ההתקנה? אם לא אתה יש עלות נוספת, אין טעם להשקיע על רמקולים שמפיקים נתונים טובים ולחבר אותם לרדיו המובנה, אני הייתי רוכש את הרמקוליים הקדמיים, סאבוופר או 6x9 ואת כולם מחבר למגבר, בפיקנטו הקטנה האפקט ימוקסם, לחבר רמקולים בדלתות האחוריות וגם ידרוש עוד כסף או זמן בהתהליך ההתקנה, מה שאומר גם שעלייך לרכוש מגבר 6 ערוצים או 2 מגברים, להזכיר לך שזו פיקנטו חסרת מקום?

לא אני כמובן, מה שאני רוצה לעשות זה לקנות רמקולים 4 אינץ- אחת מהאופציות שכתבתי עם נטייה לאלפיין. לשים סאב מאחורה ומגבר ל2 הקדמיים+ גישור לסאב. ואם זה לא יספיק לי, לשים 5.25/6.5(הבנתי שאפשר להכניס שם גם 6.5) שיעבדו על ההגברה הפנימית. מבחינת הרכיבים אני לא בטוח פשוט מה יהיה הכי טוב בתקציב שלי, לפחות לא במגברים ובסאבים. לגבי הרמקול לדעתי אלך על האלפיין

* בטעות נשלחו 2 הודעות במקום 1

פורסם

כל הרכיבים שרשמת טובים, הייתי בוחר מכל אחד את זה שהכי משתלם, על פניו את נושא המערכת סגרת ורק נשארה ההתקנה, המולטימדיה כנראה תגיע עם יציאות rca, לגעתי כדאי שתוודא, בהצלחה

פורסם

לא הייתי הולך על מגבר סיני, הjbl נראה טוב, אם יש עם ב1004gto משומש במצב טוב זו גם אופציה טוב

• תוכן חדש...